QUOTE(*Agė* @ 2013 12 08, 12:34)
Sveikutė
Deja, aie šitą miokarditą nieko nežinau
O vaiko širdutė šiaip sveika buvo, tik
Tame reikalas kad niekad niekas tos jo sirdelesnepaziurejo per tuos tris metukus
o buvo taip kad rugpjuti mums pasake priemime( buvom visai del ko kito) kad turim uzesiuka. ejom pas gyd, del darzelio pazymos pasakiau sako daug dabar pries darzeli eina zmoniu ateisit kita karta israsysiu vos girdimas nieko baisaus. iki to laiko niekad nekliuvo ta sirdis. paskui jis man spalio gale susirgo bronchitu ir puline angina, as gyd vel sakau kad sirdis plaka labai smarkiai net matosi kaip krutinyte kilojasi. ji sako nenorekit vaikui angina taip buna. na nei gincytis nei ka as pati tom anginom sergu ir puikiai zinau kaip sirdis i tai reaguoja, tada jis pasveiko sirdute vistiek greitai plaka nors jau nebetaip baisiai kaip tada bet pridejus ranka jauciasi kad plaka greit. o jis sau toliau koso po savaites sukilo temp. nedaug kelioms dienoms buvo savaitgalis pirmadieni vel veziau pas gyd. sakau koso beproto naktim sausai ir dust pradeda, sakau sirdis tikrai dauzosi paklause sako uzesiukas yra pasveiks tada nusiusiu paziuret sirdies serganciam nera cia ko.toliau ji sako bronchitas jums ir turbut alergine astma ar panasiai nes labai sergantis jis pas mane. dave siuntima pulmonologui, sako kai pasveiksit nueikit nu as jau galvoju nebelauksiu, po keliu dienu gavom pulmonologa ji apziurejo sako gal ventolino reiktu, sakau bet jam sirdis dauzosi,ta paklause pamatavo pulsa 120
ir pagaliau nors vienas zmogus israse mum echoskopa sirdies, nuejom , echoskopuotoja issigando puole skambinet visiems, as panikoj sakau kas jam yra sako nezinau
gavom siuntima i santariskes praeita ketvirtadieni atvaziavom o penktadieni ant pietu paime i reanimacija, pradejo akyse blogeti jis puslas virs 150
taigi diangnoze tokia kad voztuvas pentadieni kardiochirurge sudukuviene nebezinau pavardes pripazino kad ne 3 o 2 laipsnio pralaidumas, desine sirdies puse isdidejus, raumuo dirba tik 35 proc pajagumu, ir plius rado penktadieni kad sirdis sustorejusios sieneles ar panasiai tai vat sita pripazino igimta o visa kita infekcijos sukelta. dabar gydo ji visokiai vaistais, bet man nedaeina gereja jam ar ne nes penktadieni sake kad sirdis susitraukineja( mazeja ) blogai. as gyd. klausiu ar i gera cia eina nieko nesako sypsos , prognoziu neduoda. tiesiog esu nezinioj visiskai kas toliau. sakau gal kas susidure paaiskintu kaip jiems kaip toliau. gyditoja musu cerkauskiene.
labai issipleciau bet norejau situacija nuaiskinti. gerai sakot bandysiu rezidente pagaut labai faina mergaite gal aiskiau papasakos
kta savaite vel pas suduviene eisim.... tai va praeita savaite gavon toki dusa kad baisu