Sveikos
Grystu ir as prie 8 min abs. Bandau artejant vasarai bent kiek isryskint presa
Malonu Albe 69 ir vel tave matyt
As savaite tevynej atostogavau. Tai tinginiavau
Bet vel susiimsiu
Bet vel susiimsiu
QUOTE(burbulai2 @ 2014 03 15, 19:20)
Malonu Albe 69 ir vel tave matyt
Bet vel susiimsiu
Bet vel susiimsiu
Malonu sugryst
As katik po treniruotes
As atsizymiu uz kasdiena nuo sekmadienio
Nusipirkau gimnastini kamuoli,tai db vel naujus pratimus ijungiau
Nusipirkau gimnastini kamuoli,tai db vel naujus pratimus ijungiau
As atsizymiu irgi uz kiekviena diena nuo 15 d.
As vel atsizymiu uz visas dienas. Tuoj varysiu begiot. Oras NUOSTABUS
aš irgi pradedu bėgioti, bet reik dar saugot koją, gal kurį naudojo Olfen pleistrus?
Sveikos, savaite darau pratimus pilvo presui rytais, sportuoju apie 15 min. reikia sumazinti pilvo apimti bent 10 cm, db 77-78 cm. (cia pasportavus savaite, sumazejo apie 1 cm)
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 03 26, 07:59)
Sveikos, savaite darau pratimus pilvo presui rytais, sportuoju apie 15 min. reikia sumazinti pilvo apimti bent 10 cm, db 77-78 cm. (cia pasportavus savaite, sumazejo apie 1 cm)
linkiu nepasiduot ir nemest visko
QUOTE(Elsker @ 2014 03 26, 14:19)
linkiu nepasiduot ir nemest visko
Dėku, labai geras palinkėjimas, nes prieš tai buvau du kartus metusi, kai tinginys apėmė, dn nepasiduot stengsiuosi
Sveikos, noriu irgi prisijungti. Darau jau dvi savaites 8 min programą pilvui, uodegai, rankoms (su svarmenimis) ir kojoms. Man patys sunkiausi uodegai, vos išstenu
Dar riboju maistą, kas rytą pusę valandos greitu žingsniu pėdinu į darbą.
Per tą laiką drabužių dydis vienu numeriu sumažėjo. Tik vat pilvas vis dar kaip arbūzas...
Per tą laiką drabužių dydis vienu numeriu sumažėjo. Tik vat pilvas vis dar kaip arbūzas...
QUOTE(jurasaule @ 2014 03 28, 14:39)
Sveikos, noriu irgi prisijungti. Darau jau dvi savaites 8 min programą pilvui, uodegai, rankoms (su svarmenimis) ir kojoms. Man patys sunkiausi uodegai, vos išstenu
oho kokie greiti rezultatai, o kaip ribojate maistą? susidarėt grafiką kažkokį ar tiesiog atsisakėt maisto produktų kažkurių? mažinant pilvuką labai svarbi mityba