Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Elsker @ 2014 05 13, 09:40)
prasitampius palengvėja, svarbu nesustot smile.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif

Atsizymiu thumbup.gif nors ir sunkokai, bet susportavau, aisku ne viska iki galo, bet gi tik antra diena blush2.gif dabar net kojos dreba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 05 13, 08:34)

Dar toks klausimas iskilo. O siti pratimai kazkin ar degina kazkiek riebaliukus, ar tik raumenims naudingi, nes man tai buuutinai reik riebalus deginti, nes ju pas mane siaubingai daug doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kazkiek aisku degina, bet jei tikslas yra riebalu naikinimas, tai reiktu daugiau uzsiimti cardio veikla ir aisku mityba daro stebuklus mirksiukas.gif

Kazkas labai prase pasirodyt, tai imetu savo kelione svorio metime ir figuros dailinime po vaikelio gimimo iki dabar ax.gif
user posted image
Pradejau sportuot praejus 5 men po vaiko gimimo (apatine desne foto) Is pradziu sportavau tik su siais 8 min pratimais, tai matot ko pasiekiau per beveik 3 men (apatine kaire foto). Po to jau buvo itraukta ir daugiau ivairiu pratimu, o pries pusmeti pradejau dirbti su cardio pratimais, svoriais siek tiek, dariau 30 dienu issukius presui ir mityba derinau. Tai virsutineje kaireje foto matosi viso to rezultatas. Dirbau pagrinde su insanity programa, du kartus baigiau. Tai va, gal motyvuosiu kiek biggrin.gif
Atsakyti
Albe69 blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o cia tai motera, o pilvukas wub.gif man tokios figurytes aisku tik pavydet, bet paziurejus tavo foto motyvacija sportuoti isauga patikek 4u.gif
Atsakyti
Nzn, gal ir kvailas klausimas jums pasirodys, bet as tokia ne sportininke, tai nezinau, pvz lanko sukimas degina riebalus ar ne, ar tik formuoja liemeni? g.gif
Nes tos kardio treniruotes tai man toookia kancia doh.gif doh.gif doh.gif Mityba bandau derinti, bet irgi sunkokai sekasi, per jega viskas doh.gif
Atsakyti
atsižymiu ir aš 4x8min fitness4.gif

QUOTE(aurasta2 @ 2014 05 13, 09:46)
Aciu uz palaikyma 4u.gif

Atsizymiu thumbup.gif  nors ir sunkokai, bet susportavau, aisku ne viska iki galo, bet gi tik antra diena blush2.gif  dabar net kojos dreba lotuliukas.gif

thumbup.gif žymėkitės, jei užtingėsit duosim tą "spyrį" hihihi.gif esat šaunuolė!

QUOTE(Albe69 @ 2014 05 13, 10:56)
Kazkiek aisku degina, bet jei tikslas yra riebalu naikinimas, tai reiktu daugiau uzsiimti cardio veikla ir aisku mityba daro stebuklus mirksiukas.gif

Kazkas labai prase pasirodyt, tai imetu savo kelione svorio metime ir figuros dailinime po vaikelio gimimo iki dabar  ax.gif
user posted image
Pradejau sportuot praejus 5 men po vaiko gimimo (apatine desne foto) Is pradziu sportavau tik su siais 8 min pratimais, tai matot ko pasiekiau per beveik 3 men (apatine kaire foto). Po to jau buvo itraukta ir daugiau ivairiu pratimu, o pries pusmeti pradejau dirbti su cardio pratimais, svoriais siek tiek, dariau 30 dienu issukius presui ir mityba derinau. Tai virsutineje kaireje foto matosi viso to rezultatas. Dirbau pagrinde su insanity programa, du kartus baigiau. Tai va, gal motyvuosiu kiek  biggrin.gif

wow!! Super rezultatai! good.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 05 13, 10:56)

Kazkas labai prase pasirodyt, tai imetu savo kelione svorio metime ir figuros dailinime po vaikelio gimimo iki dabar  ax.gif
user posted image
Pradejau sportuot praejus 5 men po vaiko gimimo (apatine desne foto) Is pradziu sportavau tik su siais 8 min pratimais, tai matot ko pasiekiau per beveik 3 men (apatine kaire foto). Po to jau buvo itraukta ir daugiau ivairiu pratimu, o pries pusmeti pradejau dirbti su cardio pratimais, svoriais siek tiek, dariau 30 dienu issukius presui ir mityba derinau. Tai virsutineje kaireje foto matosi viso to rezultatas. Dirbau pagrinde su insanity programa, du kartus baigiau. Tai va, gal motyvuosiu kiek  biggrin.gif

Oho, super 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Albe69 @ 2014 05 13, 11:56)

user posted image

Nerealu, šaunuolė Jūs! blink.gif Ir visai tai pasiekėt mitybos derinimo ir sporto namie pagalba? Man vis pritrūksta valios namie sportuot, nes turiu kvailą nusistatymą, kad sportuodama namie rezultatų vistiek nepasieksiu blush2.gif Gal galit plačiau papasakot, kiek kartų į savatę sportuojat, parašyt kelių dienų meniu pavyzdžius blush2.gif Man svoris krenta gerai, bet po dviejų gmdymų esu vaikštantis drebutis, ypač pilvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 05 16, 21:01)
Labas vakaras  4u.gif
Nerealu, šaunuolė Jūs!  blink.gif Ir visai tai pasiekėt mitybos derinimo ir sporto namie pagalba? Man vis pritrūksta valios namie sportuot, nes turiu kvailą nusistatymą, kad sportuodama namie rezultatų vistiek nepasieksiu  blush2.gif  Gal galit plačiau papasakot, kiek kartų į savatę sportuojat, parašyt kelių dienų meniu pavyzdžius  blush2.gif  Man svoris krenta gerai, bet po dviejų gmdymų esu vaikštantis drebutis, ypač pilvas  doh.gif

Mityba derint pradejau palyginus nesenai, pries pusmeti. Pries tai tik apkarpius buvau porciju dydi ir nevalgiau po 8 val. Is pradziu sportuodavau kone kasdien, po mazdaug pusvalandi, darydavau pratimus is 8 min serijos. Po keliu men. pridejau nauju pratimu is interneto ir pailginau sporto laika iki valandos mazdaug. Budavo kad sportuodavau kiekviena diena, budavo kai karta ar du per savaite. Vasara isvis mazai sportavau. Pries pusmeti pradejau daryt cardio pratimus ir derint maista. Iki siol sportavau pagrinde pagal insanity programa ir atlikinejau 30 dienu ivairius issukius.
Kas del maisto, tai stengiuos maitintis taip:
Pusryciai: kose arba vaisiai dazniausiai, kartais kiausiniai.
Uzkandis: traputis su lasisa, tepamu suriu, riesutai ar dar kas nors lengvo.
Pietus: mesa, zuvis su darzovemis, sriuba.
Uzkandis vel.
Vakariene: dazniausiai kazkas is pieno produktu arba salotos kokios.
Aisku, budavo ir labai daug nukrypimu, nes esu didziule saldumynu megeja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
nuostabus jusu rezultatai, paskutine nuotrauka tikrai ikvepenti. 4u.gif
QUOTE(Albe69 @ 2014 05 17, 23:00)
ir atlikinejau 30 dienu ivairius issukius.

norejau paklausti kas cia yra 30 dienu issukis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2014 05 18, 09:18)
Sveikos,
nuostabus jusu rezultatai, paskutine nuotrauka tikrai ikvepenti.  4u.gif

norejau paklausti kas cia yra 30 dienu issukis?  g.gif

visokie tokie 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisidedu ir aš prie jūsų smagaus būrio., aišku, jei priimsit smile.gif Norėčiau numest kokius 7-9kg, sveriu palyginti nelabai daug tačiau pilvas jau taip negražiai atrodo, tai siaubas. Norėtųsi sustangrinti, kad įgautų gražesnę formą, nebūtų toks atsikišęs kaip dabar.smile.gif Anksčiau sportuodavau dažniau, dabar kažkaip aptingau, o apetitas kad pakilo... ax.gif O dar po švenčių kiek priaugau. smile.gif Bandysiu minėtus pratimus atlikinėti, žiūrėsim kas gausis. smile.gif Dar taip pat su drauge bėgiojam vakarais, vienu metu gaunasi ir poilsis ir "darbas" kadangi begiojam už gyvenvietės ribų, o ten miškai, paukščiai, saulė leidžiasi, vienu žodžiu ir nauda ir malonumas wub.gif Šaunuolės Jūs visos, kai čia nuotraukų pasižiūri tai labai motyvuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miauksintiskatinas @ 2014 05 18, 13:47)
Sveikos  4u.gif  Prisidedu ir aš prie jūsų smagaus būrio., aišku, jei priimsit smile.gif  Norėčiau numest kokius 7-9kg, sveriu palyginti nelabai daug tačiau pilvas jau taip negražiai atrodo, tai siaubas. Norėtųsi sustangrinti, kad įgautų gražesnę formą, nebūtų toks atsikišęs kaip dabar.smile.gif Anksčiau sportuodavau dažniau, dabar kažkaip aptingau, o apetitas kad pakilo... ax.gif O dar po švenčių kiek priaugau. smile.gif Bandysiu minėtus pratimus atlikinėti, žiūrėsim kas gausis. smile.gif Dar taip pat su drauge bėgiojam vakarais, vienu metu gaunasi ir poilsis ir "darbas" kadangi begiojam už gyvenvietės ribų, o ten miškai, paukščiai, saulė leidžiasi, vienu žodžiu ir nauda ir malonumas  wub.gif Šaunuolės Jūs visos, kai čia nuotraukų pasižiūri tai labai motyvuoja smile.gif

Sveikute, junkis drąsiai friends.gif
šiandien nesiregistruoju, prisiragavau visokio gurmaniško maisto, tai taip negera doh.gif rytoj atsigriebsiu būtinai, pasižadu blush2.gif ax.gif
Atsakyti