Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(meyle @ 2013 04 08, 12:36)
Dėkoju 4u.gif Geriau pradžioje ar pabaigoje daryti tempimo pratimus?

Nezinau, as nedarau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 04 08, 13:36)

pabaigoje, kai raumenukai isile 4u.gif jeigu daryri pradzioje, gali ka nors pasitempti 4u.gif

vakar buvo tik abs ir arms, nes grizau tik 23 val
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 04 08, 12:36)

Pradžioj - apšilimas, būtinai; pabaigoj - tempimas.
Atsakyti
AS irgi as irgi noriu junktis prie jusu bigsmile.gif perziurejau simpatisko vaikinuko pratimus ir man labai patiko... po truputi jau galiu koreaguoti savo kuna blush2.gif esu po nestumo, priaugau +35.... dabar sveriu 80 kg, noriu sugrizti iki 65 kg ax.gif
Bet biski nesupratau jusu taisykliu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2013 04 09, 17:07)
AS irgi as irgi noriu junktis prie jusu bigsmile.gif  perziurejau simpatisko vaikinuko pratimus ir man labai patiko... po truputi jau galiu koreaguoti savo kuna blush2.gif  esu po nestumo, priaugau +35.... dabar sveriu 80 kg, noriu sugrizti iki 65 kg ax.gif
Bet biski nesupratau jusu taisykliu g.gif  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Sveikinu sulaukus lelytes 4u.gif

O kokiu cia taisykliu nesupratai? g.gif kaip ir neturim atrodo jokiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Albe69: 09 balandžio 2013 - 20:24
Sveikos, padariau šiandien visą 8 min programą, labiausiai jaučiasi šlaunys ir užpakalis. Maloniai maudžia, kažin, kaip ryt bus g.gif

Mačiau, kad kalbėjot apie kaklo skausmus. Man darant atsilenkimus įsitempia kaklas. Matyt, neteisinga laikysena g.gif

Albe69, kiek mėnesių jau sportuoji? Su kokiais svoriais?
Atsakyti
mergaites?? ar jums neauga raumenys? biggrin.gif
ta prasme darau as pratimus, viskas kaip ir ok, viskas sustandejo ir toliau standeja, bet esme ta kad visos kelnes tapo pertemptos(per slaunis ir uzpakali), nors nepriaugau nei kg, kaip tik pora numeciau... galvoju kad cia nuo legs ir buns pratimu man taip g.gif o kaip kitoms?
man reikia kad slaunis plonetiu, o ne stambetu, nes ir taip stambios... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 09, 22:28)
Sveikos, padariau šiandien visą 8 min programą, labiausiai jaučiasi šlaunys ir užpakalis. Maloniai maudžia, kažin, kaip ryt bus  g.gif

Mačiau, kad kalbėjot apie kaklo skausmus. Man darant atsilenkimus įsitempia kaklas. Matyt, neteisinga laikysena  g.gif 

Albe69, kiek mėnesių jau sportuoji? Su kokiais svoriais?

Jei skauda kakla, tai netaisyklingai darai. As apie 5 men sportuoju, su 2 kg svoriais. Nusipirkau pradziai, bet aisku jie jau per lengvi man. Tik kazkaip gaila pinigu didesniem svoriam blush2.gif
Kaip jau kazkada minejau, as sportuoju tik del saves, kad po nestumo kuna truputi apsitvarkyt ir tai tik namie. Negalvokit, kad as cia uzsiimu labai rimtai tuo, nesu kokia profe blush2.gif

QUOTE(Murka* @ 2013 04 10, 06:27)
mergaites?? ar jums neauga raumenys? biggrin.gif
ta prasme darau as pratimus, viskas kaip ir ok, viskas sustandejo ir toliau standeja, bet esme ta kad visos kelnes tapo pertemptos(per slaunis ir uzpakali), nors nepriaugau nei kg, kaip tik pora numeciau... galvoju kad cia nuo legs ir buns pratimu man taip g.gif  o kaip kitoms?
man reikia kad slaunis plonetiu, o ne stambetu, nes ir taip stambios... doh.gif

Man buvo pradeje augt ant koju, tai taip nebesimpatiskai atrode,nes nemegstu raumeningu koju pas moteris ax.gif kadangi kojos mano nera storos, tai tiesiog maziau atlikinejau pratimu kojoms. Gal bandyk keist pratimus g.gif kas del uzpakalio tai neaugo, nors galetu, pas mane toks mazutis ganetinai... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 10, 08:29)
Jei skauda kakla, tai netaisyklingai darai. As apie 5 men sportuoju, su 2 kg svoriais. Nusipirkau pradziai, bet aisku jie jau per lengvi man. Tik kazkaip gaila pinigu didesniem svoriam  blush2.gif
Kaip jau kazkada minejau, as sportuoju tik del saves, kad po nestumo kuna truputi apsitvarkyt ir tai tik namie. Negalvokit, kad as cia uzsiimu labai rimtai tuo, nesu kokia profe  blush2.gif

O, tai jau gana ilgai bigsmile.gif Po kiek laiko pasimatė akivaizdūs pokyčiai, ar jau patenkinta figūra, dabar sportuoji labiau dėl palaikymo?

Pas mane kol kas hanteliukai po 1 kg (specialiai nepirkau, turėjau iš seniau). Kai bus per lengvi, gal svarstysiu štangos įsigijimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 10, 10:20)
O, tai jau gana ilgai  bigsmile.gif Po kiek laiko pasimatė akivaizdūs pokyčiai, ar jau patenkinta figūra, dabar sportuoji labiau dėl palaikymo?

Pas mane kol kas hanteliukai po 1 kg (specialiai nepirkau, turėjau iš seniau). Kai bus per lengvi, gal svarstysiu štangos įsigijimą  g.gif

mes nusipirkom minis stangutes, ateiciai.. bet cia B labiau, nes ten vien grifai 2.5kg.. man iki tokio svorio, kaip iki Kinijos keturiom doh.gif
bet vakar pastebejau kai ka: maudziausi duse ir pries veidrodi itempiau bicepsus ir pecius - pamaciau ryskejancius raumenukus bigsmile.gif bigsmile.gif jega! visa gyvenima raumenis kaip nustipusio uodo buvo, o cia-prasom bigsmile.gif

vakar buvo abs ir arms, siandien laukia pilna programa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 10, 10:25)
mes nusipirkom minis stangutes, ateiciai.. bet cia B  labiau, nes ten vien grifai 2.5kg.. man iki tokio svorio, kaip iki Kinijos keturiom  doh.gif

2-3 kg tai būna tos štangutės aerobikai, bet ant jų svorių lyg tai neuždėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 10, 09:20)
O, tai jau gana ilgai  bigsmile.gif Po kiek laiko pasimatė akivaizdūs pokyčiai, ar jau patenkinta figūra, dabar sportuoji labiau dėl palaikymo?

Pas mane kol kas hanteliukai po 1 kg (specialiai nepirkau, turėjau iš seniau). Kai bus per lengvi, gal svarstysiu štangos įsigijimą  g.gif

Pirmus rezultatus pamaciau jau po 2 savaiciu ax.gif Kojomis, peciais patenkinta, klubai dar visai nieko biggrin.gif didziausia problema pas mane su pilvu doh.gif niekad neturejau plokscio pilvuko, jauciu niekad ir neturesiu schmoll.gif dar rankyciu neiseina paplonint normaliai, nors nelabai daug darbo i jas ir idejau blush2.gif svarmenis kilnojant raumenukai uzaugo, bet lasinuko vis dar yra... ax.gif
Ir del palaikymo, gal dar kiek pagrazesiu biggrin.gif ir del pramogos, nes megstu sportuoti ax.gif

QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 10, 10:25)
mes nusipirkom minis stangutes, ateiciai.. bet cia B  labiau, nes ten vien grifai 2.5kg.. man iki tokio svorio, kaip iki Kinijos keturiom  doh.gif
bet vakar pastebejau kai ka: maudziausi duse ir pries veidrodi itempiau bicepsus ir pecius - pamaciau ryskejancius raumenukus  bigsmile.gif  bigsmile.gif jega! visa gyvenima raumenis kaip nustipusio uodo buvo, o cia-prasom  bigsmile.gif

vakar buvo abs ir arms, siandien laukia pilna programa  ax.gif

as savo vyrelio niekaip neikalbu kartu su manim sportuot doh.gif
sveikinu su raumenim 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti