Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE("Ramune" @ 2013 04 04, 11:57)
Matau, kad tu cia istikimas lankytojas ir rimtas sportuotojas. Kaip tavo pasiekimai: centimetrais o gal net foto gali pasigirti?

Lankytojas gal ir istikimas, bet va sportuotojas tai kazin blush2.gif Reikejo po nestumo truputi formas patvarkyt ax.gif Pasiekimai man tai geri visai, per 5 men -10 kg, -11 cm nuo liemens, -10 cm nuo krutines, -6 cm nuo klubu ir -6 cm nuo koju smile.gif foto dabar neturiu pasidarius, gal kaa prisiruosiu ir pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
laba diena ax.gif
noreciau i jusu bureli bigsmile.gif
su savo antraja puse saziningai darome siuos pratimukus jau 2 savaite smile.gif kadangi dirbu slenkanciu grafiku, tom dienom kai dirbu, darau tik 8 min abs ir 8 min arms (mano problemiskiausios vietos), o kai turiu laisva - visas 5 programas bigsmile.gif
is pradziu buvo sunkoka, bet dabar jau ir raumenuku nebeskauda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 04, 15:02)
laba diena  ax.gif
noreciau i jusu bureli  bigsmile.gif
su savo antraja puse saziningai darome siuos pratimukus jau 2 savaite  smile.gif kadangi dirbu slenkanciu grafiku, tom dienom kai dirbu, darau tik 8 min abs ir 8 min arms (mano problemiskiausios vietos), o kai turiu laisva - visas 5 programas  bigsmile.gif
is pradziu buvo sunkoka, bet dabar jau ir raumenuku nebeskauda  bigsmile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
nius va, iveikiau siandien visus 5 bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, bandysiu ir aš dailinti pilvuką smile.gif
laba diena  ax.gif
su savo antraja puse saziningai darome siuos pratimukus jau 2 savaite  smile.gif kadangi dirbu slenkanciu grafiku, tom dienom kai dirbu, darau tik 8 min abs ir 8 min arms (mano problemiskiausios vietos), o kai turiu laisva - visas 5 programas  bigsmile.gif

Ar jau matosi rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 07, 19:29)
Sveikos, bandysiu ir aš dailinti pilvuką  smile.gif

Ar jau matosi rezultatai?

kaip tik vakar B pasake, kad pilvukas pagrazejo smile.gif nors as asmeniskai dar nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 07, 19:30)
kaip tik vakar B pasake, kad pilvukas pagrazejo  smile.gif  nors as asmeniskai dar nematau  g.gif

Na jei sako, vadinasi, matosi smile.gif Aš šiandien irgi padariau tas 8 min (prieš tai dar šiaip dariau pratimų). Bandysiu kasdien daryti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 07, 20:49)
Na jei sako, vadinasi, matosi  smile.gif Aš šiandien irgi padariau tas 8 min (prieš tai dar šiaip dariau pratimų). Bandysiu kasdien daryti.

na, as savo pilvuka matau kasdien, o jis ne, tai gal kitomis akimis viska regi smile.gif
siaip as ne tik pilvuka darau, atlieku visas 5 to vyruko 8 min programas smile.gif
Atsakyti
Atsižymiu už vakar 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, atsižymiu 8abs ir 8abs buns 4u.gif

laba diena  ax.gif

Sveika, o kokia penkta programa? To pačio vyruko aš randu presui, užpakaliukui, kojoms ir rankoms. Koks dar yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 04 08, 10:54)
Sveika, o kokia penkta programa? To pačio vyruko aš randu presui, užpakaliukui, kojoms ir rankoms. Koks dar yra? 4u.gif

Dar tempimas yra 8 min stretch smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 08, 12:11)
Dar tempimas yra 8 min stretch  smile.gif

Dėkoju 4u.gif Geriau pradžioje ar pabaigoje daryti tempimo pratimus?
Atsakyti