Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Smagu girdet biggrin.gif
Vadinasi turiu kompanija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi i sportuojanciu gretas. Po nestumo turiu toki suglebusi ir beformi pilvuka. Noriu isryskint raumenukus. Su vaiku bunam namie, tai i sporto sale eiti neturiu kada Prisirasiau visokiu pratimuku pilvo presui, tai sportuosiu. smile.gif

Jei pratimus darant kas antra diena, panasiai po kiek laiko pradeda rysketi rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 09 03, 10:23)
Sveikos,

Jungiuosi i sportuojanciu gretas. Po nestumo turiu toki suglebusi ir beformi pilvuka. Noriu isryskint raumenukus. Su vaiku bunam namie, tai i sporto sale eiti neturiu kada Prisirasiau visokiu pratimuku pilvo presui, tai sportuosiu. smile.gif

Jei pratimus darant kas antra diena, panasiai po kiek laiko pradeda rysketi rezultatai?

Jums reikia ne tik pratimų pilvo presui - labai svarbu mityba, taip pat kardio smile.gif Vien pratimukais pilvo presui rezultato nepasieksite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 09 03, 11:15)
Jums reikia ne tik pratimų pilvo presui - labai svarbu mityba, taip pat kardio smile.gif Vien pratimukais pilvo presui rezultato nepasieksite smile.gif

Mityba susidernusi esu seniai, kai meciau svori. Anksciau eidavau i aerobika ir begiodavau. Dabar liko tik begiojimas. Pilvo apimtis pas mane nera perdidele, tiesiog noriu kad ant pilvo isrysketu raumenukai. smile.gif Visada venkdavau pratimu pilvo presui, nes nemoku taisyklingai daryti atsilenkimu. Pastoviai nuo ju nugara skaudet pradedavo...
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 09 03, 14:53)
Mityba susidernusi esu seniai, kai meciau svori. Anksciau eidavau i aerobika ir begiodavau. Dabar liko tik begiojimas. Pilvo apimtis pas mane nera perdidele, tiesiog noriu kad ant pilvo isrysketu raumenukai.  smile.gif Visada venkdavau pratimu pilvo presui, nes nemoku taisyklingai daryti atsilenkimu. Pastoviai nuo ju nugara skaudet pradedavo...

https://www.facebook...reneris?fref=ts
išsamiai ir aiškiai aprašyti pratimai smile.gif
Atsakyti
Siaip temuke 8min vadinasi.Man sie pratimai labai padejo.Jau ilgai darau kai ka vis pakeisdama ir daug ilgiau nei 8 min.Dar sporto salej.Bet gali nzn kiek sportuot vistiek nevisada pilvo oda susitvarko.Pas mane ir raumenys isryskeja ir liekna,bet oda apacioj vistiek kabo.Be plastikos cia jau nieko nebus.Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 09 04, 08:46)
https://www.facebook...reneris?fref=ts
išsamiai ir aiškiai aprašyti pratimai smile.gif

Aciu uz nuoroda smile.gif eisiu pasiskaityti smile.gif

QUOTE(burbulai2 @ 2013 09 04, 12:39)
Siaip temuke 8min vadinasi.Man sie pratimai labai padejo.

O pratimus kas antra diena darete ar kiekviena?
Atsakyti
Kas dien 4u.gif
Atsakyti
sveikos...

pas mane irgi itrauktos 8 minutes i sarasa.. po gimdymo, kaip ir nelikes joks pilvukas, na gal siek tiek.. kazkaip neisitampe, nes svorio daug nepriaugau, normaliai taip, proto ribose... pries tai buvau sportavusi irgi... bet zinokit neprisiverciu, zinoma ir laiko stoka.. galiu eiti 8 min daryti tik vakare tarp 21-22, kada maze miega.. nes siaip visa diena su ja duoduos... bet kaip prisiversti tai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2013 09 11, 21:48)
sveikos...

pas mane irgi itrauktos 8 minutes i sarasa.. po gimdymo,  kaip ir nelikes joks pilvukas,  na gal siek tiek.. kazkaip neisitampe,  nes svorio daug nepriaugau,  normaliai taip,  proto ribose... pries tai buvau sportavusi irgi... bet zinokit neprisiverciu,  zinoma ir laiko stoka.. galiu eiti 8 min daryti tik vakare tarp 21-22,  kada maze miega.. nes siaip visa diena su ja duoduos... bet kaip prisiversti tai nezinau...

As pratimus darydavau, kai vaikas pietu miego miegodavo. Vis gi tai tik 8 minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2013 09 11, 21:48)
sveikos...

pas mane irgi itrauktos 8 minutes i sarasa.. po gimdymo,  kaip ir nelikes joks pilvukas,  na gal siek tiek.. kazkaip neisitampe,  nes svorio daug nepriaugau,  normaliai taip,  proto ribose... pries tai buvau sportavusi irgi... bet zinokit neprisiverciu,  zinoma ir laiko stoka.. galiu eiti 8 min daryti tik vakare tarp 21-22,  kada maze miega.. nes siaip visa diena su ja duoduos... bet kaip prisiversti tai nezinau...

As irgi dazniausiai vakare darydavau pratimukus drinks_cheers.gif Su prisivertimu tai cia jauciu kiekviena kankinas. Tiesiog noriu nenoriu guliu ir darau pratimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 09 12, 10:39)
As pratimus darydavau, kai vaikas pietu miego miegodavo. Vis gi tai tik 8 minutes smile.gif

tai va, kad jei miega mazoji rytinio miego, 30 min. tai begu bent po dusu... kitas miegas jau musu buna lauke...
pirksiu abonementa i kluba... bus lengviau... tik po gimdymo praejus men, tai sportuodavau... po to mazoji vis daugiau laiko atimdavo... ir taip va gavosi... doh.gif
Atsakyti