Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 12, 10:15)
sitas geras, darau kasdien po 100 pasilenkimu i abu sonus  thumbup.gif  tik as be hanteliu, net nepamasciau apie juos . mano drauge po gimdymo tik su siuo pratimu susitvarke pilva ir sonus, net klubai pasiaurejo

Pabandyk su hanteliais, tada ir rankoms kruvis gaunasi. As nesunkius naudoju, 2kg berods smile.gif
Sitas pratimas ir "meiles rankeneles" vadinamasias naikina, jei pas ka yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 12, 10:52)
Pabandyk su hanteliais, tada ir rankoms kruvis gaunasi. As nesunkius naudoju, 2kg berods smile.gif
Sitas pratimas ir "meiles rankeneles" vadinamasias naikina, jei pas ka yra thumbup.gif

pas mane tos meiles rankeles yra doh.gif kaip nervina, negaliu, kol kas neisnyko, bet as nepasiduosiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 12, 11:52)

Gera idėja bigsmile.gif reikės ir man pabandyt cool.gif
Vakar padariau dvigubą mankštą, tai šiandien vos darbe laiptais nulipu lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=v8eQxP7lszM čia dar keli kiek sunkesni pratimai meilės rankenėlėm
Papildyta:
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 12, 11:01)
pas mane tos meiles rankeles yra  doh.gif  kaip nervina, negaliu, kol kas neisnyko, bet as nepasiduosiu  pioneer.gif

Tai va tie lankstymaisi tikrai gerai, pas mane rankenėlių kaip ir nėr, bet po vienos lankstymosi treniruotės dvi dienas kumpiai degė tiesiog biggrin.gif

O šiaip, padarius intensyvią treniruotę, jei yra dar jėgų, labai gerai cardio pratimai riebaliukų deginimui (beje, man pabėgiojus po treniruotės ir kūną mažiau tempia kitą dieną), pvz eit pabėgiot 40-45min ar greitu ėjimu paeit. SVARBU, kad neviršytumėte pulso maksimalios tam tikros ribos. Kiekvienas žmogus turi tam tikrą pulso dažnio amplitudę, kada geriausiai dega riebalai. Per daug užkėlus pulsą, nedegs nei riebalai, nei širdžiai nebus gerai.
Kam įdomu, paskaitykit ir nusistatykit optimalų pulsą riebalų deginimui. http://www.manodieta...giname-riebalus
Man pvz nereiktu viršyti 163 dūžių per min., bet minimali riba 130... Tiksliai pasiskaičiuot labai gerai su pulsometru, bet jis brangokas, tad manau ir "rankiniu" būdu įmanoma apskaičiuoti - sustojat ir pasiskaičiuojat - ir toliau arba mažinat tempą, arba didinat:)

Cardio dėka ir pilvas nukris, ir šonamas labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 10, 14:16)
Džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų, puiki ši temelė thumbup.gif  Jei ne ji, tikrai nesportuočiau kiekvieną dieną 4u.gif

MHHHH!!! thumbup.gif man ir isties padeda, ir apskritai bekalbant apie sia svetaine smile.gif
Atsakyti
As jau antra diena neturiu jegu sportuot. Vaikas apsirgo tai naktim mazai miega tiek jis, tiek as...
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 02 13, 22:43)
As jau antra diena neturiu jegu sportuot. Vaikas apsirgo tai naktim mazai miega tiek jis, tiek as...

4u.gif man panasiai del jegu.. nzn kas pasidare bet pastoviai pilva raizo.. kazkokia zaraza matyt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 12, 11:52)
"meiles rankeneles"

Mergaites, paaiskinkit man blondinei blink.gif kokia tai kuno vieta ir kaip ji taip atrodo pas ka yra, nes pratimas mane sudomino ax.gif biggrin.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2013 02 14, 10:19)
Mergaites, paaiskinkit man blondinei  blink.gif  kokia tai kuno vieta ir kaip ji taip atrodo pas ka yra, nes pratimas mane sudomino  ax.gif  biggrin.gif
Aciu

tokie kumpiai sonuose virs uzpakalio, as kai uzsidedu aptemptus dzinsus pazemintu liemeniu, tai tie kumpiai islenda i virsu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aisku, vadinas ir as ta turiu biggrin.gif
Atsakyti
Atsižymiu už vakar 4u.gif
Pradėjau didinti tempus, tikiuosi pamažės apimtys, nes dar kol kas beveik jokių rezultatų doh.gif
Atsakyti
Apleidau visa reikala. Vaikas sirgo, tai reikalu buvo.... daba vel atkrito jo liga. Jegu nei laiko nerasta sportui doh.gif
Atsakyti