Na mano tikslas ne tik palaikyt grazia figura, bet turet kur kas daugiau Kas yra ziauriai sunku ir varo i nevilti, ypac esant laiko trukumui.
Kol salta lauke, imk sokdyne, labai liuks Man is tikro ji labiau patinka nei begiojimas (begiojimo juodai nekenciu:D)
QUOTE(kinterra @ 2013 03 26, 10:19)
Kol salta lauke, imk sokdyne, labai liuks Man is tikro ji labiau patinka nei begiojimas (begiojimo juodai nekenciu:D)
Rimtai ??? aciu
QUOTE(kinterra @ 2013 03 26, 11:19)
....Kol salta lauke, imk sokdyne, labai liuks Man is tikro ji labiau patinka nei begiojimas (begiojimo juodai nekenciu:D)
Geras Man tai bėgiojimas mielesnis nei šokdynė
beje, atsižymiu už kelias dienas
Zinai, jei yra kur prie namu begiot tai gal, pas mane tai vien gatves, asfaltas, nelabai kur yra begiot Kazkaip nesinori palei didziausia gatve begt ir visa ta suda kvepuot
O as labai megstu begiot Bet man ir nepatinka asfaltuotais keliukais begiot Geriausia tai kaime budavo begiot, dabar kai mieste gyvenu lieka tik parkas arba stadionas
Sveikos mergickos
Su praejusiomis sventemis visas
Apmire temute kazko tai
Ar dar sportuojat? As tai jau 10 dienu nesportavau bet turiu pasiteisinima - sirgo vaikas, sirgo vyras, sirgau ir as, ir dar sventes prisidejo. Stengsiuos gryst i vezes kuo greiciau
Su praejusiomis sventemis visas
Apmire temute kazko tai
Ar dar sportuojat? As tai jau 10 dienu nesportavau bet turiu pasiteisinima - sirgo vaikas, sirgo vyras, sirgau ir as, ir dar sventes prisidejo. Stengsiuos gryst i vezes kuo greiciau
pas mane irgi užimtos dienos (bakalaurinis), tai sportuoju ne visai reguliariai ir ne taip dažnai/intesyviai kaip norėčiau, bet visiškai stengiuos neapsileist
o as apsirgau, temperatura, tai jau antra diena be sporto... bet nesuprantu saves, kaip kokia apsesta jauciuos, viduj pergyvenu, kad va negaliu pasportuoti, atrodo kiekvienas kasnis i kuna eina, atrodo net jauciu kaip pilneju.... kazkaip atrodo , kad jei viena diena praleidziu be pratimu, tai jau viskas, visos pastangos nuejo niekui ors zinau kad tai nesamone, bet tokia savigrauza kamuoja...
QUOTE(Murka* @ 2013 04 03, 16:21)
o as apsirgau, temperatura, tai jau antra diena be sporto... bet nesuprantu saves, kaip kokia apsesta jauciuos, viduj pergyvenu, kad va negaliu pasportuoti, atrodo kiekvienas kasnis i kuna eina, atrodo net jauciu kaip pilneju.... kazkaip atrodo , kad jei viena diena praleidziu be pratimu, tai jau viskas, visos pastangos nuejo niekui ors zinau kad tai nesamone, bet tokia savigrauza kamuoja...
Pas mane tas pats
Jeigu nori turėti gražų pilvo presą, reikia daryti, nežinau kaip pavadinti - "kregždutę" atsigulus ant pilvo: išsitiesi ant pilvo visu ūgiu, rankos guli prieky ir keli tuo pačiu metu rankas ir kojas. Ir dar "laivelį" kaip mokykloje darydavom:)
QUOTE(ziviliuk @ 2013 04 04, 10:01)
Jeigu nori turėti gražų pilvo presą, reikia daryti, nežinau kaip pavadinti - "kregždutę" atsigulus ant pilvo: išsitiesi ant pilvo visu ūgiu, rankos guli prieky ir keli tuo pačiu metu rankas ir kojas. Ir dar "laivelį" kaip mokykloje darydavom:)
sito daryt negaliu, per nugara labai kerta
Labas rytas
Vakar visgi prisiverciau pasportuot
QUOTE(Albe69 @ 2013 04 04, 10:14)
sito daryt negaliu, per nugara labai kerta
Labas rytas
Labas rytas
Matau, kad tu cia istikimas lankytojas ir rimtas sportuotojas. Kaip tavo pasiekimai: centimetrais o gal net foto gali pasigirti?