Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos 4u.gif

Grystu ir as prie 8 min abs. Bandau artejant vasarai bent kiek isryskint presa ax.gif
Atsakyti
Malonu Albe 69 ir vel tave matyt 4u.gif
As savaite tevynej atostogavau. Tai tinginiavau ax.gif
Bet vel susiimsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 03 15, 19:20)
Malonu Albe 69 ir vel tave matyt  4u.gif
As savaite tevynej atostogavau. Tai tinginiavau  ax.gif
Bet vel susiimsiu  4u.gif

Malonu sugryst mirksiukas.gif

As katik po treniruotes thumbup.gif
Atsakyti
As atsizymiu uz kasdiena nuo sekmadienio smile.gif
Nusipirkau gimnastini kamuoli,tai db vel naujus pratimus ijungiau 4u.gif
Atsakyti
As atsizymiu irgi uz kiekviena diena nuo 15 d. thumbup.gif
Atsakyti
As vel atsizymiu uz visas dienas. Tuoj varysiu begiot. Oras NUOSTABUS tongue.gif
Atsakyti
aš irgi pradedu bėgioti, bet reik dar saugot koją, gal kurį naudojo Olfen pleistrus? g.gif
Atsakyti
Sveikos, savaite darau pratimus pilvo presui rytais, sportuoju apie 15 min. reikia sumazinti pilvo apimti bent 10 cm, db 77-78 cm. (cia pasportavus savaite, sumazejo apie 1 cm)
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 03 26, 07:59)
Sveikos, savaite darau pratimus pilvo presui rytais, sportuoju apie 15 min. reikia sumazinti pilvo apimti bent 10 cm, db 77-78 cm. (cia pasportavus savaite, sumazejo apie 1 cm)

linkiu nepasiduot ir nemest visko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2014 03 26, 14:19)
linkiu nepasiduot ir nemest visko drinks_cheers.gif

Dėku, labai geras palinkėjimas, nes prieš tai buvau du kartus metusi, kai tinginys apėmė, dn nepasiduot stengsiuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu irgi prisijungti. Darau jau dvi savaites 8 min programą pilvui, uodegai, rankoms (su svarmenimis) ir kojoms. Man patys sunkiausi uodegai, vos išstenu biggrin.gif
Dar riboju maistą, kas rytą pusę valandos greitu žingsniu pėdinu į darbą.
Per tą laiką drabužių dydis vienu numeriu sumažėjo. Tik vat pilvas vis dar kaip arbūzas...
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2014 03 28, 14:39)
Sveikos, noriu irgi prisijungti. Darau jau dvi savaites 8 min programą pilvui, uodegai, rankoms (su svarmenimis) ir kojoms. Man patys sunkiausi uodegai, vos išstenu biggrin.gif
Dar riboju maistą, kas rytą pusę valandos greitu žingsniu pėdinu į darbą.
Per tą laiką drabužių dydis vienu numeriu sumažėjo. Tik vat pilvas vis dar kaip arbūzas...

oho kokie greiti rezultatai, o kaip ribojate maistą? susidarėt grafiką kažkokį ar tiesiog atsisakėt maisto produktų kažkurių? mažinant pilvuką labai svarbi mityba
Atsakyti