Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(jurasaule @ 2014 04 22, 13:21)
labas visoms. Kažkaip užmigo mūsų kampelis
Aš šįryt padariau 3x8, nors praeitas savaites kur kas daugiau dariau. Bet tos velykos su apsirijimais tai kirto per visas tvarkas, šįryt vos išsijudinau

drinks_cheers.gif visiškas išsibalansavimas doh.gif reikia gaivinti temutę ax.gif aš per studijas praktiškai nemiegojau naktį tai kaupiu jėgas, būtinai vakare padarysiu 4x8min pioneer.gif
Atsakyti
Labas visoms.
Na as kogero viena is seniausiu sioj temutej. Virs 2 metu vis atsizymiu. Rezultatas tikrai yra geras. Zinoma dietos,kitoks sportas ir prasidejo. 2,5 metai sportavau labai intencyviai ir pasiekiau puikiu rezultatu ir isvaizdoj ir lankstume. Taciau db naujasis pilvo gyventojes nestuke.gif liepe daryt pertrauka. Zinoma kazkiek sportuosiu ir daktarai nepatare mest visiskai sporto,bet pilvo preso pratimu teks atsisakyt smile.gif
Sekmes ir uzsispyrimo jums. Tikiuosi rasiu sia temele kai grysiu ir vel i sporta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 05 02, 09:56)
Labas visoms.
Na as kogero viena is seniausiu sioj temutej. Virs 2 metu vis atsizymiu. Rezultatas tikrai yra geras. Zinoma dietos,kitoks sportas ir prasidejo. 2,5 metai sportavau labai intencyviai ir pasiekiau puikiu rezultatu ir isvaizdoj ir lankstume. Taciau db naujasis pilvo gyventojes nestuke.gif liepe daryt pertrauka. Zinoma kazkiek sportuosiu ir daktarai nepatare mest visiskai sporto,bet pilvo preso pratimu teks atsisakyt smile.gif
Sekmes ir uzsispyrimo jums. Tikiuosi rasiu sia temele kai grysiu ir vel i sporta 4u.gif

Sveikinimai!! Būtinai lauksim sugrįžtančios, sėkmės Jums ir Jūsų mažyliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 05 02, 09:56)
Labas visoms.

Sveikinu 4u.gif Kaip faina... wub.gif
Na as tikriausiai cia antra paga senuma, jau 1,5 metus cia vis atsizymiu ax.gif
Atsakyti
Aciu! Tikrai Albe tave nuo seniai prisimenu,tikiuosi pamatysiu ir dar gryzus 4u.gif
Atsakyti
Kiek cia senbuviu apsilanko? As cia is naujesniu tai ne visas merginas zinau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos darbstuoles 4u.gif
QUOTE(burbulai2 @ 2014 05 02, 10:56)
Labas visoms.

Didziausi sveikinimai tapus nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Albe69 @ 2014 05 02, 12:27)
Sveikinu 4u.gif Kaip faina... wub.gif
Na as tikriausiai cia antra paga senuma, jau 1,5 metus cia vis atsizymiu ax.gif

Merginos, lenkiu galva pries jus senbuves, kurios rezultatu pasiekete 4u.gif 4u.gif butu didziausia paskata mums, jai imestumete kokia nuotraukele pries ir po tu rezultatu... ax.gif nu bral man tai geda, sia skaitineju irgi jau kokie du metai, sportuoju sportuoju (tik kazkaip neatsizymiu as ax.gif ) , uzedu gerai savaitgali kelias dienas ir vel kaip ispradziu, jokio rezultato nesimato sad.gif pykstu ant saves juodai, bet nieko negaliu padaryti... reikia psichologo pakalbos matyt blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Skaitineju tema jau lovoj guledama. Galvoju jungtis i jusu buri 4u.gif reikia jau buuuuutinai kazka daryt, nes vaizdas veidrodyje nejuokais gazdina blush2.gif
Bandziau lanka sukt pries tai ir bodyflex bet kazkaip neuzsikabinau, taigi jei priimsit tikiuosi pagrazet situ pratimu pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Labux,

Nu va, atsizymiu savo pirma karta ir as biggrin.gif

Tiesa sakant, vakar begulint lovoj ir beziurint pratimai daug lengvesni atrode lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O pradejus daryti tik rankoms pilnai padariau blush2.gif o visu kitu neistempiau pilnai schmoll.gif nu bet tikiuosi po siek tiek praktikos viskas bus ciki cool.gif
Darant pratimus pilvui man kakla skaudejo biski, turbut ne visai taiyklingai dariau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurasta2: 12 gegužės 2014 - 08:46
QUOTE(aurasta2 @ 2014 05 12, 08:42)
Labux,

Nu va, atsizymiu savo pirma karta ir as biggrin.gif

Tiesa sakant, vakar begulint lovoj ir beziurint pratimai daug lengvesni atrode lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O pradejus daryti tik rankoms pilnai padariau blush2.gif  o visu kitu neistempiau pilnai schmoll.gif  nu bet tikiuosi po siek tiek praktikos viskas bus ciki cool.gif
Darant pratimus pilvui man kakla skaudejo biski, turbut ne visai taiyklingai dariau g.gif

sveika prisijungusi smile.gif Dėl "nepatempimo" nesijaudinkit, laikui bėgant pamatysit kaip darysis vis lengviau ir lengviau. O kaklą būna ir man paskauda, neišeina visada "iš preso" sportuot, reik stengtis pilvuku keltis, o ne su galva ištempt save. Linkiu nenuleisti rankų drinks_cheers.gif

Atsižymiu ir už šiandien ir už vakar smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien man sunku... doh.gif

Skauda ziauriai raumenis, ypatingai kaklo, bet bandysiu siek tiek prasitampyti ir daryti pratimukus, nepasiduosiu taip sakant biggrin.gif

Dar toks klausimas iskilo. O siti pratimai kazkin ar degina kazkiek riebaliukus, ar tik raumenims naudingi, nes man tai buuutinai reik riebalus deginti, nes ju pas mane siaubingai daug doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 05 13, 08:34)
Labas rytas 4u.gif

Siandien man sunku... doh.gif

Skauda ziauriai raumenis, ypatingai kaklo, bet bandysiu siek tiek prasitampyti ir daryti pratimukus, nepasiduosiu taip sakant  biggrin.gif

Dar toks klausimas iskilo. O siti pratimai kazkin ar degina kazkiek riebaliukus, ar tik raumenims naudingi, nes man tai buuutinai reik riebalus deginti, nes ju pas mane siaubingai daug doh.gif  doh.gif  doh.gif

jei skauda- vadinas dirbo raumenukai vakar smile.gif prasitampius palengvėja, svarbu nesustot smile.gif o norint degint riebaliukus reikia ir mitybą derintis, gal merginos jums daugiau papasakos, nes man nelabai dar išeina doh.gif

nieko ryte nespėjau, tai grįžus vakare pasportuosiu ax.gif
Atsakyti