Sveikos perskaičiau temelę.
noriu jungtis - "grįžti"
prieš kokius pusantrų metų reguliariai dariau 8min abs pilvo presui
dabar vėl poreikis ir noras atsirado
šiandien jau atsižymiu
QUOTE(jurack'a @ 2013 01 23, 21:19)
Sveikos perskaičiau temelę.
noriu jungtis - "grįžti"
šiandien jau atsižymiu
noriu jungtis - "grįžti"
šiandien jau atsižymiu
Sveika sugrizus
Atsizymiu
Atsižymiu
o as uzvakar sportuodama kazka kalui pasidariau, nes atsikeliau vakar ryte surakintu kaklu, siryt ziuriu ne maziau skauda, negaliu sportuot
as kai tuos 8 min presui darau, tai visada labai kakla skauda, gal neteisingai darau
as kai tuos 8 min presui darau, tai visada labai kakla skauda, gal neteisingai darau
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 01 24, 07:49)
o as uzvakar sportuodama kazka kalui pasidariau, nes atsikeliau vakar ryte surakintu kaklu, siryt ziuriu ne maziau skauda, negaliu sportuot
Ir man kaklą paskauda gal tikrai kažką blogai darom
Atsižymiu už vakar
labas rytas. atsižymiu už visas 3 savaitės dienas
dėl kaklo skausmo, tai gali jis pavargti kol neesi pripratusi, bet tikrai neturi taip skaudėt, kad negalėtum sportuot, mano nuomone pabandykit atidžiau pažiūrėti video, kokia ten laikysena žmonių na gal kitos merginos kažką geriau patars, man kažkaip jis kartais pavargsta, bet tik keliom minutėm, jokio skausmo nejaučiu.
dėl kaklo skausmo, tai gali jis pavargti kol neesi pripratusi, bet tikrai neturi taip skaudėt, kad negalėtum sportuot, mano nuomone pabandykit atidžiau pažiūrėti video, kokia ten laikysena žmonių na gal kitos merginos kažką geriau patars, man kažkaip jis kartais pavargsta, bet tik keliom minutėm, jokio skausmo nejaučiu.
QUOTE(happyme @ 2013 01 24, 10:08)
labas rytas. atsižymiu už visas 3 savaitės dienas
Tai tuomet viską gerai darau nes man tik paskauda kol darau, bet čia matyt dėl to,kad neįpratusi
man kakla skaudejo pirmas tris dienas, o darbar sportuodama jokio skausmo ar itempino nejauciu, tiesiog manau man reikejo laiko kad ir kaklo raumenys priprastu
Mergaitės, gal per daug įtempiat kaklą darydamos atsilenkimus, kai teko būtų pilates pamokoj, trenerė pabrėžė, kad blogai darant pratimukus gali skaudėti kaklą, ko realiai neturėtų būti. Smakras turi būti tiesus, t.y. į lubas nukreiptas ir atsilenkiant nemėginti sau "nurauti galvos" nes aš taip dažnai darydavau, tai pasekmės nekokios buvo
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 24, 12:50)
Mergaitės, gal per daug įtempiat kaklą darydamos atsilenkimus, kai teko būtų pilates pamokoj, trenerė pabrėžė, kad blogai darant pratimukus gali skaudėti kaklą, ko realiai neturėtų būti. Smakras turi būti tiesus, t.y. į lubas nukreiptas ir atsilenkiant nemėginti sau "nurauti galvos" nes aš taip dažnai darydavau, tai pasekmės nekokios buvo
Jei kakla skauda, vadinas netaisiklingai darot kazka. Su laiku manau ismoksit taisiklingai daryt Bent jau as ismokau, nes po pirmu kartu irgi skaudejo, dabar jokio diskomforto nebejauciu
Ačiū, mergaitės nes vien tik pilvui ir sunku būdavo daryti dėl to skaidančio kaklo šiandien bandysiu daryti pagal jūsų patarimus
Atsizymiu