Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(burbulai2 @ 2013 04 28, 20:21)
Butent siuos pratimukus daugiau biski nei metus darau,o siaip intensyviai sportuoju daugiau nei pusantru metu smile.gif

nejau ir man reiks kokius 2 metus gerai vargt kad atrodyciau kietai cool.gif biggrin.gif o ka pagrinde sportuoji?
Atsakyti
Burbulai2 - saunuole tikrai thumbup.gif
pas mane irgi tebeguli studiju laiku sijonukas, gal kada ir tilpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 29, 10:40)
Burbulai2 - saunuole tikrai  thumbup.gif
pas mane irgi tebeguli studiju laiku sijonukas, gal kada ir tilpsiu  biggrin.gif

Na as jau telpu i savo studentiskus rubus, bet kad as dar studijuoju, tai nekoks cia ir pasiekimas biggrin.gif reiktu pasieskot mokyklos laiku rubu, va ten tai butu issukis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 29, 11:45)
Na as jau telpu i savo studentiskus rubus, bet kad as dar studijuoju, tai nekoks cia ir pasiekimas  biggrin.gif reiktu pasieskot mokyklos laiku rubu, va ten tai butu issukis  biggrin.gif

oj, i mokyklos laiku ner vilciu man tiplt, ar ten 48kg sveriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 29, 10:46)
oj, i mokyklos laiku ner vilciu man tiplt, ar ten 48kg sveriau  lotuliukas.gif

as tai 60-62 kg, dabar sveriu 67 kg, tai dar yra vilciu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 29, 12:22)
as tai 60-62 kg, dabar sveriu 67 kg, tai dar yra vilciu man  biggrin.gif

na, dabar apie 63kg sveriu, o kiek sveriau pries pora metu, matosi apacioj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 28, 21:24)
nejau ir man reiks kokius 2 metus gerai vargt kad atrodyciau kietai  cool.gif  biggrin.gif  o ka pagrinde sportuoji?

As pagrinde salej,svorius kilnoju,raumeny auginu 4u.gif
Atsakyti
Ka tik pasportavau. smile.gif
Atsakyti
As jau po sporto ir po duso biggrin.gif
Atsakyti
visai apmire temute? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 05 10, 08:20)
visai apmire temute?  unsure.gif

Nu tai ką čia daug komentuoti - sportuojam biggrin.gif Man po daugiau nei mėnesio sporto jau gražiai atrodo pilvukas. Dar norėčiau liekninti liemenį ir stiprinti apatinę preso dalį, bet jau gražu thumbup.gif Vyras pastebėjo, stebėjosi pokyčiais, nors ir prieš tai buvau liekna bigsmile.gif
Atsakyti
nemirus nemirus biggrin.gif

as svarstyklese pamaciau siandien kad jau dar vienas skaiciukas mane dziugina. ilendu jau i savo ankstesnius dzinsus kur pries tai sunkiai pavykdavo biggrin.gif man didziausius sunkumus sudaro apatine pilvuko sritis, po nestumo ten nelabai kaip atrodo, bet isleto isleto ir ji nusportuosiu. drauges jau pastebi kad kojos sulieknejo, tik man kai svoris krenta visada pirmiausia krenta nuo koju, o taip noretusi nuo pilvo kad nukristu... ech doh.gif
Atsakyti