Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Pumpum @ 2013 02 21, 13:46)
Sorry, bet per 10min tau net nespėja organizmas normaliai įšilti, kad pradėtų kas nors tirpti. 10min tinka pašokinėt prieš einant kilnoti svorius, kad nesusitraumuot  biggrin.gif  o kažkiek pradeda tirpti tik po 20min, o kad jaustųsi efektas reikia 40-45 minučių. Jei tau čia per sunku - pakeisk kuo nors kitu. Darant kardio jokiu būdu nereikia dusti. Metant svorį užtenka, kad pulsas tebūtų ~120 dūžių per minutę, kas yra tikrai nedaug.

Nesutikciau, per desimt minuciu galima oho kaip pasportuoti smile.gif
Idomumo delei pabandykit, kad ir siuos ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=-8ZW3v9RStk
http://www.youtube.c...h?v=gITa5wSKhXo
http://www.youtube.c...h?v=Dokk6jIGwyE
http://www.youtube.c...0...Bi&index=22

Svarbu kiek is saves spaudi ir ar nesimuliuoji. As galiu efektyviau per 10, 15 ar 20 minuciu pasportuoti, nei 50 minuciu aerobikos pastrakset. Po dvieju minuciu burpees jau galima slapiai likti bigsmile.gif
Visos HIIT treniruotes labai trumpos buna (tabatta stilium, ar tos pacios Zuzanos kanalas), bet gali but efektingesnes ar atitikti valandos begiojima ar kitoki ilga cardio, o dar ir medziagu apykaita suaktyvinta liks 24 valandoms po treniruotes.

Man pavyzdziui taip labiau ir patinka, trumpai bet veiksmingai nuo dusios pasportuoti pusvalanduka, su visais apsilimais ir prasitampymais, nei pusantros ar kelias valandas plusti. Kiekvienam savo taip sakant smile.gif
Mano atveju, jokie pasiteisinimai del laiko stokos nebetinka thumbup.gif

Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2013 02 21, 22:03)
Nesutikciau, per desimt minuciu galima oho kaip pasportuoti  smile.gif
Idomumo delei pabandykit, kad ir siuos  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=-8ZW3v9RStk
http://www.youtube.c...h?v=gITa5wSKhXo
http://www.youtube.c...h?v=Dokk6jIGwyE
http://www.youtube.c...0...Bi&index=22
Svarbu kiek is saves spaudi ir ar nesimuliuoji. As galiu efektyviau per 10, 15 ar 20 minuciu pasportuoti, nei 50 minuciu aerobikos pastrakset. Po dvieju minuciu burpees jau galima slapiai likti  bigsmile.gif
Visos HIIT treniruotes labai trumpos buna (tabatta stilium, ar tos pacios Zuzanos kanalas), bet gali but efektingesnes ar atitikti valandos begiojima ar kitoki ilga cardio, o dar ir medziagu apykaita suaktyvinta liks 24 valandoms po treniruotes.

Man pavyzdziui taip labiau ir patinka, trumpai bet veiksmingai nuo dusios pasportuoti pusvalanduka, su visais apsilimais ir prasitampymais, nei pusantros ar kelias valandas plusti. Kiekvienam savo taip sakant smile.gif
Mano atveju, jokie pasiteisinimai del laiko stokos nebetinka  thumbup.gif

o jūs svorio numetėt? jei numetėt, gal sureguliavot mitybą? kvalifikuoti treneriai pasisako už mano siūlomą metodą. jei netingėčiau papasakočiau daugiau. bet mažai kam ta info įdomi smile.gif dėkui už video, bet aš svorio nemetu, tik stiprinų širdį, tai toliau savo metodu darysiu, nes kol sportavau nuo dūšios iki pompos, širdis nei kiek nepastiprėjus. o pasportavus 2mėn kardio kaip priklauso su pulsu koks turėtų būti (teko gerokai apmažinti treniruočių krūviu) širdies pulsas nuo 100 dūžių per minutę nukrito iki 70-80 smile.gif taip kad nemanau kad reikia pervarinėti ir metant svorį, nes jei varot iki negalėjimo - alinat širdį. Aš puikus to pavyzdys kaip metai alinančio sportavimo nedavė tokios naudos kaip 2 mėnesiai tokio, kurį rekomenduoja treneriai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 22 vasario 2013 - 01:48
Atsižymiu ir aš už vakar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 21, 16:52)
Kiek metų turit?  mirksiukas.gif  jaunoms būna savaime kiek žinau atsistato. o kitoms padeda visokie masažai kol dar jauna oda.
Papildyta:
Nuo kelių 100 irgi nepadarysi  lotuliukas.gif  aš bjauri esu, senatvėj būsiu bjauri pletkų boba  cool.gif

Aš nepadarysiu, tu nepadarysi, bet yra kas padaro tongue.gif

Tu juokų nesupranti, o ne bjauri, pupuli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 22, 10:45)
Aš nepadarysiu, tu nepadarysi, bet yra kas padaro tongue.gif

Tu juokų nesupranti, o ne bjauri, pupuli biggrin.gif

Suprantu suprantu, tik papriekaištaut mėgstu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 22, 02:44)
o jūs svorio numetėt? jei numetėt, gal sureguliavot mitybą? kvalifikuoti treneriai pasisako už mano siūlomą metodą. jei netingėčiau papasakočiau daugiau. bet mažai kam ta info įdomi  smile.gif dėkui už video, bet aš svorio nemetu, tik stiprinų širdį, tai toliau savo metodu darysiu, nes kol sportavau nuo dūšios iki pompos, širdis nei kiek nepastiprėjus. o pasportavus 2mėn kardio kaip priklauso su pulsu koks turėtų būti (teko gerokai apmažinti treniruočių krūviu) širdies pulsas nuo 100 dūžių per minutę nukrito iki 70-80  smile.gif  taip kad nemanau kad reikia pervarinėti ir metant svorį, nes jei varot iki negalėjimo - alinat širdį. Aš puikus to pavyzdys kaip metai alinančio sportavimo nedavė tokios naudos kaip 2 mėnesiai tokio, kurį rekomenduoja treneriai biggrin.gif

Ne, man svorio mesti nereikejo, esu liekna is prigimties ir dar jauna. Bet norejau visa kuna sutvirtini ir istvermes igauti. Tai man labai puikiai tinka toks metodas smile.gif
Ir nevarau as iki negalejimo, bet man patinka islaikyti uzkelta pulsa, niekad nesiskaiciavau iki kiek ten pakyla, bet tikrai nesijauciu kazkaip negerai. Kaip tik matau progresa, kad vis lengviau ir lengviau sportuojasi smile.gif

Vyksta mano universitete kas savaite tokia nemokama treniruote cardio 50 minuciu , tai praeita savaite pabandziau pirma karta. Na ir ka patekau i grupele su tokiais labai pasportavusiais, uzsikacialinusiais juodaodziais. Galvojau nu jo apsijuoksiu as cia bandydama pasivyti juos doh.gif o po penkiu minuciu kokiu as net geriau uz juos variau biggrin.gif Pilvo presa, suoliukus visokius. Net treneris pagyre, kad as leadin'au bigsmile.gif Dauguma ten apskritai jau prakaitu zliauge ir kvapa gaude po desimties minuciu, o man visa treniruote pavyko tolygiu ritmu atsportuoti smile.gif
Tai akivaizdu, kad ir as savo sirdi ir istverme labai pastiprinus esu, o sportuoju tik namie po ~pusvalandi 3-5 kartus per savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2013 02 22, 13:37)
Ne, man svorio mesti nereikejo, esu liekna is prigimties ir dar jauna. Bet norejau visa kuna sutvirtini ir istvermes igauti. Tai man labai puikiai tinka toks metodas smile.gif
Ir nevarau as iki negalejimo, bet man patinka islaikyti uzkelta pulsa, niekad nesiskaiciavau iki kiek ten pakyla, bet tikrai nesijauciu kazkaip negerai. Kaip tik matau progresa, kad vis lengviau ir lengviau sportuojasi smile.gif

Vyksta mano universitete kas savaite tokia nemokama treniruote cardio 50 minuciu , tai praeita savaite pabandziau pirma karta. Na ir ka patekau i grupele su tokiais labai pasportavusiais, uzsikacialinusiais juodaodziais. Galvojau nu jo apsijuoksiu as cia  bandydama pasivyti juos  doh.gif  o po penkiu minuciu kokiu as net geriau uz juos variau biggrin.gif Pilvo presa, suoliukus visokius. Net treneris pagyre, kad as leadin'au  bigsmile.gif Dauguma ten apskritai jau prakaitu zliauge ir kvapa gaude po desimties minuciu, o man visa treniruote pavyko tolygiu ritmu atsportuoti smile.gif
Tai akivaizdu, kad ir as savo sirdi ir istverme labai pastiprinus esu, o sportuoju tik namie po ~pusvalandi 3-5 kartus per savaite  smile.gif

Tai va, jei jūs nemetat svorio, tai sportuokit į sveikatą tokiu būdu. Nes ir aš nemetu, ir aš galėčiau šitaip sportuoti mirksiukas.gif tačiau aš kalbu apie tas, kurios nori numesti svorio. Galioja visai kas kita. Ištvermei gerinti aišku reikia spausti maximaliai, kai širdis jau tvirta būna ir neperžengia ribos pulso biggrin.gif o tie pasikačialinę vyrukai, retas kuris pasižymi ištverme. Jei jau gerai užsipumpavęs, tai paprastai sportuoja jėgai/masei ir nedaro jokio kardio, nes tada mažėja raumenų masė. Tai kiti kultūristai iš vis pasiekia tokį lygį kai eiti sunku jau darosi, apie laiptus nekalbant biggrin.gif nenuostabu, kad tu sportuodama ištvermei geriau už juos sportavai, nes tie "ambalai" tik svarmenims tinkami kilnot. Užtai mano nuomone vyras turi būti ištvermingas ir proto ribose turėti truputį raumenų, kad būt gražu, bet neverktų, kad jie nutirps jei išeis su savo moteriške dviračio pamint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 22, 19:52)
Tai va, jei jūs nemetat svorio, tai sportuokit į sveikatą tokiu būdu. Nes ir aš nemetu, ir aš galėčiau šitaip sportuoti  mirksiukas.gif  tačiau aš kalbu apie tas, kurios nori numesti svorio. Galioja visai kas kita. Ištvermei gerinti aišku reikia spausti maximaliai, kai širdis jau tvirta būna ir neperžengia ribos pulso  biggrin.gif  o tie pasikačialinę vyrukai, retas kuris pasižymi ištverme. Jei jau gerai užsipumpavęs, tai paprastai sportuoja jėgai/masei ir nedaro jokio kardio, nes tada mažėja raumenų masė. Tai kiti kultūristai iš vis pasiekia tokį lygį kai eiti sunku jau darosi, apie laiptus nekalbant  biggrin.gif  nenuostabu, kad tu sportuodama ištvermei geriau už juos sportavai, nes tie "ambalai" tik svarmenims tinkami kilnot. Užtai mano nuomone vyras turi būti ištvermingas ir proto ribose turėti truputį raumenų, kad būt gražu, bet neverktų, kad jie nutirps jei išeis su savo moteriške dviračio pamint  lotuliukas.gif

Na ir vel nesutinku, negalima kategoriskai taip sakyti, kad metant svori tik ilgi cardio tinka.
HIIT budu sportuojant, kaip tik galima daugiau kaloriju sudeginti, nei tarkim valanda treadmill prabegus, ar dviraciu pravaziavus. Visu pirma per trumpus intervalus mes galim zymiai daugiau isspausti is saves, vos ne 100% pajegumu atlikti ta pratima, taip sudeginant daugiau kaloriju. Per ilgas treniruotes tokio pajegumo mum nepavyktu islaikyti visas 50 minuciu ar daugiau. Tai reziume bus, kad per minute ar ta aktyvu intervala HIIT mes sudeginsim daugiau kaloriju nei minute begiojimo tarkim.
Plius, kaip jau minejau pries tai, toks sportavimas boostin'a visa medziagu apykaita dar 24 arba net 48 valandoms po treniruotes. Paprasti ilgi cardio tokio efekto neturi. Butent tas trumpu intervalu intensyvumas pagreitina kaloriju deginima net jau ramybes busenoj po sporto. Tai cia sakyciau vienas efektyviausiu metodu norint svori mesti. Reikia tik nepersistengti, nesportuot taip dazniau nei 3-4 kartus per savaite ir nepamirsti pamaisyti su jegos treniruotem smile.gif

Internete pilna literaturos ir moksliniu darbu apie visa HIIT'a, jo nauda ir efektyvuma. Cia ant greituju pabandziau surasti kazka, jei idomu galit paskaityti, ne mokslinis straipsnis, bet suprantamai paaiskinta ir apibudinta smile.gif

http://www.hivehealt...or-weight-loss/
http://www.hivehealt...om/hiit-cardio/
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2013 02 22, 20:08)
Na ir vel nesutinku, negalima kategoriskai taip sakyti, kad metant svori tik ilgi cardio tinka.
HIIT budu sportuojant, kaip tik galima daugiau kaloriju sudeginti, nei tarkim valanda treadmill prabegus, ar dviraciu pravaziavus. Visu pirma per trumpus intervalus mes galim zymiai daugiau isspausti is saves, vos ne 100% pajegumu atlikti ta pratima, taip sudeginant daugiau kaloriju. Per ilgas treniruotes tokio pajegumo mum nepavyktu islaikyti visas 50 minuciu ar daugiau. Tai reziume bus, kad per minute ar ta aktyvu intervala HIIT mes sudeginsim daugiau kaloriju nei minute begiojimo tarkim.
Plius, kaip jau minejau pries tai, toks sportavimas boostin'a visa medziagu apykaita dar 24 arba net 48 valandoms po treniruotes. Paprasti ilgi cardio tokio efekto neturi. Butent tas trumpu intervalu intensyvumas pagreitina kaloriju deginima net jau ramybes busenoj po sporto.  Tai cia sakyciau vienas efektyviausiu metodu norint svori mesti. Reikia tik nepersistengti, nesportuot taip dazniau nei 3-4 kartus per savaite ir nepamirsti pamaisyti su jegos treniruotem smile.gif

Internete pilna literaturos ir moksliniu darbu apie visa HIIT'a, jo nauda ir efektyvuma. Cia ant greituju pabandziau surasti kazka, jei idomu galit paskaityti, ne mokslinis straipsnis, bet suprantamai paaiskinta ir apibudinta smile.gif

http://www.hivehealt...or-weight-loss/
http://www.hivehealt...om/hiit-cardio/

Va va. Jūs kalbat apie kalorijų deginimą. Žinoma, kad greitesniu tempu per trumpesnį laiką sudeginsit žyyymiai daugiau kalorijų, nei tas, kuris nubėgs tiek pat kilometrų per dvigubai ilgesnį laiką. Bet tada deginasi pačios kalorijos, gliukozė. O bėgant ilgai, žemu intensyvumu, sudeginama daugiau riebalinio audinio pačio. Mano žinios ne iš piršto laužtos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 22 vasario 2013 - 21:28
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglle2 @ 2013 02 21, 09:49)
o ar jauciasi kasnors darant tuos cardio? gal svoris labiau krenta? kiek jau laiko darot siuos pratimukus ?

Na butent situs tik dabar pradejau... bet su atsilenkimais ir J.M 1level mano viso kuno apimtys sumazeno 9cm. Darau tikrai nuosirdziai, bet mitybos tikrai nereguliuoju, maistas,mmmm;DD tik stengiuosi vakarais nevalgyt visai, tai manau tai turejo itakos. Beje svoris krito 2kg. Vakar visa issimatavau ir esu labai patenkinta lotuliukas.gif

O del tu Cardio pratimu, pilnai sutinku. Reikia daryt ir ilgai, bet sunku man biggrin.gif su paprastais per lengva ir neidomu darosi, todel renkuos stipresnius ir trumpesnius. Dar vis svaigstu apie INSANITY. Bet manau neatlaikysiu. Siandien meginau FIT Testa, tai puikiai viskas praejo, na su atsispaudimais man visad sunku buvo blush2.gif .. Aisku testo net nelyginu su 40min visos treniruotes net nezinau ar verta pradet lotuliukas.gif manau puse treniruotes prastovesiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Smash @ 2013 02 21, 23:03)
Nesutikciau, per desimt minuciu galima oho kaip pasportuoti  smile.gif
Idomumo delei pabandykit, kad ir siuos  ax.gif

Va kaikurie man visai patiko;) butinai pabandysiu smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti