Įkraunama...
Įkraunama...

Širdukai - vaikai, turintys širdies ydas

QUOTE(*Agė* @ 2013 04 18, 09:14)
Labai retai diagnozuojamos ydelės pilvelyje. Jums pasisekė, kad sužinojote iš anksto. Duok die, kad viskas susitvarkytų iki gimimo  4u.gif

taip, gerai, kad mes jau zinome ir gimdymo vieta bus planuojama ne kur geriau man, bet kur leliukui butu suteikta visokeriopa pagalba, jei tokios prireiktu. Ir gimdymas kol kas planuojamas santariskese.

O tokio dydzio SPD kam nors ''lopyta'' ar paliekama stebeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 04 18, 11:09)
taip, gerai, kad mes jau zinome ir gimdymo vieta bus planuojama ne kur geriau man, bet kur leliukui butu suteikta visokeriopa pagalba, jei tokios prireiktu. Ir gimdymas kol kas planuojamas santariskese.

O tokio dydzio SPD kam nors ''lopyta'' ar paliekama stebeti  g.gif

mano maziukui detas lopas,spd buvo jau virs 7mm, gime ankciau menesiu su dviem ydelem spd ir ppd, ppd 11menesiu galutinai uzsivere pati, o spd didejo ir 1 ir 9 men operavo.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2013 04 18, 13:06)
mano maziukui detas lopas,spd buvo jau virs 7mm, gime ankciau menesiu su dviem ydelem spd ir ppd, ppd 11menesiu galutinai uzsivere pati, o spd didejo ir 1 ir 9 men operavo.

o kokio dydzio SPD buvo kai pirma karta pamate? turbut jau gimus gavot tokias diagnozes g.gif
mano abi dukres turi PPD , vienai uzsitrauke, o kitai vis dar ne unsure.gif

tiesa, kurioms stebimas SPD, tai izoliuotas defektas ar kaip gretutinis prie kokios nors ligos? klausiu, nes mums pastebejus SPD, atliktas VVT, kad patikrinti ar tai izoliuotas defektas ir nera tarkim DS ar kazko panasaus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 04 18, 19:49)
o kokio dydzio SPD buvo kai pirma karta pamate? turbut jau gimus gavot tokias diagnozes  g.gif
mano abi dukres turi PPD , vienai uzsitrauke, o kitai vis dar ne  unsure.gif

tiesa, kurioms stebimas SPD, tai izoliuotas defektas ar kaip gretutinis prie kokios nors ligos? klausiu, nes mums pastebejus SPD, atliktas VVT, kad patikrinti ar tai izoliuotas defektas ir nera tarkim DS ar kazko panasaus  g.gif

mum tiksliai diagnozavo jau po 6 paru, SPD buvo2-3mm, mum negeroje vietoje buvo ta skylute, tiksli diagnoze perimembraninis SPD. mum buvo izoliuotas defektas.
Atsakyti
Ar visi pervedėte savo 2%? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikatos ir ramybės visoms širdukų mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Su MAMYCIU diena wub.gif wub.gif

Mes jau po operacijos blush2.gif SPD perimembraninis + ovaline anga uzdare. Viskas gerai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(jente24 @ 2013 05 05, 22:25)
Mes jau po operacijos  blush2.gif  SPD perimembraninis  + ovaline anga uzdare. Viskas gerai  4u.gif

Svarbiausia, kad gerai pasisekė thumbup.gif
Dar ligoninėj ar jau namuose? Per priekį ar per šonuką operavo?
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2013 05 06, 08:03)
Svarbiausia, kad gerai pasisekė  thumbup.gif
Dar ligoninėj ar jau namuose?  Per priekį ar per šonuką operavo?

Labai dziaugiames, kad pasiseke bigsmile.gif Dar ligonineje esam. Dare per prieki, nes per mazas vaikas, kad daryt per sona. Butu maziau matesi. rolleyes.gif Bet ne tam esme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jente24 @ 2013 05 06, 09:18)
Labai dziaugiames, kad pasiseke  bigsmile.gif  Dar ligonineje esam. Dare per prieki, nes per mazas vaikas, kad daryt per sona. Butu maziau matesi. rolleyes.gif   Bet ne tam esme  wub.gif

Mūsiškei šiandien lygiai pusė metų po operacijos. Randukas, aišku, matosi, bet palyginus, tai ne taip ir labai. Teisingai sakot, čia juk tokia smulkmena ax.gif Svarbiausia, kad viskas gerai vaikam su sveikata būtų.
Mes po ryt pasitikrint važiuosim į Santarus. Kiekvieną kartą aš labai jaudinuosi. Lyg ir tikiu, kad viskas gerai, bet noris kuo dažniau išgirsti tą patvirtinimą. O kiekvieną kart einant pro koplytėlę link skyriaus apsižliumbiu. Jau tokia sentimentali pasidariau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Agė*: 06 gegužės 2013 - 09:11
QUOTE(jente24 @ 2013 05 05, 22:25)
Aciu  4u.gif  Su MAMYCIU diena  wub.gif  wub.gif

Mes jau po operacijos  blush2.gif  SPD perimembraninis  + ovaline anga uzdare. Viskas gerai  4u.gif

Saunu girdeti geras zinias smile.gif thumbup.gif

Jus visas taip pat su mamyciu diena nors ir paveluotai 4u.gif 4u.gif visoms stiprybes ir tikejimo 4u.gif 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2013 05 06, 09:11)
Mūsiškei šiandien lygiai pusė metų po operacijos. Randukas, aišku, matosi, bet palyginus, tai ne taip ir labai. Teisingai sakot, čia juk tokia smulkmena  ax.gif Svarbiausia, kad viskas gerai vaikam su sveikata būtų.
Mes po ryt pasitikrint važiuosim į Santarus. Kiekvieną kartą aš labai jaudinuosi. Lyg ir tikiu, kad viskas gerai, bet noris kuo dažniau išgirsti tą patvirtinimą. O kiekvieną kart einant pro koplytėlę link skyriaus apsižliumbiu. Jau tokia sentimentali pasidariau  doh.gif

Man sake vedejas, kad jau po menesio laiko galima ir mankstinti vaika ir t.t., kad pilnumoje sveikas vaikas. Kaip jums buvo? Na del randelio, vasarele su maikute pleziuke, o po kazkiek metu kitiems sake nieko nelieka, kitiems suliukai, o kitiems labiau matosi. Gal reik koki krema papirkt rimta? Ka darete jus? Tepet kuom nors?
Klausiau as gydytojos ar reikes pasirodyt, mums pasake jusu sveika sirdis ir nieko nebereik. Tai nelabai ir supratau bigsmile.gif Na uzklausiu dar karteli.
O del koplyteles, tai jooo. Kai dare mazikei operacija, tai tuo metu su vyru mums ji padejo... Ten tiek minciu ir prasymu palikta.... Ir dabar praeidama vis padekoju tiems paveiksliukams priesais.
Suprantu, kad neramu vaziuoti tikrintis. Bet jeigu buvo viskas sutvarkyta ir sveika sirdele, tai kodel nerimaujate? Aisku didziausios jums sekmes wub.gif
Atsakyti