Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos wink.gif perskaičiau temelę.
noriu jungtis - "grįžti" smile.gif
prieš kokius pusantrų metų reguliariai dariau 8min abs pilvo presui wink.gif
dabar vėl poreikis ir noras atsirado wink.gif

šiandien jau atsižymiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurack'a @ 2013 01 23, 21:19)
Sveikos wink.gif perskaičiau temelę.
noriu jungtis - "grįžti" smile.gif
prieš kokius pusantrų metų reguliariai dariau 8min abs pilvo presui wink.gif
dabar vėl poreikis ir noras atsirado wink.gif

šiandien jau atsižymiu  biggrin.gif

Sveika sugrizus 4u.gif

Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
Atsižymiu 4u.gif
Atsakyti
o as uzvakar sportuodama kazka kalui pasidariau, nes atsikeliau vakar ryte surakintu kaklu, siryt ziuriu ne maziau skauda, negaliu sportuot
as kai tuos 8 min presui darau, tai visada labai kakla skauda, gal neteisingai darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 01 24, 07:49)
o as uzvakar sportuodama kazka kalui pasidariau, nes atsikeliau vakar ryte surakintu kaklu, siryt ziuriu ne maziau skauda, negaliu sportuot
as kai tuos 8 min presui darau, tai visada labai kakla skauda, gal neteisingai darau  g.gif

Ir man kaklą paskauda g.gif gal tikrai kažką blogai darom doh.gif
Atsižymiu už vakar biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas. atsižymiu už visas 3 savaitės dienas rolleyes.gif

dėl kaklo skausmo, tai gali jis pavargti kol neesi pripratusi, bet tikrai neturi taip skaudėt, kad negalėtum sportuot, mano nuomone g.gif pabandykit atidžiau pažiūrėti video, kokia ten laikysena žmonių 4u.gif na gal kitos merginos kažką geriau patars, man kažkaip jis kartais pavargsta, bet tik keliom minutėm, jokio skausmo nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 24, 10:08)
labas rytas. atsižymiu už visas 3 savaitės dienas rolleyes.gif

dėl kaklo skausmo, tai gali jis pavargti kol neesi pripratusi, bet tikrai neturi taip skaudėt, kad negalėtum sportuot, mano nuomone g.gif pabandykit atidžiau pažiūrėti video, kokia ten laikysena žmonių 4u.gif na gal kitos merginos kažką geriau patars, man kažkaip jis kartais pavargsta, bet tik keliom minutėm, jokio skausmo nejaučiu.

Tai tuomet viską gerai darau ax.gif nes man tik paskauda kol darau, bet čia matyt dėl to,kad neįpratusi biggrin.gif
Atsakyti
man kakla skaudejo pirmas tris dienas, o darbar sportuodama jokio skausmo ar itempino nejauciu, tiesiog manau man reikejo laiko kad ir kaklo raumenys priprastu g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal per daug įtempiat kaklą darydamos atsilenkimus, kai teko būtų pilates pamokoj, trenerė pabrėžė, kad blogai darant pratimukus gali skaudėti kaklą, ko realiai neturėtų būti. Smakras turi būti tiesus, t.y. į lubas nukreiptas ir atsilenkiant nemėginti sau "nurauti galvos" nes aš taip dažnai darydavau, tai pasekmės nekokios buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 24, 12:50)
Mergaitės, gal per daug įtempiat kaklą darydamos atsilenkimus, kai teko būtų pilates pamokoj, trenerė pabrėžė, kad blogai darant pratimukus gali skaudėti kaklą, ko realiai neturėtų būti. Smakras turi būti tiesus, t.y. į lubas nukreiptas ir atsilenkiant nemėginti sau "nurauti galvos" nes aš taip dažnai darydavau, tai pasekmės nekokios buvo  smile.gif

drinks_cheers.gif
Jei kakla skauda, vadinas netaisiklingai darot kazka. Su laiku manau ismoksit taisiklingai daryt 4u.gif Bent jau as ismokau, nes po pirmu kartu irgi skaudejo, dabar jokio diskomforto nebejauciu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif nes vien tik pilvui ir sunku būdavo daryti dėl to skaidančio kaklo doh.gif šiandien bandysiu daryti pagal jūsų patarimus rolleyes.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti