Labas! Atsizymiu uz savaitgali ir pirmadieni, viska dariau saziningai, bet su mazais sustojimais tarp pratimu, nepajegiu dar... bet kasdien vis geriau ir geriau.
Dar pabandziau siandien joga pradedantiesiems, patiko, o svarbiausia malonus jausmas po mankstos. Taip kad dar 2-3 kartus per savaite darysiu joga ir nuo siandien dieta ziuresim, ar istversiu tiek visko
p.s. dar metu rukyt ...
Atsizymiu
Siandien kazko tai tingis sportuot, tai tik pusvalandziui jegu radau
Siandien kazko tai tingis sportuot, tai tik pusvalandziui jegu radau
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 04, 18:16)
kokia šaunuolė sėkmės dideliausios
atsižymiu už pirmadienį, presą padariau dvigubą
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 04, 09:31)
kiek skaiciau sm temu, tai labiausiai isgirtas sitas pratimas, cia raumenys neauga, o daileja rankos, paziurejus atrodo ot, kas cia yra, bet as viso nepadariau dar nei karto, pakerta rankas
CIA
CIA
Bandžiau šiandien jį padaryti, tai dar ne mano nosiai neišlaikau tiek laiko rankų guodžiuosi tik mintim, kad nepadarau tik todėl,kad pavargus po mankštos
Ar dar kas bandėti šitą?
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 04, 19:16)
Labas! Atsizymiu uz savaitgali ir pirmadieni, viska dariau saziningai, bet su mazais sustojimais tarp pratimu, nepajegiu dar... bet kasdien vis geriau ir geriau.
Dar pabandziau siandien joga pradedantiesiems, patiko, o svarbiausia malonus jausmas po mankstos. Taip kad dar 2-3 kartus per savaite darysiu joga ir nuo siandien dieta ziuresim, ar istversiu tiek visko
p.s. dar metu rukyt ...
p.s. dar metu rukyt ...
Nemažai priplanavus Kaip sekasi vykdyti?
šaunuolė
Atsižymiu už šiandien
Atsizymiu. Siandien sportavau kaip reikiant, beveik 2 val
Bandziau ir as ta pratimuka rankoms. Toks neblogas sakyciau, islaikiau rankas visa laika, bet reikejo pastangu idet
Bandziau ir as ta pratimuka rankoms. Toks neblogas sakyciau, islaikiau rankas visa laika, bet reikejo pastangu idet
[quote=Milledi*,2013 02 05, 23:07]
Bandžiau šiandien jį padaryti, tai dar ne mano nosiai neišlaikau tiek laiko rankų guodžiuosi tik mintim, kad nepadarau tik todėl,kad pavargus po mankštos
zinau sitie ziauriai sunkus;D http://www.youtube.c...h?v=capSdaFfejY vos ne vos sita istveriu... bandysiu kazka, nes rankos tai ...
Kaip jum mergytes sekasi su 8min abs ? kokie kur pokyciai ? as vis dar zaidziu su lengvesniais pratimais
zinau sitie ziauriai sunkus;D http://www.youtube.c...h?v=capSdaFfejY vos ne vos sita istveriu... bandysiu kazka, nes rankos tai ...
Kaip jum mergytes sekasi su 8min abs ? kokie kur pokyciai ? as vis dar zaidziu su lengvesniais pratimais
Aš tai rankom turbūt siūlyčiau su hanteliais daryt, lengvais svoriais tik Mano rankos nestoros, bet su nedideliai svoriais dariau bicepsams, tricepsams, pečiams po kelias serijas pratimų vos kelissyk per sav. ir tikrai padailėjo rankos
Dabar jau raumenų biški užsimaniau tai prie didesnių svorių perėjau, bet kas nenori raumenų, manau su lengvesniais hanteliais ir toliau galim daryt Man nebūtų kantrybės rankom mosikuoti
Dabar jau raumenų biški užsimaniau tai prie didesnių svorių perėjau, bet kas nenori raumenų, manau su lengvesniais hanteliais ir toliau galim daryt Man nebūtų kantrybės rankom mosikuoti
cleo, pabandziau ta kur idejai , vajei mano rankos irgi silpnos... istveriau bet oho
Vakar pirma diena kai dariau pratimukus, dariau visus tuos kur rankoms, presui, kojoms, dupce....
siandien vos pajudu nuo raumenu skausmo, ypac skauda kojas...
kaip manote siandiena reikia pasportuoti, ar kaip tik nesportuoti, nes skauda viska, ar tik kokiu tempimo pratimu padaryti..?? nes nelabai as nusimanau ..
siandien vos pajudu nuo raumenu skausmo, ypac skauda kojas...
kaip manote siandiena reikia pasportuoti, ar kaip tik nesportuoti, nes skauda viska, ar tik kokiu tempimo pratimu padaryti..?? nes nelabai as nusimanau ..
QUOTE(*Terra* @ 2013 02 06, 10:55)
cleo, pabandziau ta kur idejai , vajei mano rankos irgi silpnos... istveriau bet oho
Tikrai nelengvas bet siandien jau bandziau ta sunkesni;) ohhh... per 7 minutes gal 10 sustojimu buvo taip pat giriuosi, pirma karta dariau tuos 8min abs, sunkiai bet viska istveriau be sustojimu tik kazkaip jauciu, kad apatiniams raumenims nedaug darbo tenka, o dega tik virsus... noretusi apaciai dar kazko, tai dar kojas i virsu pakilnojau 3x11 ryt manau tikrai pilvo nepajudinsiu
Atsižymiu už šiandien, padariau dvigubą presui
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 07, 00:37)
Atsižymiu už šiandien, padariau dvigubą presui
Dviguba tai reiskia du kartus?;DD nu zinai, saunuole
Cia visoms puikus pavyzdelis http://www.slimdownwithsara.com/ kad pakeltu upa
beto, ka mano apie si video https://www.youtube....h?v=1Pc-NizMgg8 ?