Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Labas! Atsizymiu uz savaitgali ir pirmadieni, viska dariau saziningai, bet su mazais sustojimais tarp pratimu, nepajegiu dar... bet kasdien vis geriau ir geriau.
Dar pabandziau siandien joga pradedantiesiems, patiko, o svarbiausia malonus jausmas po mankstos. Taip kad dar 2-3 kartus per savaite darysiu joga ir nuo siandien dieta smile.gif ziuresim, ar istversiu tiek visko biggrin.gif
p.s. dar metu rukyt ...
Atsakyti
Atsizymiu thumbup.gif
Siandien kazko tai tingis sportuot, tai tik pusvalandziui jegu radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 04, 18:16)

kokia šaunuolė bigsmile.gif sėkmės dideliausios 4u.gif

atsižymiu už pirmadienį, presą padariau dvigubą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 04, 09:31)
kiek skaiciau sm temu, tai labiausiai isgirtas sitas pratimas, cia raumenys neauga, o daileja rankos, paziurejus atrodo ot, kas cia yra, bet as viso nepadariau dar nei karto, pakerta rankas 
CIA

Bandžiau šiandien jį padaryti, tai dar ne mano nosiai doh.gif neišlaikau tiek laiko rankų schmoll.gif guodžiuosi tik mintim, kad nepadarau tik todėl,kad pavargus po mankštos lotuliukas.gif
Ar dar kas bandėti šitą? ax.gif

QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 04, 19:16)
Labas! Atsizymiu uz savaitgali ir pirmadieni, viska dariau saziningai, bet su mazais sustojimais tarp pratimu, nepajegiu dar... bet kasdien vis geriau ir geriau.
Dar pabandziau siandien joga pradedantiesiems, patiko, o svarbiausia malonus jausmas po mankstos. Taip kad dar 2-3 kartus per savaite darysiu joga ir nuo siandien dieta smile.gif ziuresim, ar istversiu tiek visko  biggrin.gif
p.s. dar metu rukyt ...

Nemažai priplanavus thumbup.gif Kaip sekasi vykdyti? rolleyes.gif
šaunuolė clap_1.gif mirksiukas.gif

Atsižymiu už šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Atsizymiu. Siandien sportavau kaip reikiant, beveik 2 val karsta.gif

Bandziau ir as ta pratimuka rankoms. Toks neblogas sakyciau, islaikiau rankas visa laika, bet reikejo pastangu idet thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Milledi*,2013 02 05, 23:07]
Bandžiau šiandien jį padaryti, tai dar ne mano nosiai doh.gif neišlaikau tiek laiko rankų schmoll.gif guodžiuosi tik mintim, kad nepadarau tik todėl,kad pavargus po mankštos lotuliukas.gif

zinau sitie ziauriai sunkus;D http://www.youtube.c...h?v=capSdaFfejY vos ne vos sita istveriu... doh.gif bandysiu kazka, nes rankos tai verysad.gif verysad.gif verysad.gif ...
Kaip jum mergytes sekasi su 8min abs ?wink.gif kokie kur pokyciai smile.gif ? as vis dar zaidziu su lengvesniais pratimais lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai rankom turbūt siūlyčiau su hanteliais daryt, lengvais svoriais tik smile.gif Mano rankos nestoros, bet su nedideliai svoriais dariau bicepsams, tricepsams, pečiams po kelias serijas pratimų vos kelissyk per sav. ir tikrai padailėjo rankos smile.gif
Dabar jau raumenų biški užsimaniau tai prie didesnių svorių perėjau, bet kas nenori raumenų, manau su lengvesniais hanteliais ir toliau galim daryt smile.gif Man nebūtų kantrybės rankom mosikuoti biggrin.gif
Atsakyti
cleo, pabandziau ta kur idejai , vajei mano rankos irgi silpnos... doh.gif istveriau bet oho blink.gif
Atsakyti
Vakar pirma diena kai dariau pratimukus, dariau visus tuos kur rankoms, presui, kojoms, dupce....

siandien vos pajudu nuo raumenu skausmo, ypac skauda kojas... doh.gif

kaip manote siandiena reikia pasportuoti, ar kaip tik nesportuoti, nes skauda viska, ar tik kokiu tempimo pratimu padaryti..?? nes nelabai as nusimanau .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 02 06, 10:55)
cleo, pabandziau ta kur idejai , vajei mano rankos irgi silpnos... doh.gif  istveriau bet oho blink.gif

Tikrai nelengvas lotuliukas.gif bet siandien jau bandziau ta sunkesni;) ohhh... per 7 minutes gal 10 sustojimu buvo lotuliukas.gif taip pat giriuosi, pirma karta dariau tuos 8min abs, sunkiai bet viska istveriau be sustojimu bigsmile.gif tik kazkaip jauciu, kad apatiniams raumenims nedaug darbo tenka, o dega tik virsus... noretusi apaciai dar kazko, tai dar kojas i virsu pakilnojau 3x11 ryt manau tikrai pilvo nepajudinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Atsižymiu už šiandien, padariau dvigubą presui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 07, 00:37)
Atsižymiu už šiandien, padariau dvigubą presui  blush2.gif

Dviguba tai reiskia du kartus?;DD nu zinai, saunuole g.gif

Cia visoms puikus pavyzdelis http://www.slimdownwithsara.com/ kad pakeltu upa thumbup.gif
beto, ka mano apie si video https://www.youtube....h?v=1Pc-NizMgg8 ?
Atsakyti