Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(proksi @ 2013 01 28, 15:57)
as po vakar pratimu jauciu kad kazka turiu ant pilvo  - ne tik riebalus  smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2013 01 28, 16:43)
Sveikos, ar priimsit? ka tik padariau 8min ABS bigsmile.gif pirma karta, tai sunkoka pasirode... na, bet reik nepasiduoti, nes po gimdymo pilvas, tai ojojoj... doh.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Aš jau po mankštos smile.gif Daugiau neapsileisiu savaitgaliais, nes šiandien prisiversti pradėti sunkoka buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 28, 21:00)
Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Aš jau po mankštos smile.gif Daugiau neapsileisiu savaitgaliais, nes šiandien prisiversti pradėti sunkoka buvo doh.gif

drinks_cheers.gif man po dienos pertraukos ir tingisi, tad geriau kasdien, kol norimas rezultatas pasijaus smile.gif
aš atsižymiu šiandien, 15min lankas - 8min abs pilvui - 15min lankas
užkaitau lengvai smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu per skausmus padariau presiuka +naujai lankas pirma karta 3 min. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2013 01 28, 15:43)
Sveikos, ar priimsit? ka tik padariau 8min ABS bigsmile.gif pirma karta, tai sunkoka pasirode... na, bet reik nepasiduoti, nes po gimdymo pilvas, tai ojojoj... doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
labas rytas, atsižymiu už vakar vakarą.

tik norėjau paklausti, gal kuri darote šiuos abs pratimukus? niekaip nesuprantu, kaip daryti vieną iš jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 29, 10:02)
tik norėjau paklausti, gal kuri darote šiuos abs pratimukus? niekaip nesuprantu, kaip daryti vieną iš jų g.gif

Nedarau šių, tačiau atrodo įdomiai g.gif Reikės šį vakarą pabandyti padaryti - paįvairinimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 29, 09:15)
Nedarau šių, tačiau atrodo įdomiai g.gif  Reikės šį vakarą pabandyti padaryti - paįvairinimui biggrin.gif

tai ryt tada papasakok man, kaip daryti 3 pratimą (skaičiuojant nuo pradžios), ten kažkaip dupcę kelti ar tai išriesti, niekaip nesuprantu blush2.gif nesijaučia man presas darant mano būdu, tai jaučiu kažką ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 29, 09:26)
tai ryt tada papasakok man, kaip daryti 3 pratimą (skaičiuojant nuo pradžios), ten kažkaip dupcę kelti ar tai išriesti, niekaip nesuprantu blush2.gif nesijaučia man presas darant mano būdu, tai jaučiu kažką ne taip darau g.gif

As darau sitą. Ten soniniai raumenys treniruojas, reikia kelt kluba aukstyn. Net nezinau kaip nupasakot g.gif Jei nesijaucia gal per lengvas pratimas tau, soniniai raumenys gal tvirti. Man ir nelabai jaucias, tiesiog uzdejus ranka jauciu ar isitempe ar ne
Atsakyti
po vakar vos pasuku galva biggrin.gif
atsizymiu
Atsakyti
Atsižymiu už vakar, nors sunkiai save prisiverčiau, bet džiaugiuosi jog įveikiau tingulį 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu thumbup.gif
Atsakyti