Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 20, 23:51)
Na va rytoi lygiai menesis kaip sportuoju:D laukiu kol issimatuot galesiu, nors jokiu pokyciu nepastebeta apart sutwirtejimo.. o del to pirmo pratimo 8min abs.. (ji darau 13d) paminkius  save blush2.gif  Jauciu kad kieta pasidariau;D bet per virsutini ziemini sluoksni apsoliuciai nieko nematyti;o... turbut jusu patarimas daugiau cardio?;o.. ai baisaus cia daikto, kad nesimato (sake maskva per diena irgi nepasistate);D
Papildyta:
Kaip dziaugiuosi tavo pasiekimais;))) ! nesivaidena - tikiuosi!!;D geriausia vaidenasi ar ne, isitikint pasidarius nuotraukas;)))

šitų pratimų esmė yra tik tvirtinti raumenis, bet riebalo nedegina. aišku, kad tik su kardio pasimatys sutvirtinti raumenukai. 40-45min per dieną 3-5 kartus per savaitę pagal galimybes smile.gif sėkmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 21, 02:03)
šitų pratimų esmė yra tik tvirtinti raumenis, bet riebalo nedegina. aišku, kad tik su kardio pasimatys sutvirtinti raumenukai. 40-45min per dieną 3-5 kartus per savaitę pagal galimybes  smile.gif  sėkmės  ax.gif

Cardio darau. Bet daugiau 10min neistveriu http://www.youtube.c...h?v=Ssl5cMI7ACQ , po sito mirstu lotuliukas.gif neisivaizduoju, kaip reiktu 40min issokinet;D bet stengsiuos bent iki 20 padidint... ;o ..
Atsakyti
O kokius veiksmingus cardio pratimus galimetu daryti namuose, kur yra mazai vietos. visaip ten strikineti pirmyn atgal atsigulus ant zemes nelabai yra vietos, nes gali ir uzsigauti i baldu kampus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murka*: 21 vasario 2013 - 07:03
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 21, 03:28)
Cardio darau. Bet daugiau 10min neistveriu http://www.youtube.c...h?v=Ssl5cMI7ACQ , po sito mirstu  lotuliukas.gif neisivaizduoju, kaip reiktu 40min issokinet;D bet stengsiuos bent iki 20 padidint... ;o ..

o ar jauciasi kasnors darant tuos cardio? gal svoris labiau krenta? kiek jau laiko darot siuos pratimukus ?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 20, 19:43)
Kokie prisispaudimai? Atsispaudimai ta prasme?  biggrin.gif

Leo, nesikabinėk prie žodžių, profe smile.gif Abi puikiai žinom, apie ką aš bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 02 21, 07:02)
O kokius veiksmingus cardio pratimus galimetu daryti namuose, kur yra mazai vietos. visaip ten strikineti pirmyn atgal atsigulus ant zemes nelabai yra vietos, nes gali ir uzsigauti i baldu kampus... g.gif

http://www.youtube.c...h?v=BKXhpaxzIFA šuolių į viršų visokių yra smile.gif
Atsakyti
Atsižymiu už vakar ax.gif
Pradėjau sportuoti kiekvieną dieną. žiūrėsiu kaip seksis biggrin.gif
Atsakyti
reikia ir man atsižymėti (pirmad-trečiad).
paskutines dvi savaites šiek tiek simuliavau, tai šią savaitę bandau atsigriebti, plius dar ir lanką pradėjau sukti. kolkas apimčių nesimatuoju, manau nebus tokio rezultato kaip galėjo būt (vis dėl tų paskutinių savaičių), bet žinau, kad bent jau savijautai tikrai į naudą sportas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 21, 02:28)
Cardio darau. Bet daugiau 10min neistveriu http://www.youtube.c...h?v=Ssl5cMI7ACQ , po sito mirstu  lotuliukas.gif neisivaizduoju, kaip reiktu 40min issokinet;D bet stengsiuos bent iki 20 padidint... ;o ..

Sorry, bet per 10min tau net nespėja organizmas normaliai įšilti, kad pradėtų kas nors tirpti. 10min tinka pašokinėt prieš einant kilnoti svorius, kad nesusitraumuot biggrin.gif o kažkiek pradeda tirpti tik po 20min, o kad jaustųsi efektas reikia 40-45 minučių. Jei tau čia per sunku - pakeisk kuo nors kitu. Darant kardio jokiu būdu nereikia dusti. Metant svorį užtenka, kad pulsas tebūtų ~120 dūžių per minutę, kas yra tikrai nedaug. Reiškias, reikia bėgti ristele, eiti greitai. Negalvokit, kad yra labai "kietai" strapalioti iki negalėjimo kol nukrisit ir numirsit nuo širdies infarkto biggrin.gif taip tik kenkiat širdžiai mirksiukas.gif pvz tokiu bjauriu oru galit nusipirkti šokdynę. Ir tikrai nereikia per ją ištisas 45min šokinėt. Pašokinėjat, jaučiat, kad pavargot, einat pasivaikščiot po kambarius. Jokiu būdu tik nesėdėkit. Ir taip kol praeis tas laikas mirksiukas.gif pvz aš šokinėjau 45min, bet padariau tik 1300, kai tuo tarpu mano draugas 2500 per tą patį laiką biggrin.gif mano širdis nepasižymi stiprumu kol kas, tai aš pamačius, kad pulsas pasiekia ribą, vaikštau po kambarius pirmyn atgal, kraipau užpakalį pagal muziką, ir kai aprimsta vos vos šokinėju vėl. Tarkim būtų kažkas panašaus, kaip 2-3min šokinėjimo, 1-2min vaikščiojimo ir panašiai. Čia aišku dar kiekvienas pagal savo galimybes. Aš tinkama tik aerobikai ir svorių kilnojimams, bėgimas ir šiaip ištvermė ne mano varikliukas. Bet juk tam ir treniruojamės biggrin.gif jei pavargsti bėgt tai gali eit kurį laiką ir panašiai, intervalais tokiais. Svarbiausia - nealinti savęs, nes pakenksit širdelei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kinterra @ 2013 02 21, 09:57)
Leo, nesikabinėk prie žodžių, profe smile.gif Abi puikiai žinom, apie ką aš bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=BKXhpaxzIFA šuolių į viršų visokių yra smile.gif

Iš kitos pusės, gal tu ir teisi. Ne kiekvienas vyras padaro 100 atsispaudimų. Moteriškaitės dar tokios nebuvau sutikus, kuri tiek padarytų (nesiginčyju, gal tokių ir yra biggrin.gif ). Tai prisispaudimai galbūt ir teisingas terminas. Prisispaudi prie žemės ir guli lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas. Sutvarkius mityba svoris susitvarkys ir raumenys pasimatys smile.gif Mano pilvas jau butu super,na bet ka su ta oda daryt,rimtai planuoju pjaut. g.gif
Atsakyti
Leo, jei neišeina pilni, galim nuo kelių daryt, vis nauda.

O šiaip, kažkas pajuokavo, o tu priimi viską už gryną:]]]]]]] juokas
Papildyta:
QUOTE(burbulai2 @ 2013 02 21, 13:16)
Labas. Sutvarkius mityba svoris susitvarkys ir raumenys pasimatys smile.gif Mano pilvas jau butu super,na bet ka su ta oda daryt,rimtai planuoju pjaut. g.gif

Na, nemanau, kad nesportuojant, o tik teisingai maitinantis, kūnas bus stangrus ir su raumenim smile.gif

Kūdos iš prigimties panelės, bet nesportuojančios juk tiesius pilvukus turi, bet be jokio reljefo, raumenų, tiesa? smile.gif

Teisingai maitinies - neturi lašinių, sportuoji - tai dar ir kūnas stangrėja smile.gif

*****, aš tai tiesiog nustojau ėsti bulkutes ir picas - iškarto pasijuto efektas biggrin.gif Net pati negaliu patikėt kiek daug duoda maistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2013 02 21, 13:16)

Kiek metų turit? mirksiukas.gif jaunoms būna savaime kiek žinau atsistato. o kitoms padeda visokie masažai kol dar jauna oda.
Papildyta:
QUOTE(kinterra @ 2013 02 21, 13:28)
Leo, jei neišeina pilni, galim nuo kelių daryt, vis nauda.

O šiaip, kažkas pajuokavo, o tu priimi viską už gryną:]]]]]]] juokas

Nuo kelių 100 irgi nepadarysi lotuliukas.gif aš bjauri esu, senatvėj būsiu bjauri pletkų boba cool.gif
Atsakyti
Tai zinoma,kad sportas ir mityba. Mano atveju,tai odai jau nieks nepades,nemanau,o sportuoju...tikrai daug.Oda baisiai persitempe nestumo metu. Nors raumenys pilvo keip reikalas. 4u.gif
Atsakyti