Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Man iškilo toks klausimukas 4u.gif Jūs tuos pratimus darot kiekvieną dieną? Aš vakar padariau visus sąžiningai iš pirmo pslp. tai šiandien,viską skauda, vos paeinu, neįsivaizduoju kaip reiktų šiandien vėl viską pakartoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 21, 20:15)
Man iškilo toks klausimukas 4u.gif  Jūs tuos pratimus darot kiekvieną dieną? Aš vakar padariau visus sąžiningai iš pirmo pslp. tai šiandien,viską skauda, vos paeinu, neįsivaizduoju kaip reiktų šiandien vėl viską pakartoti  doh.gif  blush2.gif

Nebutinai kasdien, bet kuo dazniau tuo geriau jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 21, 18:07)
As pirkau hantelius rankoms bet man puikiai tinka ir prie preso  mirksiukas.gif

o kokio svorio pirkai? as noriu nusipirkt, nes su plastikiniais buteliais nepatogu lotuliukas.gif bet neisivaizduoju kokio svorio pirkt

QUOTE(Emixsit @ 2013 01 21, 20:15)
Man iškilo toks klausimukas 4u.gif  Jūs tuos pratimus darot kiekvieną dieną? Aš vakar padariau visus sąžiningai iš pirmo pslp. tai šiandien,viską skauda, vos paeinu, neįsivaizduoju kaip reiktų šiandien vėl viską pakartoti  doh.gif  blush2.gif

pries pora savaiciu kai padariau pirma karta situos pratimus, tai kita diena vos judet galejau, viska skaudejo, ir dar kita diena skaudejo doh.gif bet as pries tai visai nesportavusi buvau
Atsakyti
Vakar buvo mano pirmoji sporto diena cool.gif Jau senokai buvau sportavusi, tai vos spėjau kitus pratimukus iš paskos daryti biggrin.gif sunkiausia buvo pilvui ax.gif bet savijauta tikrai geresnė po sporto smile.gif dabar darysiu kas antrą dieną visus pratimus. o vėliau bandysiu kasdien biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės panelės 4u.gif

Prisijungiu prie Jūsų ratelio.

Man jau trečioji savaitė sportuko. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as darau kasdien jau dvi savaites, siaip tiksliai nelabai galiu pasakyt nuo kada pradejau , kazkaip neisidemejau doh.gif bet manau nesvarbu kiek laiko svarbu kad rezultatas tenkintu, o iki jo dar toli biggrin.gif dabar man skauda tik sonus pilvo jau nebeskauda kad ir ka darau biggrin.gif
Atsakyti
atszymiu - pirma karta saziningai viska nuo iki padariau, pagaliau, vis nedatraukdavau arba stabteldavau
bet vaikai namie, tai ziurejo ir vis komentavo, labai blaske, tai auksciau kelk galva, tai kojos ne taip doh.gif
o del skausmo, tai man vis dar kita diena biski skauda, darau kas antra diena
Atsakyti
o jūs užsirašot apimtis? aš pasižymėjau kiek buvo prieš sportuojant ir žiūrėsiu kaip kokie bus rezultatai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 22 sausio 2013 - 16:50
as tai nesirasau, pati matysiu kaip pasikeis viskas biggrin.gif sportuosiu kol patenkinta rezultatu busiu, o poto tik palaikysiu ta forma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 22, 16:51)
o jūs užsirašot apimtis? aš pasižymėjau kiek buvo prieš sportuojant ir žiūrėsiu kaip kokie bus rezultatai ax.gif

As rasausi apimtis mirksiukas.gif

Abra ir Kadarbra as pirkau 2 kg, bet per mazai man jau, reikejo 3 imti. Is pradziu irgi su buteliais sportavau, bet labai jau lengvi jie.
Atsakyti
Labas. jungiuosi prie jūsų bigsmile.gif jeigu priimsite. antra savaitė kaip darau pratimus iš 1 psl. - presui, kojoms ir dupcei. presui stengiuosi daryti kuo dažniau, dupcei panašiai, o kojoms tik 1-2 k. į savaitę ax.gif manau su jumis kartu man bus lengviau, bus didesnė motyvacija blush2.gif ryt žadu užsirašyti liemens/pilvo cm ir žiūrėti, kaip jie keisis iki vasaros. šiaip esu gana liekna, tik neturiu ryškaus liemens ir kūnas nebėra toks stangrus, tad stengsiuos pasitaisyti. dar lb ačiū Albe69 už kitus pratimus, būtinai juos išbandysiu, nes anie jau pabodo šiek tiek (esu dariusi ir anksčiau juos, prieš vasarą).

norėjau paklausti, ar kartu besportuojant ir maistą prisižiūrite kažkaip ypatingiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 22, 21:30)
Labas. jungiuosi prie jūsų bigsmile.gif jeigu priimsite. antra savaitė kaip darau pratimus iš 1 psl. - presui, kojoms ir dupcei. presui stengiuosi daryti kuo dažniau, dupcei panašiai, o kojoms tik 1-2 k. į savaitę ax.gif manau su jumis kartu man bus lengviau, bus didesnė motyvacija blush2.gif ryt žadu užsirašyti liemens/pilvo cm ir žiūrėti, kaip jie keisis iki vasaros. šiaip esu gana liekna, tik neturiu ryškaus liemens ir kūnas nebėra toks stangrus, tad stengsiuos pasitaisyti. dar lb ačiū Albe69 už kitus pratimus, būtinai juos išbandysiu, nes anie jau pabodo šiek tiek (esu dariusi ir anksčiau juos, prieš vasarą).

norėjau paklausti, ar kartu besportuojant ir maistą prisižiūrite kažkaip ypatingiau? ax.gif

Patikek ....didesne motyvacija garantuota....jeigu zinoma nerasi pretekstu cia nesilankyti umn.gif
O apie maista as pastoviai galvoju, ka valgau , bet kodel jis apie mane nagalvoja nezinau g.gif
Atsakyti