Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

kai darau pratimus presui atsigulus ir gyliai kvepuoju-labai man gerkle dziuna, nespeju jau net vandens gerti. jums taip nera? g.gif labai nemalonu, darai darai pratima, gerkle sausut sausutele it persti-ir tenka atsikelti gurkstelti vandens, poto vel darai ir vel reikia keltis vandenuko, neimanoma ... kazin kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 23, 12:46)
kai darau pratimus presui atsigulus ir gyliai kvepuoju-labai man gerkle dziuna, nespeju jau net vandens gerti. jums taip nera?  g.gif  labai nemalonu, darai darai pratima, gerkle sausut sausutele it persti-ir tenka atsikelti gurkstelti vandens, poto vel darai ir vel reikia keltis vandenuko, neimanoma ... kazin kodel g.gif

Nesijauti nusilpus? Man kai taip būna kad pvz kabinas kokia sloga truputį, tai per valandos treniruotę galiu sugert 2l vandens biggrin.gif arba šiaip dienos eigoj mažai vandens naudojau pvz tai irgi labai troškina per treniruotę ir labai ddaug tada išgeriu.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 23, 15:54)
Nesijauti nusilpus? Man kai taip būna kad pvz kabinas kokia sloga truputį, tai per valandos treniruotę galiu sugert 2l vandens  biggrin.gif  arba šiaip dienos eigoj mažai vandens naudojau pvz tai irgi labai troškina per treniruotę ir labai ddaug tada išgeriu.

Mhhh, man tas pats.. per diena beveik nieko, tada per trenke daug isgeriu, poto nuo tuoleto neatsikabinu:D
Atsakyti
Na man kai pradeda dziuti, susiimu ir ikvepiu tik per nosi, iskvepiu per burna - burna kaip mat "susidrekina" biggrin.gif Man bent jau, tai dziuna nuo to, jei imu kvepuot-lekuot kaip suo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 22, 22:26)
Va va. Jūs kalbat apie kalorijų deginimą. Žinoma, kad greitesniu tempu per trumpesnį laiką sudeginsit žyyymiai daugiau kalorijų, nei tas, kuris nubėgs tiek pat kilometrų per dvigubai ilgesnį laiką. Bet tada deginasi pačios kalorijos, gliukozė. O bėgant ilgai, žemu intensyvumu, sudeginama daugiau riebalinio audinio pačio. Mano žinios ne iš piršto laužtos  ax.gif

Na ir? Matau nepaskaitet numestu nuorodu 4u.gif
HIIT budu kalorijos dega intensyviai per treniruote, paskui po treniruotes aktyvumas medziagu apykaitos islieka parai ar ilgiau, tai visu siuo metu ir riebalai dega kartu ir raumenys tuo paciu stipreja smile.gif
As nesigincyju, kad ilgi cardio negerai svoriui mesti, bet sakau, kad tai nera vienintelis ar geriausias metodas smile.gif Yra ir kitu budu, kaip kad HIIT, ir jis nemaziau istirtas ir moksliskai pagristas metodas.
Plius manau, kai kuriom merginom daugiau motyvacijos atsiranda, zinant, kad galima efektyviai ir su pusvalandzio sportu mesti svori ir siekti rezultatu. Ir apskritai, lengviau nemesti sportavimo visiems skubantiems ir laiko neturintiems, nes pusvalandi 4 kartus i savaite tikrai galima rasti.

Murka, o jus per burna ikvepiat? Bandykit per nosi ikvepti, o per burna iskvepti kai susilenkiat ir pilvo presa itempiat, tada leidziantis vel per nosi ikvepti.
Bet tikriausiai, kaip ir sako merginos, gal persalimas kabinasi?
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Kas norit nebrangios, bet efektyvios programos sportui klube ar namuose, rekomenduoju šitą trenerį: http://www.facebook.com/trenerisrimas Jau sportavau namie pagal jo sudarytą programą, tai pusės kūno nejaučiu, esu patenkinta.

Pumpum manau paliudys, kad geras treneris smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinterra: 25 vasario 2013 - 13:05
sveikos, ateinu atsižymėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 25, 13:02)
Kas norit nebrangios, bet efektyvios programos sportui klube ar namuose, rekomenduoju šitą trenerį: http://www.facebook.com/trenerisrimas Jau sportavau namie pagal jo sudarytą programą, tai pusės kūno nejaučiu, esu patenkinta.

user posted image

Aha paliudysiu ir ne tik aš biggrin.gif jau rekomendavau kitoje temoje aš jį 4u.gif jau ir aš sportavau pagal jo programą. Iš įprastų treniruočių krūvis nėra didesnis nei kad darydavau, bet pratimai gerai sudėlioti. 1d sudarė crossfit programą, kas manau idealu gerinti ištvermei ir stiprinti raumenims, taip pat turėtų puikiai padėti toms, kurios meta svorį. Kai priprasiu prie crossfit krūvio ateity kreipsiuos į Rimą kad visos 3d būtų crossfit manau biggrin.gif

beje žiūriu tik foto įkėlei, o kontaktų čia nėra mirksiukas.gif
http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts
rasit jį čia. o dirba jis jei asmeninių treniruočių kas norėtų tai klube Grizlis kaune. Salė ne aukščiausio lygio, bet tvarkinga ir prižiūrėta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smash @ 2013 02 23, 16:14)
Na ir? Matau nepaskaitet numestu nuorodu  4u.gif
HIIT budu kalorijos dega intensyviai per treniruote, paskui po treniruotes aktyvumas medziagu apykaitos islieka parai ar ilgiau, tai visu siuo metu ir riebalai dega kartu ir raumenys tuo paciu stipreja smile.gif
As nesigincyju, kad ilgi cardio negerai svoriui mesti, bet sakau, kad tai nera vienintelis ar geriausias metodas smile.gif Yra ir kitu budu, kaip kad HIIT, ir jis nemaziau istirtas ir moksliskai pagristas metodas.
Plius manau, kai kuriom merginom daugiau motyvacijos atsiranda, zinant, kad galima efektyviai ir su pusvalandzio sportu mesti svori ir siekti rezultatu. Ir apskritai, lengviau nemesti sportavimo visiems skubantiems ir laiko neturintiems, nes pusvalandi 4 kartus i savaite tikrai galima rasti.
Murka, o jus per burna ikvepiat? Bandykit per nosi ikvepti, o per burna iskvepti kai susilenkiat ir pilvo presa itempiat, tada leidziantis vel per nosi ikvepti.
Bet tikriausiai, kaip ir sako merginos, gal persalimas kabinasi?

Nesiginčysiu nes gal jūs irgi čia teisi. Tiesiog tada turi būt atitinkama programa kardio principu ir sudaryta trenerio o ne šiaip kad daugelis įsivaizduoja kad nuo 10min bėgimo pradeda kristi svoris ax.gif ne kiekvienos turi galimybes susidarinėti tokias programas ir kad kas prižvelgtų ar teisingai atlieka. Taip kad paprasčiausias visų laikų pagrįstas metodas ilgi lėti kardio, kam net nebūtina papildomos investicijos biggrin.gif na bet kiekvienam pagal poreikius ir norus. Pvz aš crossfit dieną net neketinu atlikti kardio, nes pati treniruotė užtruks apie 45min ir ji visa bus kaip kardio. Bet kitom dienom, kai atliekami pratimai su svoriais ir pan, tikrai neprošal būtų atlikti kardio mirksiukas.gif taika, žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 26 vasario 2013 - 00:23
QUOTE(kinterra @ 2013 02 25, 14:02)

user posted image

xex aciu smile.gif Parasiau jam del mitybos smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 26, 00:29)
Aha paliudysiu ir ne tik aš  biggrin.gif  jau rekomendavau kitoje temoje aš jį  4u.gif  jau ir aš sportavau pagal jo programą. Iš įprastų treniruočių krūvis nėra didesnis nei kad darydavau, bet pratimai gerai sudėlioti. 1d sudarė crossfit programą, kas manau idealu gerinti ištvermei ir stiprinti raumenims, taip pat turėtų puikiai padėti toms, kurios meta svorį. Kai priprasiu prie crossfit krūvio ateity kreipsiuos į Rimą kad visos 3d būtų crossfit manau  biggrin.gif

beje žiūriu tik foto įkėlei, o kontaktų čia nėra  mirksiukas.gif
http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts
rasit jį čia. o dirba jis jei asmeninių treniruočių kas norėtų tai klube Grizlis kaune. Salė ne aukščiausio lygio, bet tvarkinga ir prižiūrėta  mirksiukas.gif

Jei atidžiau skaitytum mano žinutes, pamatytum, kad įkėliau jo FB profilįbiggrin.gif tongue.gif
Atsakyti