QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 21, 02:28)
Cardio darau. Bet daugiau 10min neistveriu
http://www.youtube.c...h?v=Ssl5cMI7ACQ , po sito mirstu
neisivaizduoju, kaip reiktu 40min issokinet;D bet stengsiuos bent iki 20 padidint... ;o ..
Sorry, bet per 10min tau net nespėja organizmas normaliai įšilti, kad pradėtų kas nors tirpti. 10min tinka pašokinėt prieš einant kilnoti svorius, kad nesusitraumuot
o kažkiek pradeda tirpti tik po 20min, o kad jaustųsi efektas reikia 40-45 minučių. Jei tau čia per sunku - pakeisk kuo nors kitu. Darant kardio jokiu būdu nereikia dusti. Metant svorį užtenka, kad pulsas tebūtų ~120 dūžių per minutę, kas yra tikrai nedaug. Reiškias, reikia bėgti ristele, eiti greitai. Negalvokit, kad yra labai "kietai" strapalioti iki negalėjimo kol nukrisit ir numirsit nuo širdies infarkto
taip tik kenkiat širdžiai
pvz tokiu bjauriu oru galit nusipirkti šokdynę. Ir tikrai nereikia per ją ištisas 45min šokinėt. Pašokinėjat, jaučiat, kad pavargot, einat pasivaikščiot po kambarius. Jokiu būdu tik nesėdėkit. Ir taip kol praeis tas laikas
pvz aš šokinėjau 45min, bet padariau tik 1300, kai tuo tarpu mano draugas 2500 per tą patį laiką
mano širdis nepasižymi stiprumu kol kas, tai aš pamačius, kad pulsas pasiekia ribą, vaikštau po kambarius pirmyn atgal, kraipau užpakalį pagal muziką, ir kai aprimsta vos vos šokinėju vėl. Tarkim būtų kažkas panašaus, kaip 2-3min šokinėjimo, 1-2min vaikščiojimo ir panašiai. Čia aišku dar kiekvienas pagal savo galimybes. Aš tinkama tik aerobikai ir svorių kilnojimams, bėgimas ir šiaip ištvermė ne mano varikliukas. Bet juk tam ir treniruojamės
jei pavargsti bėgt tai gali eit kurį laiką ir panašiai, intervalais tokiais. Svarbiausia - nealinti savęs, nes pakenksit širdelei
Papildyta:
QUOTE(kinterra @ 2013 02 21, 09:57)
Leo, nesikabinėk prie žodžių, profe
Abi puikiai žinom, apie ką aš
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=BKXhpaxzIFA šuolių į viršų visokių yra
Iš kitos pusės, gal tu ir teisi. Ne kiekvienas vyras padaro 100 atsispaudimų. Moteriškaitės dar tokios nebuvau sutikus, kuri tiek padarytų (nesiginčyju, gal tokių ir yra
). Tai prisispaudimai galbūt ir teisingas terminas. Prisispaudi prie žemės ir guli