Sveikos, mamytes,
mano
maziukas jau po operacijos ir gan greitai sveiksta, jei ne pleistriukai, net nepasakyciau, kad buvo operacija, nors ir taip jis atrode sveikas, net Lankutis atejes is pat pradziu sake, kad tokie vaikai neatvaziuoja, bet paziurejes echoskopu pasake, kad "operacijos vis delto reikia, gal nereikia labai skubeti, bet chirurgai nuspres"..
o mums dar siek tiek streso ivare tas, kad turejom atvykti tik liepos 24 d. apie 9 val, taciau 23 d. apie 11 val. paskambino ir pasake, kad yra vieta ir iki 2 sake atvykti, arba 4 ateiti tiesiai i skyriu.. tai per kokias 3 valandas suruosiau visa seimyna isvykai ir islekem.. ir jau 24 diena operavo..
24 diena pries 9 val. isveze, 12 val. atejo Lebetkevicius ir pasake, kad operacija praejo be komplikaciju, o jau 25 diena apie 9 parveze maziuka pas mane i palata.. Labai dekinga visiems daktarams:
chirurgui Lebetkevičiui, anesteziologui Versockui, vaikų kardiologui Lankučiui, visoms seselėms ir slaugytojoms, už suteiktą dėmesį ir rūpestį.Labai bijojau eiti i reanimacija, kai paskaiciau kaip gali viskas atrodyti, net neperskaiciau visos parasytos zinutes per asaras, bet jau buvau nusiteikus viskam, ir atejus pamaiciau, kad maziukas uzklotas ir nieko nesimato, tik labai daug laiduku prie jo prijungta buvo.. daktarai paaiskino, kad viskas gerai, dar miegojo is pat pradziu, na is tikruju labai dekoju daktarams uz visa informacija, viska paaiskina, jei klausi - atsako.. tikrai saunus visi..
taip pat ir
Jums visoms dekoju uz suteikta informacija, ko gali prireikti, kai nesu susidurus su ligoninemis, tai labai truko informacijos, o cia forume viska radau..
Dar karta
LABAI ACIU...