Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos mergaitės, noriu prisijungti prie jūsų, nes bus didelė paskata neatsilikti nuo sportuojančių, aišku jeigu mane priimsit į savo ratelį 4u.gif
Sportuoti noriu dėl kelių priežasčių: didžiausia tikriausiai susijusi su sutrikusiu virškinimu, nes labai mažai judu,(daug mokausi), kita - noriu padailinti savo kūno linijas(šiaip esu liekna) smile.gif Didelis respect sportuojančioms, šaunuolės, smagu ir skaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 19, 22:22)
Sveikos mergaitės, noriu prisijungti prie jūsų, nes bus didelė paskata neatsilikti nuo sportuojančių, aišku jeigu mane priimsit į savo ratelį 4u.gif
Sportuoti noriu dėl kelių priežasčių: didžiausia tikriausiai susijusi su sutrikusiu virškinimu, nes labai mažai judu,(daug mokausi), kita - noriu padailinti savo kūno linijas(šiaip esu liekna)  smile.gif  Didelis respect sportuojančioms, šaunuolės, smagu ir skaityti  thumbup.gif

Priimsim butinai 4u.gif

P.S. Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 19, 22:33)

P.S. Atsizymiu  smile.gif

Atsižymi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 19, 19:09)
As jau 3 men sportuoju, tai rezultatai tikrai matos. Siai dienai nuo liemens -9 cm, nuo klubu -4,5 cm, nuo koju -5 cm ir nuo krutines -7 cm. Ir -6 kg  biggrin.gif Man jau po 2 savaiciu pasimate rezultatas, taip kad nenuleiskit ranku tik  thumbup.gif

koks ikvepiantis pavyzdys bigsmile.gif galvjau siandien nesportuosiu, bet paskaicius si posta nusprendziau netinginiaut fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 19, 22:37)
Atsižymi? blush2.gif

Ai cia taip prisiduodu, kad sportavau ta diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 20, 09:43)
Ai cia taip prisiduodu, kad sportavau ta diena  mirksiukas.gif

Šit kaip, ir aš lekiu pamankštinti raumenis fitness3.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu smile.gif Bandysiu pagrazinti savo pilvuka, tikiuosi iki vasaros suspesiu smile.gif
Atsakyti
albe69 tas pratimas 10 min presui liuksiskas, kaikas dar nepavyko bet pajutau kad sportuoju, nes tas kur 8 min abs jau perkengva buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 20, 14:14)
albe69 tas pratimas 10 min presui liuksiskas, kaikas dar nepavyko bet pajutau kad sportuoju, nes tas kur 8 min abs jau perkengva buvo  thumbup.gif

Jei per lengvi gali bandyt ne 8 min, o tarkim 16 min, du ir daugiau kartu ta pacia manksta daryt. Man jau ir per lengvi tie pratimai, tai pradejau daryt juos su svoriais papildomais. Daug geresnis efektas thumbup.gif

Atsizymiu uz siandien thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Pabandžiau ir aš pratimukus pilvui 10 min. Siaubas. doh.gif Nieko nepadariau. Tik vienas pratimas normaliai išėjo. Neturiu visai raumenų, o ir padusau greitai.Sukiojantis išvis dusina - daryt negaliu to pratimo.. Ar čia susitvarkys dar, ar tiesiog jau man sveikata neleis to daryti.
Tiesa, pilvą stiprinu tokį ratuką stumdydama. mano su gumomis. Tai jis man labai patinka wub.gif Nors sportuoju dar tik kelios dienos su juo. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 21 sausio 2013 - 09:53
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 21, 00:17)
Jei per lengvi gali bandyt ne 8 min, o tarkim 16 min, du ir daugiau kartu ta pacia manksta daryt. Man jau ir per lengvi tie pratimai, tai pradejau daryt juos su svoriais papildomais. Daug geresnis efektas  thumbup.gif

Atsizymiu uz siandien  thumbup.gif

tai dabar bandysiu tuos 10 min iveikti kad irgi pasidarytu per lengvi. o tuos svorius tu pirkaisi ar naudoji ka is buities? g.gif siandien sonus siek tiek skauda biggrin.gif as iki vasaros noriu susimazint pilvuka, po vaiko liko toks maisiukas kaip pas kengura, o anksicau neturedavau tokio tai to siekiu labiausiai ir aisku svorio reik numest idealu butu 8 kg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 21 sausio 2013 - 12:09
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 21, 11:59)
tai dabar bandysiu tuos 10 min iveikti kad irgi pasidarytu per lengvi. o tuos svorius tu pirkaisi ar naudoji ka is buities? g.gif  siandien sonus siek tiek skauda biggrin.gif as iki vasaros noriu susimazint pilvuka, po vaiko liko toks maisiukas kaip pas kengura, o anksicau neturedavau tokio tai to siekiu labiausiai ir aisku svorio reik numest idealu butu 8 kg biggrin.gif

As pirkau hantelius rankoms bet man puikiai tinka ir prie preso mirksiukas.gif
Atsakyti