jurasaule, vadinasi matosi rezultatai, liuks
aš šiandien 8min x4 (buns, legs, arms, abs)
QUOTE(Elsker @ 2014 04 06, 17:48)
jurasaule, vadinasi matosi rezultatai, liuks
Elsker, jūs - gyvas pavyzdys Aš šiandien patingėjau, visą dieną lovoj prasivarčiau, išropojau tik valandai, šeimai pietus padaryti. Bet ryt - vėl prie staklių
QUOTE(jurasaule @ 2014 04 06, 18:55)
Elsker, jūs - gyvas pavyzdys Aš šiandien patingėjau, visą dieną lovoj prasivarčiau, išropojau tik valandai, šeimai pietus padaryti. Bet ryt - vėl prie staklių
buvau aptingus bet prisiverčiau, kažkaip visai smagiai šiandien
As tris dienas be sporto buvau. Tragedija mano kunui. Ir dar cepaku valgiau vakar. O be mesos ir bulviu jau ilgai laikiausi. Bet sn netoli 2val prakaitavau
Sveikos
Uh, laiko trukumas, darbais visokiais apsikrovus, tai ir sportas kencia Na bet siandien bent 8 min abs padaryta
Uh, laiko trukumas, darbais visokiais apsikrovus, tai ir sportas kencia Na bet siandien bent 8 min abs padaryta
as tai kasdien sportuoju, siandien neisejo, pastebejau kd jau lengviau daryti, tai bandysiu antra kart kartoti
Sveikos
Prisiduodu, kad vėl sportuoju. Kelias dienas to nedariau, nes draugė svečiavosi iš Lietuvos, tai atsipalaidavom Bet vėl įsivažiavau į vėžes. Šiandien dienos turi prasidėt, tikiuos, kad tai netrukdys sportui. Nes mitybai tai pms trukdo Noriu valgyt kaip žvėriukas, tai šiek tiek pasilepinu kąsneliu - kitu
Prisiduodu, kad vėl sportuoju. Kelias dienas to nedariau, nes draugė svečiavosi iš Lietuvos, tai atsipalaidavom Bet vėl įsivažiavau į vėžes. Šiandien dienos turi prasidėt, tikiuos, kad tai netrukdys sportui. Nes mitybai tai pms trukdo Noriu valgyt kaip žvėriukas, tai šiek tiek pasilepinu kąsneliu - kitu
Labutis,
labai ir aš noriu pradėti sportuoti, kad iki vasaros bent minimaliai pagrąžinčiau savo figūrytę. Įsijungiau 8 mins. abs ir.. jetau, beveik nieko nepadariau. Per sunku man. Darydama pratimus, jaučiu, kad ne pilvo presą mankštinu, o kaklą ar dar kažką. Gal kažką ne taip darau, nežinau. Bandysiu dar kartą - nepasiduosiu!
labai ir aš noriu pradėti sportuoti, kad iki vasaros bent minimaliai pagrąžinčiau savo figūrytę. Įsijungiau 8 mins. abs ir.. jetau, beveik nieko nepadariau. Per sunku man. Darydama pratimus, jaučiu, kad ne pilvo presą mankštinu, o kaklą ar dar kažką. Gal kažką ne taip darau, nežinau. Bandysiu dar kartą - nepasiduosiu!
QUOTE(Metamorfozė @ 2014 04 12, 19:57)
Labutis,
Sveika,
jei skauda kakla vadinas neteisingai pratimus darai. Bandyk klausyt ka vyrukas tas sako. Nors jei skausmas nera didelis, tai po keliu treniruociu turetu praeit. Gal ir kaklo raumenukai silpni. Nenuleisk ranku
As jau po sporto. Siandien 8 min abs ir 8 min buns, plius kitokie pratimai presui ir uzpakaliui/kojoms ir insanity treniruote
Sveikutės, kaip po švenčių sekasi sportuoti?
Pasižymiu, 8min x4 (buns, legs, arms, abs)
QUOTE(Elsker @ 2014 04 21, 16:55)
Sveikutės, kaip po švenčių sekasi sportuoti?
labas visoms. Kažkaip užmigo mūsų kampelis
Aš šįryt padariau 3x8, nors praeitas savaites kur kas daugiau dariau. Bet tos velykos su apsirijimais tai kirto per visas tvarkas, šįryt vos išsijudinau