Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Atsizymiu, pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 12, 12:57)
Tai va tie lankstymaisi tikrai gerai, pas mane rankenėlių kaip ir nėr, bet po vienos lankstymosi treniruotės dvi dienas kumpiai degė tiesiog biggrin.gif

Nepykit, kad lendu as pas jus, bet noriu pasidalinti tongue.gif , vakar padariau tuos lankstymus i sonus, tai siandi is lovos vos islipau ir vos galiu pajudet, kaip sonai dega blink.gif , o vietoj hanteliuku prisipyliau du bambaliukus vandens biggrin.gif (na kur taip greit gausi hanteliukus, kai tik paskaicius reikia daryt pratima lotuliukas.gif )
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2013 02 15, 09:47)
Nepykit, kad lendu as pas jus, bet noriu pasidalinti  tongue.gif , vakar padariau tuos lankstymus i sonus, tai siandi is lovos vos islipau ir vos galiu pajudet, kaip sonai dega  blink.gif , o vietoj hanteliuku prisipyliau du bambaliukus vandens  biggrin.gif (na kur taip greit gausi hanteliukus, kai tik paskaicius reikia daryt pratima  lotuliukas.gif )
Sekmes visoms  4u.gif

man irgi taip buvo kai pradejau daryt, nei nusikoset, nei nusiciaudet, net juoktis negalejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooo, ir man taip buvo! Man net nugaros šonus skaudėjo, ties kumpiukais, jau maniau, kad gal radikulitas ar kas biggrin.gifD Bet taip tik pasirodė.
Bet galiu paguost, kad tai truko tik 2 dienas ir tik vieną kartą - dabar visiškai nebeskauda, kad ir kiek daryčiau, švelniai nebent tik taip smile.gif
Po kiekvienos treniruotės pratampykit raumenis, tai tikrai neskaudės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 15, 11:03)
man irgi taip buvo kai pradejau daryt, nei nusikoset, nei nusiciaudet, net juoktis negalejau  lotuliukas.gif

O man nieko biggrin.gif jau matyt gerai raumenukai istreniruoti ax.gif
Atsakyti
sveikos,
atsižymiu su pasportavimais smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu thumbup.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz dvi dienas thumbup.gif

Na, kaip sekas sportuot? mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=A8c-HJjpZsE geras drinks_cheers.gif

http://www.youtube.c...h?v=KH67tN3-3bs šito nesat bandę? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinterra: 19 vasario 2013 - 12:48
QUOTE(kinterra @ 2013 02 19, 12:39)

Namie nera tiek vietos sitam ax.gif
Atsakyti
Jei vietos nėr, manau galim apsieit ir be tų pasivoliojimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 19, 16:42)
Jei vietos nėr, manau galim apsieit ir be tų pasivoliojimų biggrin.gif

Man tai ta pirma tavo labiau patinka. Reik pamėgint, nes kaip tik salėj nebuvau. Tik sekmadienį pasivažinėjau su preso ratuku 35 kartus, padariau pratimų šiaip presui, šokinėjau su šokdyne 45min ir pritūpimų daugiau nei 100 padariau, nežinau kaip man pakrutėt ir daryt tą treniruotę, baisiai noriu lotuliukas.gif
Atsakyti