Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Laba rytą smile.gif
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 18, 17:19)
Kiek daug nauju veidu  biggrin.gif Aisku priimsim, kuo daugiau tuo geriau  mirksiukas.gif  4u.gif

ir kompanijoje smagiau ir gal bus efektyviau thumbup.gif
Atsakyti
atsizymiu, kol mb nera pasportavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 19, 11:40)
atsizymiu, kol mb nera pasportavau  biggrin.gif

o prie MB nesportuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviedinukas @ 2013 01 19, 14:14)
o prie MB nesportuoji? bigsmile.gif

nea biggrin.gif jis zino kad sportuot pradejau, bet noriu kad matytu tik rezultata o proceso ne biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dar kol kas mintim jungiuos ir as prie jusu ax.gif Gal priimsit mirksiukas.gif Pradesiu nuo pirmadienio, nes uzpuole mm siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 19, 13:41)
nea biggrin.gif  jis zino kad sportuot pradejau, bet noriu kad matytu tik rezultata o proceso ne  biggrin.gif

aaa viskas aišku tada biggrin.gif
Atsakyti
Savo rytą pradėjau su 8abs bigsmile.gif Merginos, o jūs darote kokius tempimo pratimus prieš/po? g.gif Pasidalinkite blush2.gif Aš nedarau, o manau reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 01 19, 14:37)
Savo rytą pradėjau su 8abs bigsmile.gif Merginos, o jūs darote kokius tempimo pratimus prieš/po? g.gif Pasidalinkite blush2.gif Aš nedarau, o manau reikėtų.

As nedarau, nes ir taip koki 40 ar 50 min sportuoju, tai tempimam ir apsilimui laiko gaila ir nelabai yra. Be to nelabai man ir reikia, nieko blogo be ju nenutiko. Nors patariama daryt aisku.

Terra mano vyro ir dabar nera, tai galiu laisvai ir nevarzomai sportuot biggrin.gif Kai buna tai kalbina jis mane arba juokias is manes doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 19, 18:07)

Terra mano vyro ir dabar nera, tai galiu laisvai ir nevarzomai sportuot biggrin.gif Kai buna tai kalbina jis mane arba juokias is manes  doh.gif  smile.gif

va va, as del to juoko ir nenoriu prie jo raitytis biggrin.gif nedariau dar niekada prie jo bet reiks ir paciam pasiulyt pasimankstint biggrin.gif nor jei tureciau toki pilva kaip jo tai galvos nesukciau doh.gif o kiek laiko tu jau sportuoji? ar pastebi rezultata?
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 19, 17:29)
va va, as del to juoko ir nenoriu prie jo raitytis biggrin.gif  nedariau dar niekada prie jo bet reiks ir paciam pasiulyt pasimankstint biggrin.gif nor jei tureciau toki pilva kaip jo tai galvos nesukciau doh.gif  o kiek laiko tu jau sportuoji? ar pastebi rezultata?

As jau 3 men sportuoju, tai rezultatai tikrai matos. Siai dienai nuo liemens -9 cm, nuo klubu -4,5 cm, nuo koju -5 cm ir nuo krutines -7 cm. Ir -6 kg biggrin.gif Man jau po 2 savaiciu pasimate rezultatas, taip kad nenuleiskit ranku tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 19, 20:09)
As jau 3 men sportuoju, tai rezultatai tikrai matos. Siai dienai nuo liemens -9 cm, nuo klubu -4,5 cm, nuo koju -5 cm ir nuo krutines -7 cm. Ir -6 kg  biggrin.gif Man jau po 2 savaiciu pasimate rezultatas, taip kad nenuleiskit ranku tik  thumbup.gif

tai vardink ka darai dar be pilvo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 19, 19:16)
tai vardink ka darai dar be pilvo? bigsmile.gif

Tai pilvui darau daugiausiai, poto uzpakaliui 8 min, rankoms 8 min, kojoms 8 min. Tas kur pirmam puslapy nuorodos yra. Dar situos daznai darau:
presui 10 min
8 min
8 min presui
7 min

Dabar uzsikabinau ant sito. Cia viskam skirta, gerai paprakaituoju biggrin.gif

Kadangi patariama pakaitaliot pratimus, tai vieni pabosta kitus darau. O pratimus pasirenki kokie labiau tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti