Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 07, 00:44)
Dviguba tai reiskia du kartus?;DD nu zinai, saunuole  g.gif 

Taip, du kartus 4u.gif nežinau, čia daug ar mažai taip, bet akimirką maniau,kad raumenys plyš, nes tokį stiprų tempimą pajutau darant, supratau,kad visgi tikrai veiksmingas tas pratimėlis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos :] Sportuoju ir as. Siandien ketvirta diena, bet dar ir kalorijas skaiciuoju, o jums sitie pratimai padejo numesti kiek nors svorio ar tik padailinot figura? as noriu kad maan visgi kristu svoris, tai gal apsiribot tik skaiciavimu pradziai? hm... :/
Atsakyti
QUOTE(Avietukas @ 2013 02 07, 16:58)
Sveikos :] Sportuoju ir as. Siandien ketvirta diena, bet dar ir kalorijas skaiciuoju, o jums sitie pratimai padejo numesti kiek nors svorio ar tik padailinot figura? as noriu kad maan visgi kristu svoris, tai gal apsiribot tik skaiciavimu pradziai? hm... :/

Sveika 4u.gif
Na man padejo numest 8 kg, bet as dar ir truputi porcijas apmazinau
Atsakyti
Per kiek laiko numetei ? smile.gif

As skaiciuoju kalorijas plius smile.gif

Beje tik siuos darai ar ivairius pratimus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietukas @ 2013 02 07, 17:12)
Per kiek laiko numetei ?  smile.gif

As skaiciuoju kalorijas plius  smile.gif

Beje tik siuos darai ar ivairius pratimus ? ax.gif

Per 3 men. kazkur. Is pradziu siuos dariau, po to dar kitokiu itraukiau, nes pasidare per lengvi ir per mazai man ju
Atsakyti
Atsižymiu rolleyes.gif
Dar tuos papildomai rankom dariau, tai vos vos įveikiau doh.gif
Atsakyti
Labas, buvau dingus..Nedariau pratimu...Geda..Kiekviena diena grauziaus..

Siandien vel griztu pas jus. Reikia susiimti. blush2.gif

Ka tik pratimus padariau. smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
Atsižymiu 2x10min pilvo presui fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 02 07, 22:00)
Atsižymiu rolleyes.gif
Dar tuos papildomai rankom dariau, tai vos vos įveikiau doh.gif

Na o ka gi dariai su rankom?wink.gif as ir tas rankas vos iveikiu blush2.gif pas mane siandien isvis turbo treniruote buvo blush2.gif bet dar ir jegu yra thumbup.gif kazkaip keistai gerai tas sportas veikia g.gif i like it thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 08, 00:17)
Na o ka gi dariai su rankom?wink.gif as ir tas rankas vos iveikiu  blush2.gif  pas mane siandien isvis turbo treniruote buvo  blush2.gif  bet dar ir jegu yra  thumbup.gif  kazkaip keistai gerai tas sportas veikia  g.gif  i like it  thumbup.gif

Darau tą, kur man atrodo porą psl atgal tas pratimas g.gif man atrodo,kad visas sportas teigiamai veikia cool.gif Jei nesportuoju tai jau nuo 9:30 snūduriuoju lotuliukas.gif o vakar po sporto tai energijos pilna thumbup.gif
Atsakyti
Sportas visada teigiamai veikia biggrin.gif Man dar labai padeda pykti nuimt. Kai baisiai pyksto del ko nors pasportuoju, issilieju, is karto geriau ax.gif

Atsizymiu uz siandien thumbup.gif

Gal kas nori pamegint sita Man jis visai patiko ir raumenukai gerai jaucias smile.gif
Atsakyti