Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Atsizymiu as, praleidau dvi dienas del didelio nuovargio doh.gif pasistengsiu toliau nepraleidineti, bet jauciu visgi tokiu dienu bus...
Atsakyti
sveikos wink.gif
po trijų dienų pertraukos gryžtu smile.gif lanką pasukioju po pusvalanduką kasdien, bet pilvukui nieko nedariau tas dienas.. mergaitė sirguliavo, tai po darbo vis kažkaip neišeidavo pasportuoti..
šiandien bandžiau daryt ir tuos kur Albe69 įkėlė.. yra ten kas veikti blush2.gif jaučias pilvukui ax.gif
aišku ne visus gerai padariau, bet stengiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 09, 11:23)
Atsizymiu as, praleidau dvi dienas del didelio nuovargio  doh.gif pasistengsiu toliau nepraleidineti, bet jauciu visgi tokiu dienu bus...

Nebutina daryt kiekviena diena, netgi reikia kas kelias dienas padaryt po pertrauka, kad raumenys pailsetu. Taip kad gali nebijot ir per savaite bent viena ar dvi dienas pailset mirksiukas.gif

Atsizymiu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif
ateinu atsižymėt wink.gif neblogai pasportavau smile.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų, puiki ši temelė thumbup.gif Jei ne ji, tikrai nesportuočiau kiekvieną dieną 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz siandien smile.gif gal kas dar mate pratimus sonams ir liemeniui? suprantu, kad inete ju pilna, bet domina isbandyti pratimai, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 10, 20:23)
Atsizymiu uz siandien smile.gif gal kas dar mate pratimus sonams ir liemeniui? suprantu, kad inete ju pilna, bet domina isbandyti pratimai, aciu smile.gif

liemeniui aš lanką suku wink.gif ir šonams nepamaišo tas sukimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 10, 14:16)
Džiaugiuosi prisijungusi prie jūsų, puiki ši temelė thumbup.gif  Jei ne ji, tikrai nesportuočiau kiekvieną dieną 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Man daug lengviau kai žinau,kad ne viena sportuoju biggrin.gif
Atsižymiu rolleyes.gif
Atsakyti
atsižymiu už šiandien nuoširdų pasportavimą po beveik savaitės ne tokio nuoširdaus biggrin.gif buvo šventinis laikotarpis, tai virtuvėje ir šokiuose pokiuose manau panašiai sukaitau kaip ir sportuodama biggrin.gif bet šią savaitę jau atsigriebsiu tikrai tikrai. smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 10, 20:23)

Man efektycvu stovint suglaudus kojas lankstymasis i sonus, pasiimu i rankas dar po hanteli: lenkiuosi i kaire puse, tuo paciu lenkdama desine ranka ir traukdama hanteli iki pazasties. Galiu pasakyt kai pirma karta taip pasilanksciau greitesniu tempu apie pora min, kita diena vos gyva buvau kaip skaudejo sonus smile.gif Dar salej ant tokio stovo pasviro atsistojus po 4kg keliu sonu keldamasi, tai po sito isvis kaip gerai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 12, 09:30)
Man efektycvu stovint suglaudus kojas lankstymasis i sonus, pasiimu i rankas dar po hanteli: lenkiuosi i kaire puse, tuo paciu lenkdama desine ranka ir traukdama hanteli iki pazasties. Galiu pasakyt kai pirma karta taip pasilanksciau greitesniu tempu apie pora min, kita diena vos gyva buvau kaip skaudejo sonus smile.gif

sitas geras, darau kasdien po 100 pasilenkimu i abu sonus thumbup.gif tik as be hanteliu, net nepamasciau apie juos . mano drauge po gimdymo tik su siuo pratimu susitvarke pilva ir sonus, net klubai pasiaurejo
Atsakyti