Įkraunama...
Įkraunama...

Širdukai - vaikai, turintys širdies ydas

QUOTE(*Agė* @ 2013 03 06, 10:13)
Ar jūs pas kardiochirurgus norit ar į vaikų ligoninę? Pirmam puslapy temos yra daug nuorodų. Sėkmės.

Labai aciu Jums smile.gif nebuvau maciusi pirmam puslapyje.
Atsakyti
na, mes jau po operacijos. dabar mazute reanimacijoje, vis dar nezadina kad galetu susitvarkyt kraujotaka. siaip pati operacija praejo sklandziai, dabar beliekaa laukti..
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2013 03 07, 19:03)
na, mes jau po operacijos. dabar mazute reanimacijoje, vis dar nezadina kad galetu susitvarkyt kraujotaka. siaip pati operacija praejo sklandziai, dabar beliekaa laukti..

Palaikome jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2013 03 07, 21:03)

Smagu girdėt, kad operacija pavyko thumbup.gif Linkiu ramybės, stiprybės ir, kad greičiau mažylė atsigautų 4u.gif
Papasakok ką darė? Rašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2013 03 08, 11:48)
Papasakok ką darė?4u.gif

tetrada fallot smile.gif vakar vakare ekstubavo. viskas tam vaikui gerai cool.gif
Atsakyti
dekui visoms uz palaikyma, heart.gif smile.gif kaip milaaa ir rase buvo tetrada fallot, o dabar ji jauciasi gerai, ryt jau zada atiduot man i skyriu smile.gif tik kaip ir visiem po operaciju uzastrejo pilvelis.

milaaa
kaip buvote minejusi del bevielio interneto, kad kompiuteristai duoda koda, tai nuejus man pasake , kad ligoniai naudojasi tik mokamu zebra. anas mums neduodamas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2013 03 08, 21:37)
dekui visoms uz palaikyma,  heart.gif  smile.gif  kaip milaaa ir rase buvo tetrada fallot, o dabar ji jauciasi gerai, ryt jau zada atiduot man i skyriu smile.gif  tik kaip ir visiem po operaciju uzastrejo pilvelis.

milaaa
kaip buvote minejusi del bevielio interneto, kad kompiuteristai duoda koda, tai nuejus man pasake , kad ligoniai naudojasi tik mokamu zebra. anas mums neduodamas.  smile.gif

aha, tik ekstubavus, po pusvalandzio jau zvyge is bado lotuliukas.gif doh.gif gavo valgyt, iskart pagerejo biggrin.gif

tai busiu suklaidinusi g.gif gal kazkas pasikeite g.gif tikrai nezinojau doh.gif anksciau tikrai duodavo g.gif nesijunge ne tik prie santa wifi, bet ir prie santa med? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 03 08, 22:00)
aha, tik ekstubavus, po pusvalandzio jau zvyge is bado lotuliukas.gif  doh.gif gavo valgyt, iskart pagerejo biggrin.gif

tai busiu suklaidinusi g.gif gal kazkas pasikeite g.gif tikrai nezinojau doh.gif anksciau tikrai duodavo g.gif nesijunge ne tik prie santa wifi, bet ir prie santa med? g.gif

kai valgyt nori tai palauk nera pas maniske biggrin.gif

o del interneto, tai juk negalit visko zinot, kas kur keiciasi ax.gif , tik pamaniau parasysiu, kad kitos mamos jiems ten nervu negadintu mirksiukas.gif Prie santa wifi tai kodo reikia, o santa med pas mane rysio net negaudo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2013 03 08, 22:00)
santa wifi, bet ir prie santa med? g.gif

ne, šiti slapukų reikalauja.

Tai prašykit sesučių skyriu slapuko zebrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2013 03 09, 12:33)
Tai prašykit sesučių skyriu slapuko zebrai  4u.gif

kad zebra 5lt parai tekainuoja, tai nenubiednesim ax.gif
oi zuikis mano, padare tvarka. i buteliukus net neziurejo, o valgyt nori rekia. tai galiausiai sesute atnese svarstykles, tai dabar pries maitinima svert ir po jo. doh.gif uzzizpyrus ji, bet svarbu kad nurimsta ir nerekia. o pilvas, tai kosmaras. nospa, paracetamolis, viburcol, sab simpleks, gefilus lasiukai eina i trasa. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2013 03 09, 20:20)
nospa, paracetamolis, viburcol, sab simpleks, gefilus lasiukai eina i trasa.

ojėėzau kiek visko. Bet turėtųpadėt. Maniškei gefilus bakterijos stebuklus darė 4u.gif
Atsakyti
nu po biskuti lyg jau pilvelis ne taip kankina. smile.gif po truputi ir apetitas atsistato smile.gif
Atsakyti