QUOTE(Amarcord @ 2013 04 09, 22:28)
Sveikos, padariau šiandien visą 8 min programą, labiausiai jaučiasi šlaunys ir užpakalis. Maloniai maudžia, kažin, kaip ryt bus
Mačiau, kad kalbėjot apie kaklo skausmus. Man darant atsilenkimus įsitempia kaklas. Matyt, neteisinga laikysena
Albe69, kiek mėnesių jau sportuoji? Su kokiais svoriais?
Jei skauda kakla, tai netaisyklingai darai. As apie 5 men sportuoju, su 2 kg svoriais. Nusipirkau pradziai, bet aisku jie jau per lengvi man. Tik kazkaip gaila pinigu didesniem svoriam
Kaip jau kazkada minejau, as sportuoju tik del saves, kad po nestumo kuna truputi apsitvarkyt ir tai tik namie. Negalvokit, kad as cia uzsiimu labai rimtai tuo, nesu kokia profe
QUOTE(Murka* @ 2013 04 10, 06:27)
mergaites?? ar jums neauga raumenys?
ta prasme darau as pratimus, viskas kaip ir ok, viskas sustandejo ir toliau standeja, bet esme ta kad visos kelnes tapo pertemptos(per slaunis ir uzpakali), nors nepriaugau nei kg, kaip tik pora numeciau... galvoju kad cia nuo legs ir buns pratimu man taip
o kaip kitoms?
man reikia kad slaunis plonetiu, o ne stambetu, nes ir taip stambios...
Man buvo pradeje augt ant koju, tai taip nebesimpatiskai atrode,nes nemegstu raumeningu koju pas moteris
kadangi kojos mano nera storos, tai tiesiog maziau atlikinejau pratimu kojoms. Gal bandyk keist pratimus
kas del uzpakalio tai neaugo, nors galetu, pas mane toks mazutis ganetinai...