Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

As jau ir senokai nepagal situs sportuoju,bet pagal kitus vis dar pajudu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos sportininkės drinks_cheers.gif
Ir aš jungiuos....
Lankau jogą, bet norisi pilvuko ryškesnio (ir mažesnio biggrin.gif ), tik aš galvoju, ar tie 8 min.abs iš tikro veikia? Aišku mityba labai svarbu, nes tie pratimai riebaliukų neišlydys, tik išryškins pilvo presą (pataisykit jei ką). Ar kurios jau pasiekėt akivaizdžių rezultatų pilvukui su 8abs+mityba? smile.gif
Aš kai palyginu kaip ankščiau iš salės išeidavau uh visą kūną jaučianti, o čia tik 8 min., bet aišku čia jau koncentruota į vieną sritį...Pasidalinkit patirtim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iRisiuke: 29 gruodžio 2013 - 16:44
As dariau juos plius mityba ir sporto sale. Viskas kartu atnese nemazu rezultatu 4u.gif
Db darau 15 min. abs. smile.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes smile.gif
Naujieji jau atejo-reikia pazadus realizuoti! lotuliukas.gif
Esu siam skirelyje naujoke. Labai noriu padailinti pilvuka tikiuosi 8ABS man pades bigsmile.gif Noriu paklausti vieno karto per diena pakanka? gal verciau du? 4u.gif I sporto sale istrukti negalesiu, tad tenkinuos trumpu begimu, mitybos ribojimu, na dar + 8ABS(pradziai) nes po gimdymo presas labai nusilpes.

Kaip manot to pakanka iki vasaros susitvarkyti savo figura? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš taip pat jungiuosi prie jūsų 4u.gif

shaja, tikriausiai su laiku šitie pratimai taps tau per lengvi, bet man kol kas tai jie oooj gerai gerai dar veikia presą rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu mergaites visai apsileidom...
Galvojau bus pilna prirasyta kol nesilankiau cia ax.gif
As sportuoju sportuoju ir dar karta sportuoju tik vis parasyt pamirstu. Ar yra dar sportuojanciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 02 07, 16:08)
As sportuoju sportuoju ir dar karta sportuoju tik vis parasyt pamirstu. Ar yra dar sportuojanciu?  4u.gif

as sportuoju, tiesa neseniai, bet darant presui 8 min, gerai pakerta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iRisiuke @ 2013 12 29, 15:39)
tik aš galvoju, ar tie 8 min.abs iš tikro veikia?

Tikrai veikia. Anksčiau darydavau panašią programą rytais (labai daug tų pačių pratimų). Užtrunki mažiau nei 10 min, o rezultatas neįtikėtinas. bigsmile.gif Kasdien darant iki vasaros tikrai pasimatys presas. Aišku, jei pilvukas nėr baisiai didelis, o tik paformuoti jį reikia. blush2.gif Jei didelis, turbūt rezultatų teks ilgiau palaukti.
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 02 07, 14:08)
As sportuoju sportuoju ir dar karta sportuoju tik vis parasyt pamirstu. Ar yra dar sportuojanciu?  4u.gif

sportuojam sportuojam showoff.gif aš dar prie to bėgioju anksti rytais smile.gif kažkaip tikrai aprimo temutė, reikia gaivinti. Taip pat radau neblogą programą, kiekvienai dienai treniruojami skirtingos raumenų grupės, žodžiu sportuoju sportuoju smile.gif tik buvau savaitę pasiėmus "atostogų", apsirgau, teko truputį pasigydyt rolleyes.gif
Atsakyti
Jugiuosi ir aš bigsmile.gif
Bandysiu iki vasaros kasdien Abs ir buns daryti 6 kartus per savaitę, jei išeis ir kasdien.
Svorio numesti nenoriu, tik sustiprinti ir išryškint raumenis:)
man kaip padedančiajai krūvis kol kas pakankamas thumbup.gif
Plius bėgioju ir darausi vakuminį masažą,tikiuosi gerų rezutatų!
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 02 07, 16:47)
as sportuoju, tiesa neseniai, bet darant presui 8 min, gerai pakerta biggrin.gif

As jau abs 8 darau daug lengviau, reiks pabandyti iskart du kartus daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 10, 21:24)
Jugiuosi ir aš bigsmile.gif
Bandysiu iki vasaros kasdien Abs ir buns daryti 6 kartus per savaitę, jei išeis ir kasdien.
Svorio numesti nenoriu, tik sustiprinti ir išryškint raumenis:)
man kaip padedančiajai krūvis kol kas pakankamas thumbup.gif
Plius bėgioju ir darausi vakuminį masažą,tikiuosi gerų rezutatų!

man abs oj sunkus buvo, lyginant su kitais, buns, legs, arms doh.gif
Atsakyti