Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(happyme @ 2013 01 22, 21:30)
Labas. jungiuosi prie jūsų bigsmile.gif jeigu priimsite. antra savaitė kaip darau pratimus iš 1 psl. - presui, kojoms ir dupcei. presui stengiuosi daryti kuo dažniau, dupcei panašiai, o kojoms tik 1-2 k. į savaitę ax.gif manau su jumis kartu man bus lengviau, bus didesnė motyvacija blush2.gif ryt žadu užsirašyti liemens/pilvo cm ir žiūrėti, kaip jie keisis iki vasaros. šiaip esu gana liekna, tik neturiu ryškaus liemens ir kūnas nebėra toks stangrus, tad stengsiuos pasitaisyti. dar lb ačiū Albe69 už kitus pratimus, būtinai juos išbandysiu, nes anie jau pabodo šiek tiek (esu dariusi ir anksčiau juos, prieš vasarą).

norėjau paklausti, ar kartu besportuojant ir maistą prisižiūrite kažkaip ypatingiau? ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Tiesa pasakius valgau ta pati ka valgiau visada, tik mazesnemis porcijomis ax.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

aš irgi stengiuosi valgyti po nedaug. pietūs mano būna sočiausi, vakare stengiuosi lengviau, bet kartais (kaip kad šiandien planuoju) suvalgau kokį kepsniuką blush2.gif geriu vandenį per dieną, o tą nesveikąjį maistą stengsiuos 1k. į savaitę max valgyti (dirbu ofise, tai dažnai tenka pietaut mieste, o ten kur beeisi-vien picos, makdonaldai, hesburgeriai ir pan doh.gif ). va, pasižadėjau garsiai-bus lengviau ištesėt cool.gif

vakar apsižiūrėjau save gerai, tai pas mane pilvas dar dar, nu bet šonai (ar kaip čia pasakyt) atsiradę.. doh.gif gal žinot, kas juos geriausiai veikia? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 23, 08:53)

vakar apsižiūrėjau save gerai, tai pas mane pilvas dar dar, nu bet šonai (ar kaip čia pasakyt) atsiradę.. doh.gif gal žinot, kas juos geriausiai veikia? sad.gif

Na pas mane jie apmazejo po tu 8 min kojoms ir uzpakaliui kaip speju
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 22, 22:29)
Labas. jungiuosi prie jūsų bigsmile.gif jeigu priimsite.
norėjau paklausti, ar kartu besportuojant ir maistą prisižiūrite kažkaip ypatingiau? ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Kuo daugiau mūsų - tuo smagiau bigsmile.gif
Aš stengiuosi vakarais tiek nebevalgyti ax.gif nors sunku, nes vis tiek pusryčius ne visuomet spėju pavalgyti, pietūs darbe irgi greitosiomis sukišami, taip,kad vakare tik galiu normaliai pavalgyti doh.gif

QUOTE(Albe69 @ 2013 01 23, 10:00)
Na pas mane jie apmazejo po tu 8 min kojoms ir uzpakaliui kaip speju

O kiek jau laiko sportuoji? g.gif
Įdomu ar spėsiu iki vestuvių sumažinti apimtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 23, 10:02)

O kiek jau laiko sportuoji? g.gif
Įdomu ar spėsiu iki vestuvių sumažinti apimtis lotuliukas.gif

3 menesius. O kada vestuves jei galima paklaust? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 23, 14:31)
3 menesius. O kada vestuves jei galima paklaust?  smile.gif

Nemažai bigsmile.gif vestuvės bus birželį, taip,kad laiko ne per daugiausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 23, 13:35)
Nemažai  bigsmile.gif vestuvės bus birželį, taip,kad laiko ne per daugiausia rolleyes.gif

Na manau jei pasistengsi tai uzteks to laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiuosi,kad užteks ax.gif Nors po pirmadieninės treniruotės šiandien darbe vos pajudu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 23, 14:02)
tikiuosi,kad užteks ax.gif Nors po pirmadieninės treniruotės šiandien darbe vos pajudu lotuliukas.gif

Man uzteko menesio, kad rezultatai pasimatytu, tai isivaizduok, ka gali per 4 padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 23, 15:11)
Man uzteko menesio, kad rezultatai pasimatytu, tai isivaizduok, ka gali per 4 padaryt  mirksiukas.gif

Tai gas kasdien sportuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai būtų įdomu sužinoti, kiek dienų per savaitę sportuoji ir ar pratimus visam kūnui darai tom dienom darai, ar pamėtai į atskiras dienas, Albe69 4u.gif

aš prieš vasarą kai sportavau, tai man pakako 3-4 savaičių, kad presas pasimatytų/pasijaustų, bet va bijau, kad su šonais bus sunkiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 23 sausio 2013 - 14:39
Na is tikro tai pirmas rezultatas menkas po savaites pasirode, o po menesio jau akivaizdziai mates.
Is pradziu sportuodavau 6 dienas per savaite, dabar stengiuos bent 4 dienas per savaite. Kartais buna 3 dienas nesportuoju, 3 sportuoju. Pratimus darau ivairiai, priklauso nuo turimu jegu ir laiko ta diena. Kartais kokiom kojom visa savaite nedarau, daznai pametau pratimus, suskirstau viena diena rankos ir presas, kita diena kojos, uzpakalis ir presas ir panasiai
Atsakyti