Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(proksi @ 2013 01 27, 14:41)
Sveikos smile.gif tikiuosi priimsit i savo buri smile.gif reikia atsikratyti bent 5 kg likusiu po sedejimo namuose su vaiku. jau bandziau sportuoti, bet kai be palaikymo komandos, greitai noras dingo sad.gif tikiuosi dabar bus geriau, pradejau nuo siandien smile.gif dar noriu ir lanka pasukioti, gal dar labiau pades pasiekti norimo rezultato  4u.gif

Priimsim 4u.gif Svarbu, kad pradejai nuo siandien, o ne nuo rytojaus kaip dazniausiai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 27, 20:17)
Priimsim  4u.gif Svarbu, kad pradejai nuo siandien, o ne nuo rytojaus kaip dazniausiai buna  biggrin.gif

Siandien is didelio noro 2 kartus parportavau smile.gif o galima jusu temoj kitu pratimu ideti ? nes radau neblogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 27, 18:20)
Siandien is didelio noro 2 kartus  parportavau smile.gif o galima jusu temoj kitu pratimu ideti ? nes radau neblogu smile.gif

Dek, isbandysim visokius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, atsižymiu ir aš, su pilvo preso pratimukais wink.gif
dar lanką pasukioju retkarčiais smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
Atsižymiu už šiandieną smile.gif
Atsakyti
Na kaip sekasi sportininkes? As darau kas antra diena siuos pratimus kas antra kitus,viena diena savaitej ilsiuosi smile.gif
Atsakyti
Aš patingėjau savaitgalį, tai šiandien dvigubą krūvį reikės pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 28, 11:44)
Aš patingėjau savaitgalį, tai šiandien dvigubą krūvį reikės pasidaryt biggrin.gif

manes tas pats laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2013 01 27, 22:48)
Na kaip sekasi sportininkes? As darau kas antra diena siuos pratimus kas antra kitus,viena diena savaitej ilsiuosi smile.gif

Sekasi biggrin.gif Smagu, kad per tiek laiko neapleidai siu pratimuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar priimsit? ka tik padariau 8min ABS bigsmile.gif pirma karta, tai sunkoka pasirode... na, bet reik nepasiduoti, nes po gimdymo pilvas, tai ojojoj... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KistinaR @ 2013 01 28, 17:43)
Sveikos, ar priimsit? ka tik padariau 8min ABS bigsmile.gif pirma karta, tai sunkoka pasirode... na, bet reik nepasiduoti, nes po gimdymo pilvas, tai ojojoj... doh.gif

as po vakar pratimu jauciu kad kazka turiu ant pilvo - ne tik riebalus smile.gif
Atsakyti