pirmą reiks kada išbandyt tempas toks didesnis jau
o antras tai man jau išvis aukštasis pilotažas taip ir matau kaip užsivolioju
Atsižymiu už vakar
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 19, 17:31)
Man tai ta pirma tavo labiau patinka. Reik pamėgint, nes kaip tik salėj nebuvau. Tik sekmadienį pasivažinėjau su preso ratuku 35 kartus, padariau pratimų šiaip presui, šokinėjau su šokdyne 45min ir pritūpimų daugiau nei 100 padariau, nežinau kaip man pakrutėt ir daryt tą treniruotę, baisiai noriu
As ta ivis neprisiruosiu to preso ratuko nusipirkt
Bet va baigsis sporto klubo abonementas, niekur nesidesiu, teks pirkt vistiek
Ar jauciasi tau kas su tuo ratuku?
Jo, as vakar irgi dariau ta pirmaji, sonam man labai patinka tas pratimas.
Beje, gal kas zinot kur prikt hanteliu nebrangiai yra, man reik, kad reguliuotusi svoris, kad maksimalus butu bent 5kg?
QUOTE(Murka* @ 2013 02 20, 08:53)
sveikos
darau 8min BUNS jau 10 dieneliu, ir man akyvaizdziai matosi jau rezultatai .... ar taip gali buti ar cia mano isitikinimas??? nes kazkaip keista man tai kas bus po menesio tada
darau 8min BUNS jau 10 dieneliu, ir man akyvaizdziai matosi jau rezultatai .... ar taip gali buti ar cia mano isitikinimas??? nes kazkaip keista man tai kas bus po menesio tada
Na tau gerai jei matos rezultatai As vis dar ju nematau, arba jie labai neryskus
QUOTE(kinterra @ 2013 02 20, 11:03)
As ta ivis neprisiruosiu to preso ratuko nusipirkt
Beje, gal kas zinot kur prikt hanteliu nebrangiai yra, man reik, kad reguliuotusi svoris, kad maksimalus butu bent 5kg?
Jaučiasi aišku su ratuku. Rankas skauda irgi, visą presą prieš kelis mėnesius dar nesugebėjau padaryt, dabar be problemų prasilaužiau. Hantelių tai sporto prekėse paieškok. Akropolio maximoj pilna visokių, tik nežinau ar ten reguliuojasi
Sveikos
na aš irgi pradėsiu nuo šiandien šiuos pratimus atlikinėt, lauksiu rezultatų
sakiau darysiu nuobaudas jei nepasportuosiu dėl tinginystės, tik dar nesugalvoju kokią
na aš irgi pradėsiu nuo šiandien šiuos pratimus atlikinėt, lauksiu rezultatų
sakiau darysiu nuobaudas jei nepasportuosiu dėl tinginystės, tik dar nesugalvoju kokią
Geriausia bausmė - 100 prisispaudimų
QUOTE(kinterra @ 2013 02 20, 14:47)
opa,gera idėja geresni rezultatai bus
QUOTE(kinterra @ 2013 02 20, 13:47)
Kokie prisispaudimai? Atsispaudimai ta prasme?
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 20, 20:43)
Kokie prisispaudimai? Atsispaudimai ta prasme?
čia matyt nėr skirtumo nes ir prisispaudi ir atsispaudi
Na va rytoi lygiai menesis kaip sportuoju:D laukiu kol issimatuot galesiu, nors jokiu pokyciu nepastebeta apart sutwirtejimo.. o del to pirmo pratimo 8min abs.. (ji darau 13d) paminkius save Jauciu kad kieta pasidariau;D bet per virsutini ziemini sluoksni apsoliuciai nieko nematyti;o... turbut jusu patarimas daugiau cardio?;o.. ai baisaus cia daikto, kad nesimato (sake maskva per diena irgi nepasistate);D
Papildyta:
Kaip dziaugiuosi tavo pasiekimais;))) ! nesivaidena - tikiuosi!!;D geriausia vaidenasi ar ne, isitikint pasidarius nuotraukas;)))
Papildyta:
QUOTE(Murka* @ 2013 02 20, 09:53)
sveikos
Kaip dziaugiuosi tavo pasiekimais;))) ! nesivaidena - tikiuosi!!;D geriausia vaidenasi ar ne, isitikint pasidarius nuotraukas;)))