As jau ir senokai nepagal situs sportuoju,bet pagal kitus vis dar pajudu
Sveikos visos sportininkės
Ir aš jungiuos....
Lankau jogą, bet norisi pilvuko ryškesnio (ir mažesnio ), tik aš galvoju, ar tie 8 min.abs iš tikro veikia? Aišku mityba labai svarbu, nes tie pratimai riebaliukų neišlydys, tik išryškins pilvo presą (pataisykit jei ką). Ar kurios jau pasiekėt akivaizdžių rezultatų pilvukui su 8abs+mityba?
Aš kai palyginu kaip ankščiau iš salės išeidavau uh visą kūną jaučianti, o čia tik 8 min., bet aišku čia jau koncentruota į vieną sritį...Pasidalinkit patirtim
Ir aš jungiuos....
Lankau jogą, bet norisi pilvuko ryškesnio (ir mažesnio ), tik aš galvoju, ar tie 8 min.abs iš tikro veikia? Aišku mityba labai svarbu, nes tie pratimai riebaliukų neišlydys, tik išryškins pilvo presą (pataisykit jei ką). Ar kurios jau pasiekėt akivaizdžių rezultatų pilvukui su 8abs+mityba?
Aš kai palyginu kaip ankščiau iš salės išeidavau uh visą kūną jaučianti, o čia tik 8 min., bet aišku čia jau koncentruota į vieną sritį...Pasidalinkit patirtim
As dariau juos plius mityba ir sporto sale. Viskas kartu atnese nemazu rezultatu
Db darau 15 min. abs.
Db darau 15 min. abs.
Sveikos sportininkes
Naujieji jau atejo-reikia pazadus realizuoti!
Esu siam skirelyje naujoke. Labai noriu padailinti pilvuka tikiuosi 8ABS man pades Noriu paklausti vieno karto per diena pakanka? gal verciau du? I sporto sale istrukti negalesiu, tad tenkinuos trumpu begimu, mitybos ribojimu, na dar + 8ABS(pradziai) nes po gimdymo presas labai nusilpes.
Kaip manot to pakanka iki vasaros susitvarkyti savo figura?
Naujieji jau atejo-reikia pazadus realizuoti!
Esu siam skirelyje naujoke. Labai noriu padailinti pilvuka tikiuosi 8ABS man pades Noriu paklausti vieno karto per diena pakanka? gal verciau du? I sporto sale istrukti negalesiu, tad tenkinuos trumpu begimu, mitybos ribojimu, na dar + 8ABS(pradziai) nes po gimdymo presas labai nusilpes.
Kaip manot to pakanka iki vasaros susitvarkyti savo figura?
Sveikos, aš taip pat jungiuosi prie jūsų
shaja, tikriausiai su laiku šitie pratimai taps tau per lengvi, bet man kol kas tai jie oooj gerai gerai dar veikia presą
shaja, tikriausiai su laiku šitie pratimai taps tau per lengvi, bet man kol kas tai jie oooj gerai gerai dar veikia presą
Nu mergaites visai apsileidom...
Galvojau bus pilna prirasyta kol nesilankiau cia
As sportuoju sportuoju ir dar karta sportuoju tik vis parasyt pamirstu. Ar yra dar sportuojanciu?
As sportuoju sportuoju ir dar karta sportuoju tik vis parasyt pamirstu. Ar yra dar sportuojanciu?
QUOTE(burbulai2 @ 2014 02 07, 16:08)
as sportuoju, tiesa neseniai, bet darant presui 8 min, gerai pakerta
QUOTE(iRisiuke @ 2013 12 29, 15:39)
tik aš galvoju, ar tie 8 min.abs iš tikro veikia?
Tikrai veikia. Anksčiau darydavau panašią programą rytais (labai daug tų pačių pratimų). Užtrunki mažiau nei 10 min, o rezultatas neįtikėtinas. Kasdien darant iki vasaros tikrai pasimatys presas. Aišku, jei pilvukas nėr baisiai didelis, o tik paformuoti jį reikia. Jei didelis, turbūt rezultatų teks ilgiau palaukti.
QUOTE(burbulai2 @ 2014 02 07, 14:08)
sportuojam sportuojam aš dar prie to bėgioju anksti rytais kažkaip tikrai aprimo temutė, reikia gaivinti. Taip pat radau neblogą programą, kiekvienai dienai treniruojami skirtingos raumenų grupės, žodžiu sportuoju sportuoju tik buvau savaitę pasiėmus "atostogų", apsirgau, teko truputį pasigydyt
QUOTE(Džigė @ 2014 02 07, 16:47)
as sportuoju, tiesa neseniai, bet darant presui 8 min, gerai pakerta
As jau abs 8 darau daug lengviau, reiks pabandyti iskart du kartus daryti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 02 10, 21:24)
Jugiuosi ir aš
Bandysiu iki vasaros kasdien Abs ir buns daryti 6 kartus per savaitę, jei išeis ir kasdien.
Svorio numesti nenoriu, tik sustiprinti ir išryškint raumenis:)
man kaip padedančiajai krūvis kol kas pakankamas
Plius bėgioju ir darausi vakuminį masažą,tikiuosi gerų rezutatų!
Bandysiu iki vasaros kasdien Abs ir buns daryti 6 kartus per savaitę, jei išeis ir kasdien.
Svorio numesti nenoriu, tik sustiprinti ir išryškint raumenis:)
man kaip padedančiajai krūvis kol kas pakankamas
Plius bėgioju ir darausi vakuminį masažą,tikiuosi gerų rezutatų!
man abs oj sunkus buvo, lyginant su kitais, buns, legs, arms