Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

as irgi praleidau.. dvi dienas blush2.gif baliai festivaliai kalti blush2.gif
siandien jau prisiverciau bent jau abs padaryti..
Atsakyti
Atsižymiu 200 prisilenkimų ir 10 min abs pilvo presui ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atsizymiu ir as uz dvi dienas. Nelabai daug pasportavau, bes vis geriau nei nieko ax.gif
Atsakyti
sveikos

griztu i seima biggrin.gif pora savaiciu vel sportuoju, stengsiuos nebeapsileist, pameciau dar viena kg, svarstykles kartais parodo ir 2 minus, bet kaip ten sako bukim biedni bet teisingi. dabar pastoviai darau anticeliulitinius pratimus, ir zinoma pilva bei cardio manksta, pilvuka gal siek tiek ir pameciau bet man nepakanka tai tesiu toliau noriu vasara pasitikt savim visiskai patenkinta biggrin.gif 4u.gif albe tau uz atkakluma kurio man kartais truksta ,balioncikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 25 balandžio 2013 - 17:36
QUOTE(*Terra* @ 2013 04 25, 17:36)
sveikos

griztu i seima biggrin.gif  pora savaiciu vel sportuoju, stengsiuos nebeapsileist, pameciau dar viena kg, svarstykles kartais parodo ir 2 minus, bet kaip ten sako bukim biedni bet teisingi.  dabar pastoviai darau anticeliulitinius pratimus,  ir zinoma pilva bei cardio manksta, pilvuka gal siek tiek ir pameciau bet man nepakanka tai tesiu toliau noriu vasara pasitikt savim visiskai patenkinta biggrin.gif  4u.gif    albe  tau uz atkakluma kurio man kartais truksta ,balioncikas  4u.gif

koks cia atkaklumas, beveik 3 savaites normaliai nesportavau blush2.gif pikta ant saves kad taip apsileidau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 25, 18:43)
koks cia atkaklumas, beveik 3 savaites normaliai nesportavau blush2.gif pikta ant saves kad taip apsileidau mad.gif

bet pries tai kiek nepasidavei mirksiukas.gif as tai pailsejau kol MB atostogavo, bet vel prisiverciau pasijudint o tai tas jausmas po sporto yra pats geriausias mirksiukas.gif
Atsakyti
prisiduodu uz vakar ir siandien 4u.gif
Atsakyti
Padariau ir as. 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu rankas ir presa smile.gif
Atsakyti
As atsizymiu,aju seniai neberasiau...
Mano pilvas jau liuksiskas,bet strijos...keli men kontrastiny dusa priimineju,tepu visokiais aliejeis,tai pastebejau,kad jos nebetokios gilios pasidare. Ir nevalgau jau 5men.po 6 val. Db jau nesioju s dydzio drabuzius smile.gif Ytelpu net y tuos kuriuos studente budama pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2013 04 28, 12:11)
As atsizymiu,aju seniai neberasiau...
Mano pilvas jau liuksiskas,bet strijos...keli men kontrastiny dusa priimineju,tepu visokiais aliejeis,tai pastebejau,kad jos nebetokios gilios pasidare. Ir nevalgau jau 5men.po 6 val. Db jau nesioju s dydzio drabuzius smile.gif Ytelpu net y tuos kuriuos studente budama pirkau  4u.gif

Sveikinu, saunuole 4u.gif Mums visoms reiktu is taves pasimokint biggrin.gif blush2.gif

Darbo jauciu idejai daaaaug smile.gif Jei neklystu tu sportuoji jau metus kokius? g.gif
Atsakyti
Butent siuos pratimukus daugiau biski nei metus darau,o siaip intensyviai sportuoju daugiau nei pusantru metu smile.gif
Atsakyti