Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(jurasaule @ 2014 04 02, 19:02)
Sveikos, merginos. Negi niekas nebesportuojat? Sąžiningai darau kasryt 8 minx4 programą, dar įvedžiau papildomus pratimus pilvui, nes bėda man su juo. Bet pasidžiaugsiu: nuėjau vakar į drabužių parduotuvę, ir vietoj prakeikto 44-46 dydžio net 42 ant manęs karojo thumbup.gif . Va, tik švarkų reikia didesnių, bet tai greičiau privalumas, kad tik liemens sagą reikia į mažesnį dydį perkelt biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif

As katik po sporto smile.gif
Atsakyti
O aš užsukau pasidžiaugti, kad kūnas priprato prie sporto thumbup.gif Jau galiu be problemų ir "pompų" ištempti aštuonias minutes, tiesa, savo tempu. Bet nors negriūnu paslika. Dar vakar skaudėjo pilvo raumenukus, šiandien jau sakiau pertrauką darysiu, bet pasirodo, praėjo skausmai ir su džiaugsmu pasportavau smile.gif Pažiūrėjus mitybą, vakare pilvas nors nepūpso thumbup.gif Toliau judu tikslo link 4u.gif

Jurasaule, sveikinu su pasiekimais 4u.gif
Atsakyti
Jurasaule, na smagu girdėti 4u.gif clap_1.gif

Biutiful, taip ir turi būt, svarbu nepasiduot va kol dar nepripranta, o pertrauką tai reikia daryt vieną kartą savaitėj smile.gif

Registruokimės kasdien ir matysim kas nuodėmiauja ir nesportuoja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 04 02, 21:27)
Jurasaule, na smagu girdėti 4u.gif  clap_1.gif

Biutiful, taip ir turi būt, svarbu nepasiduot va kol dar nepripranta, o pertrauką tai reikia daryt vieną kartą savaitėj smile.gif

Registruokimės kasdien ir matysim kas nuodėmiauja ir nesportuoja hihihi.gif

Ačiū visoms už gražius žodžius smile.gif Aš šįryt sąžiningai atidirbau. O vakar vakare, vietoj to, kad gulėčiau ant sofos priešais televizorių, kaip labai mėgstu, atsinešiau sportinį kamuolį ir sėdėdama ant jo spyruokliavau kokias 20 min - sako, padeda ir kojoms, ir uodegai. Pažiūrėsiu
Atsakyti
as dvi dienas gripavau, su 39 tempa, tai ne iki sporto man, ryt vel bandysiu testi, kazkaip pasitempiau blauzdos raumeni, tai slubuoju, nzn skauda, cardio dariau atrodo neskubejau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atsizymiu uz dvi dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2014 04 03, 19:52)
as dvi dienas gripavau, su 39 tempa, tai ne iki sporto man, ryt vel bandysiu testi, kazkaip pasitempiau blauzdos raumeni, tai slubuoju, nzn skauda, cardio dariau atrodo neskubejau...

Užuojauta. Pabandykite apsirišti elastiniu tvarsčiu, jis neleidžia raumenims persidirbti.
Aš šįryt buvau pavyzdinga, ir vakar vakare neprisivalgiau, ir dar prasimankštinau, tik paskui užmigti negalėjau: kepsniai ir kiti gėriai prieš akis plaukė biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, atižymiu už šiandieną, ax.gif o vakar tik 2 val temiegojus niekaip nebepajėgiau sportuot unsure.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės, ar savaitgalį neaptingot? Aš atsižymiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 04 05, 14:14)
Sveikos sportininkės, ar savaitgalį neaptingot? Aš atsižymiu ax.gif

kokia šaunuolė! Aš šįryt vos 8 min pratimus pilvui padariu patylomis, kol vyras pusryčius ruošė. Man apskritai savaitgalį sportuoti žiauriai sunku prisiversti, visa šeima sukilusi, o mano paaugliai sūnūs negyvai mane užjuoktų dėl "pūškavimo". Tai miegmajame užsidariusi tyliai stenu
Atsakyti
jurasaule, svarbu stengiatės, o sūnūs kaip tik manau palaikytų, kad mama stengiasi dėl savęs thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 04 05, 15:58)
jurasaule, svarbu stengiatės, o sūnūs kaip tik manau palaikytų, kad mama stengiasi dėl savęs thumb_yello.gif

Elsker, mieloji, pati žinote tą jausmą - kaip norisi iššokti kaip drugeliui iš lėliukės - vakar buvau storulė, o šiandien - stebuklas - liekna smile.gif . Nors mano vaikinai šiandien staiga nustebo - sako, va, dabar ant tavęs jau tikrai matosi. Vadinasi, matosi! thumbup.gif
Atsakyti