burbulai2, labutis O kiek dienų į savaitę jūs treniruojat presiuką? Aš jau tris savaites sąžiningai KIEKVIENĄ dieną (nors girdėjau, kad nėra gerai, bet man patinka) darau, šią savaitę įtraukiau kitus, dar nedarytus pratimus iš youtubės, plius treneriui pazyziu,kad noriu kitų Rezultatas nesulyginamas O tik 3 savaitėlės Žinoma, mityba taip pat pakoreguota. Stimulas tik didėja
As apie metus sportavau beveik kasdien po porara valandu minimum. Tai aisku,kad rezultatas yra ir presas mano ryskus. Bet oda buvo tiek pertemta,kad ji niekada visiskai nesugrys y vieta be chirurginio ysikisimo apie kury as ir mastau,bet kitu metu gal palauksiu.Db sportuoju apie 3 kart per savaite.
Sveikos, panelės
Per paskutinius metus priaugau 10 kg Aišku, dabar mano svoris kaip tik normalus, 66 kg, kai ūgis 180 cm. Bėda tame, kad atsirado pilvas, užpakalis ir išlindo klubai, ko aš nelabai noriu.. Gal galite pradedančiajai patarti, nuo ko pradėti sportuot? Šiaip esu didelė tinginė, bet noriu pagražinti šiek tiek ir pilvą, ir užpakaliuką Dėkui.
Per paskutinius metus priaugau 10 kg Aišku, dabar mano svoris kaip tik normalus, 66 kg, kai ūgis 180 cm. Bėda tame, kad atsirado pilvas, užpakalis ir išlindo klubai, ko aš nelabai noriu.. Gal galite pradedančiajai patarti, nuo ko pradėti sportuot? Šiaip esu didelė tinginė, bet noriu pagražinti šiek tiek ir pilvą, ir užpakaliuką Dėkui.
Labas. Na matau temele visiskai apmire. Nieks nesportuoja....
As visa menesi teviskej tinginiavau,tai sn susiemiau namo gryzus
Oi kaip sunku buvo!!!! bet db jauciuosi super
QUOTE(burbulai2 @ 2013 07 31, 14:49)
Labas. Na matau temele visiskai apmire. Nieks nesportuoja....
Šaunuolė
Aš tai irgi pirma savaitė po atostogų, visai sportą apleidau
Kaip prisiversti pradėti?
Matomai vasarą visos atostogauja ir ne sportas galvoje
Sveikos
Vasara tikrai visos atostogauja, bet sportas man vis dar galvoj Laiko pasportuot dar randu tik prie SM prisest nebelabai
Vasara tikrai visos atostogauja, bet sportas man vis dar galvoj Laiko pasportuot dar randu tik prie SM prisest nebelabai
Oi oi oi kaip man sn raumenukus sopa...
Kokius pratimus darei?
Aš šiandien bandysiu pradėti savo sporto programą Tkiuosi, kad nesutingsiu grįžusi po darbo
Aš šiandien bandysiu pradėti savo sporto programą Tkiuosi, kad nesutingsiu grįžusi po darbo
Na kiek atsimenu temele vadinasi 8 minutes
Plius lankas,atsispaudimai,tiltelis,spagatas po pertraukos skausmingas buvo. Kiti gimnastiniai ar kaip cia pavadint lankstumo pratimai
Plius lankas,atsispaudimai,tiltelis,spagatas po pertraukos skausmingas buvo. Kiti gimnastiniai ar kaip cia pavadint lankstumo pratimai
QUOTE(burbulai2 @ 2013 08 02, 11:47)
Na kiek atsimenu temele vadinasi 8 minutes
Teisingai
Aš vos prisiverčiu vakar mini mankštelę padaryti
Ar dar liko sportuojanciu?