Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Albe69 @ 2013 03 14, 22:22)
Atsizymiu ir as  4u.gif

Kazko tai idomiai pas mane pilvas nori didet, ar tik nebusiu persistengus su tais pratimukais  g.gif Visai nenoriu, kad pilvas dvigubai didesnis pasidarytu del raumenu  schmoll.gif

Turbut neteisingai darai pratimus. Atsilenkiant turi iškvėpti, grįžus į pradinę padėtį - įkvėpti.
Trenerio komentaras šiuo klausimu, kopinu:

"Papasakosiu kaip reikia atlikti taisyklingai pilvo preso pratimus, kad turetumete plokscia pilvuka, o ne i prieki "issokusius" pilvo raumenis.
Svarbiausia yra tik viena taisykle. Darant atsilenkimus yra butina iskvepti is pilvo visa ora ir kuo daugiau pritraukti pilvo raumenis prie stuburo, kad pajustumete kaip isitempia vidiniai pilvo raumenys. susilenkiant pilvas turi linkti i vidu, o ne i virsu. Neskubekite, pratimus atlikete leciau ir taisyklingai. Jei visa tai padarysite, tuomet plokscias pilvukas jums garantuotas wink.gif"
Atsakyti
Aš irgi tą klaidą save "pagaunu" darant, reiks labiau susikoncentruoti ties tuo ir atidirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 03 15, 13:39)
Turbut neteisingai darai pratimus. Atsilenkiant turi iškvėpti, grįžus į pradinę padėtį - įkvėpti.
Trenerio komentaras šiuo klausimu, kopinu:

"Papasakosiu kaip reikia atlikti taisyklingai pilvo preso pratimus, kad turetumete plokscia pilvuka, o ne i prieki "issokusius" pilvo raumenis.
Svarbiausia yra tik viena taisykle. Darant atsilenkimus yra butina iskvepti is pilvo visa ora ir kuo daugiau pritraukti pilvo raumenis prie stuburo, kad pajustumete kaip isitempia vidiniai pilvo raumenys. susilenkiant pilvas turi linkti i vidu, o ne i virsu. Neskubekite, pratimus atlikete leciau ir taisyklingai. Jei visa tai padarysite, tuomet plokscias pilvukas jums garantuotas wink.gif"

Nezinojau sito g.gif reiks paziuret kaip as cia juos darau
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif

Visgi gerai darau as tuos atsilenkimus pasirodo ax.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif

Kur dingot visos? g.gif
Atsakyti
Aš kaip aptingau doh.gif Viskas nuo pirmadienio vėl grįžtu po ilgos pertraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 16, 22:22)
Atsizymiu  smile.gif

Visgi gerai darau as tuos atsilenkimus pasirodo  ax.gif

Tai pilvas tada neturetu dideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 03 18, 11:24)
Tai pilvas tada neturetu dideti smile.gif

Tai jauciu, gal cia mm kaltos tada g.gif Po nestumo dar nesusireguliavo normaliai tai ir nezinau kada sulauksiu ax.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif

Ryt vyras grysta, tai jauciu sportuosiu maziau, nes prie jo sunkiai iseina, erzina mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 19, 22:20)
Atsizymiu  smile.gif

Ryt vyras grysta, tai jauciu sportuosiu maziau, nes prie jo sunkiai iseina, erzina mane  doh.gif

Kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 03 20, 10:02)

Juokias is manes arba kalbina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 20, 11:22)
Juokias is manes arba kalbina  biggrin.gif

Ir turbūt juokiasi sėdėdamas ant sofos ir valgydamas? biggrin.gif
Atsakyti