Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos smile.gif

kaip aš ieškojau šios temos anksčiau ir neradau, tai džiaugiuosi, kad bent dabar pavyko thumbup.gif pagal šia programą sportuoju jau 2 mėn. Darau per savaitę apie 3 - 4 kartus, plius dabar ir bėgioti pradėjau. Rezultatais labai girtis negaliu, nors po sporto jau tikrai matosi presas, bet šiaip tai tikrai dar nematyti verysad.gif Aišku, mano visas antsvoris susikaupęs ant pilvo, tai nėra ko labai norėt taip greit. Norėjau paklausti, gal yra čia merginų po gimdymo, kurios bando sustangrinti pilvą? Nes man toks efektas gaunasi, kad presas kaip ir tvirtėja, o oda atrodo, kad tikrai nesitraukia... g.gif Įdomu kaip kitom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 19 gegužės 2013 - 19:19
QUOTE(tercija @ 2013 05 19, 19:17)
Sveikos smile.gif

kaip aš ieškojau šios temos anksčiau ir neradau, tai džiaugiuosi, kad bent dabar pavyko  thumbup.gif pagal šia programą sportuoju jau 2 mėn. Darau per savaitę apie 3 - 4 kartus, plius dabar ir bėgioti pradėjau. Rezultatais labai girtis negaliu, nors po sporto jau tikrai matosi presas, bet šiaip tai tikrai dar nematyti  verysad.gif Aišku, mano visas antsvoris susikaupęs ant pilvo, tai nėra ko labai norėt taip greit. Norėjau paklausti, gal yra čia merginų po gimdymo, kurios bando sustangrinti pilvą? Nes man toks efektas gaunasi, kad presas kaip ir tvirtėja, o oda atrodo, kad tikrai nesitraukia... g.gif Įdomu kaip kitom?

As kaip tik po gimdymo ir pradejau situos pratimukus daryt, nes visi riebalai ant pilvo susikaupe. Na man oda kaip ir nelabai issitampius, bet vistiek papildomai naudojau stangrinamaji krema.
Atsakyti
Atsižymiu: 20min pilvo presui ir krosiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2013 05 19, 19:17)
Sveikos smile.gif

kaip aš ieškojau šios temos anksčiau ir neradau, tai džiaugiuosi, kad bent dabar pavyko  thumbup.gif pagal šia programą sportuoju jau 2 mėn. Darau per savaitę apie 3 - 4 kartus, plius dabar ir bėgioti pradėjau. Rezultatais labai girtis negaliu, nors po sporto jau tikrai matosi presas, bet šiaip tai tikrai dar nematyti  verysad.gif Aišku, mano visas antsvoris susikaupęs ant pilvo, tai nėra ko labai norėt taip greit. Norėjau paklausti, gal yra čia merginų po gimdymo, kurios bando sustangrinti pilvą? Nes man toks efektas gaunasi, kad presas kaip ir tvirtėja, o oda atrodo, kad tikrai nesitraukia... g.gif Įdomu kaip kitom?

nemanau kad oda susitrauks g.gif nors čia reikia klausti tų kurios ilgai sportuoja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2013 05 19, 21:25)
nemanau kad oda susitrauks g.gif nors čia reikia klausti tų kurios ilgai sportuoja.. g.gif

labai optimistiškai nuteikėt doh.gif esu girdėjus, kad atseit jau ragas, bet sakau, gal čia tik tos rašo kur tingėjo sportuot g.gif
Atsakyti
Tercija, iš patirties nieko negaliu patarti. Bet teoriškai - masažai daro stebuklus. Gal pabandykit. Taip pat kontrastinis dušas, kremai.
Atsakyti
Atsižymiu, pusvalandukas pilvukui thumbup.gif
Atsakyti
Atsizymiu. 4u.gif
Atsakyti
Kalbant dėl odos elastingumo, tai aš manau man sportas labai daug padėjo. Bet ne konkrečiai atsilenkimas, o viso kūno sportas, suderinta mityba.
Po nėštumo numečiau labai daug svorio (nes per jį priaugau tikrai per daug). Šiandien pilvo oda man gyvent netrukdo, nors aišku nebėra tokia elsatinga kaip prieš nėštumą. (Na bet nekaba, nesiraukšlėja).
Ką dariau, tai kaip ir minėjau- mityba, sportas, dar masažus kažkokius dariausi, nepamenu jau kokius, bet manau toms 10 procedurų tik išmečiau pinigus.

O ne į temą, labai patiko šiandien puslapyje įkelta ši nuotrauka smile.gif
Man treneris kasdien tą kartoja biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 05 21, 13:09)
Kalbant dėl odos elastingumo, tai aš manau man sportas labai daug padėjo. Bet ne konkrečiai atsilenkimas, o viso kūno sportas, suderinta mityba.
Po nėštumo numečiau labai daug svorio (nes per jį priaugau tikrai per daug). Šiandien  pilvo oda man gyvent netrukdo, nors aišku nebėra tokia elsatinga kaip prieš nėštumą. (Na bet nekaba, nesiraukšlėja).
Ką dariau, tai kaip ir minėjau- mityba, sportas, dar masažus kažkokius dariausi, nepamenu jau kokius, bet manau toms 10 procedurų tik išmečiau pinigus.

O ne į temą, labai patiko šiandien puslapyje įkelta ši nuotrauka smile.gif
Man treneris kasdien tą kartoja biggrin.gif
user posted image

ačiū ir už įkvepiančią foto ir už patarimus dėl pilvo 4u.gif
Atsakyti
Atsižymiu fitness4.gif
Atsakyti
Na kaip matau ne as viena vasarai prasidejus aptingau biggrin.gif
As sportoju db nebetiek kiek anksciau,bet tikrai daug sportavau,dietos mano gyvenimas,pastoviai visko atsisakau,kontrastinis dusas kasdienybe. Zinoma pilvo oda pagrazejo,bet vistiek dar liko nemazas perteklius. Ir nebebus taip kaip anksciau. Vienom pasiseka ir viskas gryzta y savo vietas,o kitoms ne...Taip jau yra. Sekmes stengiantis 4u.gif
Atsakyti