Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Elsker @ 2014 02 11, 10:47)
man abs oj sunkus buvo, lyginant su kitais, buns, legs, arms doh.gif

Man nelengvas abs, bet nuo buns man raumenis labiau skauda smile.gif
O darėt abs gal ilgesnį laiką reguliariai?pavyko išryškinti raumenis?
Atsakyti
Na, ka reikia ir man jungtis, pavasaris jau ne uz kalnu... mirksiukas.gif Priimsit? 4u.gif
Metus laiko sportavau saleje, tai rezultatai buvo jau bepradeda matytis, bet per pusmeti nieko nedarymo, viskas grizo.... blink.gif
Perziurejau pratimukus, nu neblogi tokie..., tik vat visada mane kamuodavo klausimas del apsilimo, ar pries darant pratimus darote apsilima? Kai saleje, tai visada darai...., o jei nori tiesiog "pribegom" va presiuka, va pritupimai, tai kiekviena karta vis apsilimas... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 11, 12:46)
Man nelengvas abs, bet nuo buns man raumenis labiau skauda smile.gif
O darėt abs gal ilgesnį laiką reguliariai?pavyko išryškinti raumenis?

dariau kasdien, tai rezultatai matėsi, bet jei jau pradedi tai negalima sustot doh.gif
Atsakyti
Man kai 8min.per lengva pasidare tai ilesnius pratimus su svoriais dariau 4u.gif
Db kas dien y sale varau ir maista baisiai ziuriu. Man 8 min labai padejo. smile.gif
Uz sn galiu jau atsizymet,nes tuoj jau eisiu tongue.gif
Smagu matyt,kad vis dr yra sportuojanciu.
Atsakyti
Vakar stidirbta. Sn laisva,sveikata suslubavo. Bet ryt vel pasitemsiu. O cia ziuriu vel tyla... g.gif
Atsakyti
sveikos,kazin išlepusioms kaip man ne per daug vienu kartu 8 min?gal pirmai dienai per puse dalint? blink.gif biggrin.gif nes rytoj nepaeit galiu biggrin.gif bet bandysiu manau bijau pertempti raumenis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RakteliS: 04 kovo 2014 - 14:07
Sveikos 4u.gif

Senai berasiau... ax.gif As vis dar sportuoju, daugiau cardio pratimus darau, bet zadu vel pradet 8 min abs daryt, reikia pamegint presa paryskint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 03 04, 15:27)
Sveikos 4u.gif

Senai berasiau...  ax.gif As vis dar sportuoju, daugiau cardio pratimus darau, bet zadu vel pradet 8 min abs daryt, reikia pamegint presa paryskint  cool.gif

as cardio negaliu pratimu nes širdis mano nelabai speja vezt samone aptemsta.. verysad.gif doh.gif ir po operacijos akiu kazin ar nereikes vel stot.. po pratimu siandien kaip sumuse kas būtų lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi stabdau sportavimą, kažkas su koja nutikę, buvau pas daktarus, o rentgeną tik po savaitės padarys, o traumatologas po dviejų savaičių priims doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gera tema thumbup.gif ka gi po gimdymo jau praejo menesis , vis dar turiu prilipusius 5 kg o iki vasaros vos keli men doh.gif startas mazinant lasinukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doroti82 @ 2014 03 05, 18:58)
Labas 4u.gif
Gera tema  thumbup.gif  ka gi po gimdymo jau praejo menesis , vis dar turiu prilipusius 5 kg o iki vasaros vos keli men doh.gif  startas  mazinant lasinukus  thumbup.gif

o sportuot galit pilnu krūviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 03 01, 14:55)
O cia ziuriu vel tyla... g.gif

Sportuoju kiekvieną dieną!
8min abs,8min buns, nugarai ir rankoms pratimai.Kelis kart per savaitę 8min legs padarau rolleyes.gif
kažkaip šitoj temoj nekyla ranka "atsižymėt" kasdien,nes tada jau labiau tiktų į bendraminčių skyrelįsmile.gif
Vėliau gal tiesiog rezultatais pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti