[quote=Elsker,2014 03 28, 14:47]
oho kokie greiti rezultatai, o kaip ribojate maistą? susidarėt grafiką kažkokį ar tiesiog atsisakėt maisto produktų kažkurių? mažinant pilvuką labai svarbi mityba
[/q
Maisto ribojimas paprasčiausias: riebalai ir angliavandeniai pirmoje dienos pusėje, vėliau - kuo mažiau ir kuo lengviau. Tarkime - pusryčiams avižinė arba grikių košė, virta vandenyje,arba kiaušinienė iš vieno kiaušinio ir dviejų pomidorų. Pietūs - ta pati košė, arba pusė pakelio varškės su daržovėmis. Vakarienė - baltyminga mėsa su daržovėmis, arba daržovių salotos, arba daržovių sriuba. Tarpuose užkandžiams - jogurtas be priedų ir daržovės. karts nuo karo nedidelis kepsnys, kad smegenys nepradėtų badmečiui ruoštis ir riebalų kaupti.
Sveikos, merginos
Iš prigimties esu liekna, tačiau dabar pastebėjau, kad su metais ėmė riebaliukai kauptis ties pilvuku ir klubais. Sveriu normaliai, turbūt net mažiau normos, bet norisi padailinti kūno linijas. Prašom nesijuokti, esu nauja tiek sporte, tiek maisto derinime
Bet nuo šiandien pradėsiu 8 min pratimukus, žiūrėsiu, kaip seksis. Visą savaitę ribojau maistą, pradėjau košes pusryčiams valgyti, gerti daugiau skysčių, mažinau porcijas. Svoris nė krust Dietų drastiškų laikytis nenoriu, bet turbūt vis tiek reikės riboti daugiau maistą, jei noriu pilvuką mažinti
Noriu paklausti, gal kuri galėtų pasidalinti idėjomis, kokį maistą galėčiau gaminti, kad pavalgyti sočiai tiktų ir vyrui, ir dukrai, bet ir kad man "dietinis" labiau būtų. Vyras mano mėsinis, dukra irgi
Iš prigimties esu liekna, tačiau dabar pastebėjau, kad su metais ėmė riebaliukai kauptis ties pilvuku ir klubais. Sveriu normaliai, turbūt net mažiau normos, bet norisi padailinti kūno linijas. Prašom nesijuokti, esu nauja tiek sporte, tiek maisto derinime
Bet nuo šiandien pradėsiu 8 min pratimukus, žiūrėsiu, kaip seksis. Visą savaitę ribojau maistą, pradėjau košes pusryčiams valgyti, gerti daugiau skysčių, mažinau porcijas. Svoris nė krust Dietų drastiškų laikytis nenoriu, bet turbūt vis tiek reikės riboti daugiau maistą, jei noriu pilvuką mažinti
Noriu paklausti, gal kuri galėtų pasidalinti idėjomis, kokį maistą galėčiau gaminti, kad pavalgyti sočiai tiktų ir vyrui, ir dukrai, bet ir kad man "dietinis" labiau būtų. Vyras mano mėsinis, dukra irgi
QUOTE(Biutiful @ 2014 03 29, 10:55)
Sveikos, merginos
Vištienos krūtinėlė, veršiena, jautiena, ėriena, triušiena - virta, troškinta arba kepta orkaitėje + daržovės (šviežios, virtos, keptos), išskyrus bulves ir ankštines, sūris, kiaušiniai. Duonos, kruopų, makaronų ir pan atsisakyti bent tris savaites, paskui stipriai riboti. Valgyti 5 kartus per dieną mažomis porcijomis ir sportuoti. jokių stebuklų
QUOTE(Biutiful @ 2014 03 29, 10:55)
Sveikos, merginos
pritariu jurasaule patarimams, pati esu liekna, bet va pilvukas kažkaip labiau linkęs kaupti viską. bent jau man padeda vieną dieną per savaitę valgyt mažiau bet daug vandens gerti. yra kas per tokias valymosi dienas visai nevalgo, bet man per sunku taip būtų, man užtenka ir tiek kad organizmas, skrandis nebūtų apsunkęs. rytams labai gerai košytės, dažni valgymai, bet jokiais būdais ne naktį na ir sportas kas be ko, bet jei aktyviai sportuosit labai tai ir valgykit ne kaip žvirbliukas, būtina organizmą aprūpinti maisto medžiagomis
Jungiuosi ir as i jusu gretas, noriu numesti svorio, tai jau savaite pradejau riboti maista ir siandien padariau abs ir buns, neidealiai, bet padariau. bandysiu ryt kardio prijungt prie siu dvieju.
Atsibodo tas virsvoris , o plius turiu skaudancia nugara , kuri viskam trukdo ., dabar maziau skauda tai manau pameginsiu. i kluba neiseina eit tai vienas va ikas sirgo, dabar kitam vejaraupiai, tai dar kazkas kaip visada, su jusu pagalba manau namie pasportuosiu.
tikiuosi gerai pasirinkau pratimus? nes pas mane viskas ant pilvo
Atsibodo tas virsvoris , o plius turiu skaudancia nugara , kuri viskam trukdo ., dabar maziau skauda tai manau pameginsiu. i kluba neiseina eit tai vienas va ikas sirgo, dabar kitam vejaraupiai, tai dar kazkas kaip visada, su jusu pagalba manau namie pasportuosiu.
Pradėjau sportuoti, velnias, tos 8 min kankynė Ne viską sąžinjnfai dariau, nes jėgos pritrūko. Bet toliau bus lengviau ačiū už patarimus dėl mitybos, mergaitės
QUOTE(auksine` @ 2014 03 30, 19:19)
Jungiuosi ir as i jusu gretas, noriu numesti svorio, tai jau savaite pradejau riboti maista ir siandien padariau abs ir buns, neidealiai, bet padariau. bandysiu ryt kardio prijungt prie siu dvieju.
jeigu nepavyksta padaryt visko, tai jau geriau mėginkit daryt ne tiek daug, bet idealiai-taisyklingai. nes jei skubat, kad padaryt tą skaičių pratimų, tai netaisyklingai atlikti pratimai daugiau bėdos nei naudos padarys. pilvukas aišku sunkiausia dalis, čia irgi svarbu taisyklingai daromi pratimai, kad thu thu thu nieks neužsispaustų, ir svarbu iš lėto didinti krūvį, nepulkit iš karto šokt aukščiau bambos, nes tada traumelė kokia išlenda, sportas nustumiamas į šalį, tikrai geriau po nedaug, bet taisyklingai, ir su laiku pati pamatysit kad galit vis daugiau ir daugiau
QUOTE(Biutiful @ 2014 03 30, 20:27)
Pradėjau sportuoti, velnias, tos 8 min kankynė Ne viską sąžinjnfai dariau, nes jėgos pritrūko. Bet toliau bus lengviau ačiū už patarimus dėl mitybos, mergaitės
tik nepersistenkit, darykit taisyklingai, kiek išeina
galvoju ir aš kaip čia tą maistą susireguliuoti, neišeina man daug kartų po nedaug valgyti, tik rytas, pietūs ir vakaras lieka, o ryte, kaip taisyklė, skrandis dar neatsibudęs, nieko nenoriu valgyt
Dariau kokybiškai, bet tikrai ne tokiu tempu, kaip video daro. Mažiau, bet geriau. Šiandien dukrą į darželį vedžiau, tai jaučiau kojas ir pilvą
QUOTE(Elsker @ 2014 03 30, 20:37)
jeigu nepavyksta padaryt visko, tai jau geriau mėginkit daryt ne tiek daug, bet idealiai-taisyklingai. nes jei skubat, kad padaryt tą skaičių pratimų, tai netaisyklingai atlikti pratimai daugiau bėdos nei naudos padarys. pilvukas aišku sunkiausia dalis, čia irgi svarbu taisyklingai daromi pratimai, kad thu thu thu nieks neužsispaustų, ir svarbu iš lėto didinti krūvį, nepulkit iš karto šokt aukščiau bambos, nes tada traumelė kokia išlenda, sportas nustumiamas į šalį, tikrai geriau po nedaug, bet taisyklingai, ir su laiku pati pamatysit kad galit vis daugiau ir daugiau
galvoju ir aš kaip čia tą maistą susireguliuoti, neišeina man daug kartų po nedaug valgyti, tik rytas, pietūs ir vakaras lieka, o ryte, kaip taisyklė, skrandis dar neatsibudęs, nieko nenoriu valgyt
Na, aš savaitgalį buvau panirusi į nuodėmes Šeštadienį šventėme vyro gimtadienį, tai pasilinksminau prie stalo iš širdies, o sekmadienį tik gulėjau ir dar valgiau, aiškiai sąžinę užvalgyti bandžiau
Bet šįryt grįžau į vėžes, padariau visą 4-ių dalių seriją po 8 min (užtrukau beveik valandą ir kas minutę žadėjau mirti). O už apsi-valgymo-gėrimo nuodėmę šiandien į darbą atsinešiau puslitrį kefyro: pusryčiams - jogurtukas be priedų - pietums ir pavakariams kefyras - vakare laukia mėsos sultinyje išvirta raugintų kopūstų sriuba be bulvių. Man po tokios iškrovos dienos skrandis greitutėliai susitraukia ir toliau vėl galiu valgyti su protu
Pusryčiai, kaip jūs pačios puikiai žinote, - būtini. Bet jų nebūtina valgyti tik akis praplėšus. Aš, pavyzdžiui, kadangi į darbą einu tik 10-tai, mankštą darau iš ryto, išgėrusi didelį puodą vandens. Prasimankštinus 40-50 min, paskui dar nusiprausus, pusryčių jau nuoširdžiai norisi. Man dabar užėjo kiaušinienės metas - jau dvi savaites kepu kiaušinienę iš 2-iejų pomidorų ir 1 kiaušinio. Arba verdu avižinę ar grikių košę vandenyje, pasibarstau druska. Arba į varškės pusę pakelio (100 gr) įpjaustau 2 kivius, arba 1 obuolį ir valgau. Tokią varškę galima toms, kurios nenori iš karto pusryčių, nusinešti į darbą ir tada, kai skrandis prabunda, suvalgyti.
O dėl 4-5 valgymų, tai nereiškia, kad tiek kartų turi būti "pilni" patiekalai. 1-2 valgymus atstoja, tarkime, 1 obuolys, arba 1 bananas, arba 1 agurkas, pomidoras, mažutis indelis jogurto be priedų, avižinis sausainis be cukraus, net riekelė juodos duonos su grūdais
Ačiū, jurasaule, už idėjas dėl maisto. Pasinaudosiu būtinai
Tiesa, merginos, kuriuo metu daugiausiai sportuojat? Man tai patogiausia vakare, gal taip geriau ir palikti, vienodu metu, kaip manot?
Tiesa, merginos, kuriuo metu daugiausiai sportuojat? Man tai patogiausia vakare, gal taip geriau ir palikti, vienodu metu, kaip manot?
QUOTE(Biutiful @ 2014 03 31, 16:08)
Ačiū, jurasaule, už idėjas dėl maisto. Pasinaudosiu būtinai
aš mėginu rytais, dar bėgiojau rytais iki kol neperšalau bet ne visada išeina tai palieku vakarui, o vakarais dažnai pavargus būnu tai sunku rast jėgų sportui kartais
QUOTE(Elsker @ 2014 03 31, 18:19)
aš mėginu rytais, dar bėgiojau rytais iki kol neperšalau bet ne visada išeina tai palieku vakarui, o vakarais dažnai pavargus būnu tai sunku rast jėgų sportui kartais
Sveikos, merginos. Negi niekas nebesportuojat? Sąžiningai darau kasryt 8 minx4 programą, dar įvedžiau papildomus pratimus pilvui, nes bėda man su juo. Bet pasidžiaugsiu: nuėjau vakar į drabužių parduotuvę, ir vietoj prakeikto 44-46 dydžio net 42 ant manęs karojo . Va, tik švarkų reikia didesnių, bet tai greičiau privalumas, kad tik liemens sagą reikia į mažesnį dydį perkelt