Įkraunama...
Įkraunama...

Širdukai - vaikai, turintys širdies ydas

QUOTE(indmik @ 2013 02 25, 15:17)
Gitacka kaip jus laikotes, kaip mazylis?  4u.gif

Viskas neblogai gerėja gan sparčiai atsigavęs mano vaikinas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2013 02 26, 15:35)

Dziaugiames kartu su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2013 02 26, 17:35)

na tai smagu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas0506 @ 2013 02 26, 13:28)
... ji labai reta todel kolkas nepavyko rasti tokiu seimu Lietuvoje.  Brukstelkite prasau i AZ, nes ne visada turiu galimybe sekti tema.

ji nera labai reta 4u.gif ir tokiu seimu lt tikrai yra, forume taip pat smile.gif
bet yra nemaza dalis seimu, kurios jau nebeturi savo vaiku, nezinau ar jos cia rasys...
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2013 02 26, 17:35)

Gera skaityt thumbup.gif Labai džiaugiamės kartu su jumis 4u.gif
Atsakyti
norejau mamu esanciu skyriuje paklausti: ar reikia pasiimti siltesniu rubeliu?ar nesalta ten ? blush2.gif
nes tikiuos, kad jau treciadieni paguldys mus, suremontuos mazosios varikliuka ir viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2013 03 02, 14:45)
norejau mamu esanciu skyriuje paklausti: ar reikia pasiimti siltesniu rubeliu?ar nesalta ten ? blush2.gif
nes tikiuos, kad jau treciadieni paguldys mus, suremontuos mazosios varikliuka ir viskas bus gerai.  4u.gif

Mes jau nuo penktadienio namie;)
O skyrius ypatingai kai saulutė paskutines dienas švietė tai žiauriai karšta, nors radiatorius visai užsukę buvom vadinome dažnai ir dar duris reikėdavo atsidarius sedet , tai drabuziuvreik turet ir lengvu bet ir šiltesnio ką uzsimest jei reiktų iseit iš skyriaus kokiems tyrimams. P.s. Palatose tikrai šilta be to galima radiatorius uzsisukt arba jei susali atsisukt .
Atsakyti
sveikos mergaitės
skaičiau vakar visa vakarą jūsų prirašytas temas ..... mes vakar grįžom su diagnoze , PPD 4.4mm bet mums jau 12 metų , ir turim kita bėda , autizmas , vaikinas visko bijantis ,kas naujo , nepažįstamo , neįprasto sukelia stresa , blogiausia nekalbantis , todėl viską turiu suprasti ir suvokti aš , kada jam negerai .... įtarima sukėlė pulsas , o jis buna ir 140...
norėjau jūsų paklaust , pasakykit jūs gyvenimo profės , man laukti tuos metus iki kito kontrolinio eho , gerti ta kali magni ir metoprololi .... ar vis dėlto pasikonsultuoti dar Vilniuje .

buvom Klaipėdoj pas Rožova....
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2013 03 03, 10:24)

papasakok kaip viskas praėjo? Gerai operacija pasisekė? kaip smagu, kad jūs jau namie thumbup.gif

QUOTE(perlaterla @ 2013 03 03, 13:14)
buvom Klaipėdoj pas Rožova....

čia gal klaipėdietės pakomentuos geriausiai.
O jei jums labai neramu, tai papildoma nuomonė tik nuramins jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2013 03 03, 10:24)

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif dziaugemes uz jus
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mamytes mes norime uzsiregistruoti i santariskes pas gydytoju ir echoskopijai. Sakykit kuriuo numeriu skambinti? Niekada nebuvome ir net nezinau nuo ko pradeti. Tik zinau kad reik siuntimo is gydytojo ( ta gausime). Gryztame gyventi i Lietuva ir norime vykti kuo greiciau pas gydytojus. Sustojo visiskai vaiko svoris verysad.gif dabar pradejome mesti, nes viduriuojame.
Atsakyti
QUOTE(jente24 @ 2013 03 05, 23:19)
Mamytes mes norime uzsiregistruoti i santariskes pas gydytoju ir echoskopijai.

Ar jūs pas kardiochirurgus norit ar į vaikų ligoninę? Pirmam puslapy temos yra daug nuorodų. Sėkmės.
Atsakyti