Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Na mano tikslas ne tik palaikyt grazia figura, bet turet kur kas daugiau biggrin.gif Kas yra ziauriai sunku ir varo i nevilti, ypac esant laiko trukumui.

Kol salta lauke, imk sokdyne, labai liuks smile.gif Man is tikro ji labiau patinka nei begiojimas (begiojimo juodai nekenciu:D)
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 03 26, 10:19)

Kol salta lauke, imk sokdyne, labai liuks smile.gif Man is tikro ji labiau patinka nei begiojimas (begiojimo juodai nekenciu:D)

Rimtai ??? thumbup.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 03 26, 11:19)
....Kol salta lauke, imk sokdyne, labai liuks smile.gif Man is tikro ji labiau patinka nei begiojimas (begiojimo juodai nekenciu:D)

Geras bigsmile.gif Man tai bėgiojimas mielesnis nei šokdynė g.gif
beje, atsižymiu už kelias dienas cool.gif
Atsakyti
Zinai, jei yra kur prie namu begiot tai gal, pas mane tai vien gatves, asfaltas, nelabai kur yra begiot smile.gif Kazkaip nesinori palei didziausia gatve begt ir visa ta suda kvepuot biggrin.gif
Atsakyti
O as labai megstu begiot thumbup.gif Bet man ir nepatinka asfaltuotais keliukais begiot schmoll.gif Geriausia tai kaime budavo begiot, dabar kai mieste gyvenu lieka tik parkas arba stadionas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos 4u.gif

Su praejusiomis sventemis visas 4u.gif 4u.gif

Apmire temute kazko tai g.gif

Ar dar sportuojat? As tai jau 10 dienu nesportavau blush2.gif bet turiu pasiteisinima - sirgo vaikas, sirgo vyras, sirgau ir as, ir dar sventes prisidejo. Stengsiuos gryst i vezes kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi užimtos dienos (bakalaurinis), tai sportuoju ne visai reguliariai ir ne taip dažnai/intesyviai kaip norėčiau, bet visiškai stengiuos neapsileist blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o as apsirgau, temperatura, tai jau antra diena be sporto... verysad.gif bet nesuprantu saves, kaip kokia apsesta jauciuos, viduj pergyvenu, kad va negaliu pasportuoti, atrodo kiekvienas kasnis i kuna eina, atrodo net jauciu kaip pilneju.... doh.gif kazkaip atrodo , kad jei viena diena praleidziu be pratimu, tai jau viskas, visos pastangos nuejo niekui doh.gif ors zinau kad tai nesamone, bet tokia savigrauza kamuoja...
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 04 03, 16:21)
o as apsirgau, temperatura, tai jau antra diena be sporto... verysad.gif  bet nesuprantu saves, kaip kokia apsesta jauciuos, viduj pergyvenu, kad va negaliu pasportuoti, atrodo kiekvienas kasnis i kuna eina, atrodo net jauciu kaip pilneju.... doh.gif  kazkaip atrodo , kad jei viena diena praleidziu be pratimu, tai jau viskas, visos pastangos nuejo niekui doh.gif  ors zinau kad tai nesamone, bet tokia savigrauza kamuoja...

Pas mane tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu nori turėti gražų pilvo presą, reikia daryti, nežinau kaip pavadinti - "kregždutę" atsigulus ant pilvo: išsitiesi ant pilvo visu ūgiu, rankos guli prieky ir keli tuo pačiu metu rankas ir kojas. Ir dar "laivelį" kaip mokykloje darydavom:)
Atsakyti
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 04, 10:01)
Jeigu nori turėti gražų pilvo presą, reikia daryti, nežinau kaip pavadinti - "kregždutę" atsigulus ant pilvo: išsitiesi ant pilvo visu ūgiu, rankos guli prieky ir keli tuo pačiu metu rankas ir kojas. Ir dar "laivelį" kaip mokykloje darydavom:)

sito daryt negaliu, per nugara labai kerta schmoll.gif

Labas rytas 4u.gif
Vakar visgi prisiverciau pasportuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 04, 10:14)
sito daryt negaliu, per nugara labai kerta  schmoll.gif

Labas rytas  4u.gif
Vakar visgi prisiverciau pasportuot  thumbup.gif

Matau, kad tu cia istikimas lankytojas ir rimtas sportuotojas. Kaip tavo pasiekimai: centimetrais o gal net foto gali pasigirti?
Atsakyti