Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Atsižymiu už vakar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 01 24, 06:49)
o as uzvakar sportuodama kazka kalui pasidariau, nes atsikeliau vakar ryte surakintu kaklu, siryt ziuriu ne maziau skauda, negaliu sportuot
as kai tuos 8 min presui darau, tai visada labai kakla skauda, gal neteisingai darau  g.gif

pradžioj ir man skaudena, kokias 3-5 dienas,, na po pertraukos kai pradedu..
atsižymiu už vakar smile.gif
vakar dar lanką pasukau pusvalanduką ax.gif
Atsakyti
Atsižymiu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Norėčiau ir aš padailinti savo pilvą, kuris žiaurus po gimdymo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 01 25, 16:49)
Labas vakaras  4u.gif 

Norėčiau ir aš padailinti savo pilvą, kuris žiaurus po gimdymo  doh.gif  doh.gif

prašom, kad tik noro nepritrūktų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 01 25, 16:49)
Labas vakaras  4u.gif 

Norėčiau ir aš padailinti savo pilvą, kuris žiaurus po gimdymo  doh.gif  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Atsizymiu thumbup.gif
Atsakyti
Ryte apturėjau mankštą visom kūno dalims ir va dabar vakare 2*10min pilvo presui + 8 min, + 3 min rankoms čia už tai kad keletą dienų tinginiavau 4u.gif
Atsakyti
atsižymiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurack'a @ 2013 01 26, 20:41)
atsižymiu wink.gif

aš taip pat smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
dvi dienos gavos atostogos, tad šiandien atidirbau nuoširdžiai kojas, dupcę ir presą. vakare dar žadu preso kitus pratimukus pabandyti showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 27 sausio 2013 - 13:28
Sveikos smile.gif tikiuosi priimsit i savo buri smile.gif reikia atsikratyti bent 5 kg likusiu po sedejimo namuose su vaiku. jau bandziau sportuoti, bet kai be palaikymo komandos, greitai noras dingo sad.gif tikiuosi dabar bus geriau, pradejau nuo siandien smile.gif dar noriu ir lanka pasukioti, gal dar labiau pades pasiekti norimo rezultato 4u.gif
Atsakyti