Man iškilo toks klausimukas Jūs tuos pratimus darot kiekvieną dieną? Aš vakar padariau visus sąžiningai iš pirmo pslp. tai šiandien,viską skauda, vos paeinu, neįsivaizduoju kaip reiktų šiandien vėl viską pakartoti
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 21, 20:15)
Man iškilo toks klausimukas Jūs tuos pratimus darot kiekvieną dieną? Aš vakar padariau visus sąžiningai iš pirmo pslp. tai šiandien,viską skauda, vos paeinu, neįsivaizduoju kaip reiktų šiandien vėl viską pakartoti
Nebutinai kasdien, bet kuo dazniau tuo geriau jauciu
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 21, 18:07)
As pirkau hantelius rankoms bet man puikiai tinka ir prie preso
o kokio svorio pirkai? as noriu nusipirkt, nes su plastikiniais buteliais nepatogu bet neisivaizduoju kokio svorio pirkt
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 21, 20:15)
pries pora savaiciu kai padariau pirma karta situos pratimus, tai kita diena vos judet galejau, viska skaudejo, ir dar kita diena skaudejo bet as pries tai visai nesportavusi buvau
Vakar buvo mano pirmoji sporto diena Jau senokai buvau sportavusi, tai vos spėjau kitus pratimukus iš paskos daryti sunkiausia buvo pilvui bet savijauta tikrai geresnė po sporto dabar darysiu kas antrą dieną visus pratimus. o vėliau bandysiu kasdien
Sveikutės panelės
Prisijungiu prie Jūsų ratelio.
Man jau trečioji savaitė sportuko.
Prisijungiu prie Jūsų ratelio.
Man jau trečioji savaitė sportuko.
as darau kasdien jau dvi savaites, siaip tiksliai nelabai galiu pasakyt nuo kada pradejau , kazkaip neisidemejau bet manau nesvarbu kiek laiko svarbu kad rezultatas tenkintu, o iki jo dar toli dabar man skauda tik sonus pilvo jau nebeskauda kad ir ka darau
atszymiu - pirma karta saziningai viska nuo iki padariau, pagaliau, vis nedatraukdavau arba stabteldavau
bet vaikai namie, tai ziurejo ir vis komentavo, labai blaske, tai auksciau kelk galva, tai kojos ne taip
o del skausmo, tai man vis dar kita diena biski skauda, darau kas antra diena
bet vaikai namie, tai ziurejo ir vis komentavo, labai blaske, tai auksciau kelk galva, tai kojos ne taip
o del skausmo, tai man vis dar kita diena biski skauda, darau kas antra diena
o jūs užsirašot apimtis? aš pasižymėjau kiek buvo prieš sportuojant ir žiūrėsiu kaip kokie bus rezultatai
as tai nesirasau, pati matysiu kaip pasikeis viskas sportuosiu kol patenkinta rezultatu busiu, o poto tik palaikysiu ta forma
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 22, 16:51)
o jūs užsirašot apimtis? aš pasižymėjau kiek buvo prieš sportuojant ir žiūrėsiu kaip kokie bus rezultatai
As rasausi apimtis
Abra ir Kadarbra as pirkau 2 kg, bet per mazai man jau, reikejo 3 imti. Is pradziu irgi su buteliais sportavau, bet labai jau lengvi jie.
Labas. jungiuosi prie jūsų jeigu priimsite. antra savaitė kaip darau pratimus iš 1 psl. - presui, kojoms ir dupcei. presui stengiuosi daryti kuo dažniau, dupcei panašiai, o kojoms tik 1-2 k. į savaitę manau su jumis kartu man bus lengviau, bus didesnė motyvacija ryt žadu užsirašyti liemens/pilvo cm ir žiūrėti, kaip jie keisis iki vasaros. šiaip esu gana liekna, tik neturiu ryškaus liemens ir kūnas nebėra toks stangrus, tad stengsiuos pasitaisyti. dar lb ačiū Albe69 už kitus pratimus, būtinai juos išbandysiu, nes anie jau pabodo šiek tiek (esu dariusi ir anksčiau juos, prieš vasarą).
norėjau paklausti, ar kartu besportuojant ir maistą prisižiūrite kažkaip ypatingiau?
norėjau paklausti, ar kartu besportuojant ir maistą prisižiūrite kažkaip ypatingiau?
QUOTE(happyme @ 2013 01 22, 21:30)
Labas. jungiuosi prie jūsų jeigu priimsite. antra savaitė kaip darau pratimus iš 1 psl. - presui, kojoms ir dupcei. presui stengiuosi daryti kuo dažniau, dupcei panašiai, o kojoms tik 1-2 k. į savaitę manau su jumis kartu man bus lengviau, bus didesnė motyvacija ryt žadu užsirašyti liemens/pilvo cm ir žiūrėti, kaip jie keisis iki vasaros. šiaip esu gana liekna, tik neturiu ryškaus liemens ir kūnas nebėra toks stangrus, tad stengsiuos pasitaisyti. dar lb ačiū Albe69 už kitus pratimus, būtinai juos išbandysiu, nes anie jau pabodo šiek tiek (esu dariusi ir anksčiau juos, prieš vasarą).
Patikek ....didesne motyvacija garantuota....jeigu zinoma nerasi pretekstu cia nesilankyti
O apie maista as pastoviai galvoju, ka valgau , bet kodel jis apie mane nagalvoja nezinau