Atsizymiu as, praleidau dvi dienas del didelio nuovargio pasistengsiu toliau nepraleidineti, bet jauciu visgi tokiu dienu bus...
sveikos
po trijų dienų pertraukos gryžtu lanką pasukioju po pusvalanduką kasdien, bet pilvukui nieko nedariau tas dienas.. mergaitė sirguliavo, tai po darbo vis kažkaip neišeidavo pasportuoti..
šiandien bandžiau daryt ir tuos kur Albe69 įkėlė.. yra ten kas veikti jaučias pilvukui
aišku ne visus gerai padariau, bet stengiaus
po trijų dienų pertraukos gryžtu lanką pasukioju po pusvalanduką kasdien, bet pilvukui nieko nedariau tas dienas.. mergaitė sirguliavo, tai po darbo vis kažkaip neišeidavo pasportuoti..
šiandien bandžiau daryt ir tuos kur Albe69 įkėlė.. yra ten kas veikti jaučias pilvukui
aišku ne visus gerai padariau, bet stengiaus
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 09, 11:23)
Atsizymiu as, praleidau dvi dienas del didelio nuovargio pasistengsiu toliau nepraleidineti, bet jauciu visgi tokiu dienu bus...
Nebutina daryt kiekviena diena, netgi reikia kas kelias dienas padaryt po pertrauka, kad raumenys pailsetu. Taip kad gali nebijot ir per savaite bent viena ar dvi dienas pailset
Atsizymiu
sveikos
ateinu atsižymėt neblogai pasportavau
ateinu atsižymėt neblogai pasportavau
Džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų, puiki ši temelė Jei ne ji, tikrai nesportuočiau kiekvieną dieną
Atsizymiu uz siandien gal kas dar mate pratimus sonams ir liemeniui? suprantu, kad inete ju pilna, bet domina isbandyti pratimai, aciu
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 10, 20:23)
Atsizymiu uz siandien gal kas dar mate pratimus sonams ir liemeniui? suprantu, kad inete ju pilna, bet domina isbandyti pratimai, aciu
liemeniui aš lanką suku ir šonams nepamaišo tas sukimas
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 10, 14:16)
Džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų, puiki ši temelė Jei ne ji, tikrai nesportuočiau kiekvieną dieną
Pritariu Man daug lengviau kai žinau,kad ne viena sportuoju
Atsižymiu
atsižymiu už šiandien nuoširdų pasportavimą po beveik savaitės ne tokio nuoširdaus buvo šventinis laikotarpis, tai virtuvėje ir šokiuose pokiuose manau panašiai sukaitau kaip ir sportuodama bet šią savaitę jau atsigriebsiu tikrai tikrai.
Atsizymiu
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 10, 20:23)
Man efektycvu stovint suglaudus kojas lankstymasis i sonus, pasiimu i rankas dar po hanteli: lenkiuosi i kaire puse, tuo paciu lenkdama desine ranka ir traukdama hanteli iki pazasties. Galiu pasakyt kai pirma karta taip pasilanksciau greitesniu tempu apie pora min, kita diena vos gyva buvau kaip skaudejo sonus Dar salej ant tokio stovo pasviro atsistojus po 4kg keliu sonu keldamasi, tai po sito isvis kaip gerai buna
QUOTE(kinterra @ 2013 02 12, 09:30)
Man efektycvu stovint suglaudus kojas lankstymasis i sonus, pasiimu i rankas dar po hanteli: lenkiuosi i kaire puse, tuo paciu lenkdama desine ranka ir traukdama hanteli iki pazasties. Galiu pasakyt kai pirma karta taip pasilanksciau greitesniu tempu apie pora min, kita diena vos gyva buvau kaip skaudejo sonus
sitas geras, darau kasdien po 100 pasilenkimu i abu sonus tik as be hanteliu, net nepamasciau apie juos . mano drauge po gimdymo tik su siuo pratimu susitvarke pilva ir sonus, net klubai pasiaurejo