Sveikutes! Dvi dienas saziningai darau pratimus presui ir darau 8 min buns )) Sunku, bet stengiuosi is visu jegu. Taip pat nevalgau po 18. Noriu numesti 5 kg ir panaikinti baisu pilva ir sonus
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 01, 22:20)
Sveikutes! Dvi dienas saziningai darau pratimus presui ir darau 8 min buns )) Sunku, bet stengiuosi is visu jegu. Taip pat nevalgau po 18. Noriu numesti 5 kg ir panaikinti baisu pilva ir sonus
o nu labs mano tikslas 8 kg : tai stengiuos vajei vajei kai tik galiu. kolkas minus 1-2 kg
QUOTE(*Terra* @ 2013 02 01, 21:36)
o nu labs mano tikslas 8 kg : tai stengiuos vajei vajei kai tik galiu. kolkas minus 1-2 kg
Man 8 kg per 3 men nukrito
Atsizymiu Ryt laukia kelione i miska, tai jauciu busiu per daug pavargus sportuot
atsižymiu
apie tikslus tai man tereikia -2 ale jie bais stovi vietoj ir pilvą sustiprinti noriu, kad "pliuržės" nebūtų..
apie tikslus tai man tereikia -2 ale jie bais stovi vietoj ir pilvą sustiprinti noriu, kad "pliuržės" nebūtų..
labu, atsižymiu už vakar-pasportavau iš širdies bandžiau naujus pratimukus, tai lb sunkiai sekės, matyt prie ankstesnių jau pripratus buvau
pas mane panašus tikslas apie 1,5kg, bet pagrinde sustiprinti kūną norisi
QUOTE(jurack'a @ 2013 02 02, 21:47)
pas mane panašus tikslas apie 1,5kg, bet pagrinde sustiprinti kūną norisi
Atsizymiu uz visa praeita savaite tik vakar ir sendien nemanau kad sportuosiu, nors tikslas tai turet tik viena laisva per savaite;)) tai turbut reiks kipt i kova kuri is jusu, esate bandziusios ploninti rankas? klausiau vienos paneles, sake su ganteliukais neprasidet kol riebaliuku yra ant ranku... bet man nesekme galiu numest nuo pilvo nuo koju, bet nuo ranku niekaip nekrenta
Atsižymiu ir aš
Ir man šis klausimas aktualus svarbiausia man rankas suploninti, tačiau kolkas jokių rezultatų
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 03, 20:13)
.... kuri is jusu, esate bandziusios ploninti rankas? klausiau vienos paneles, sake su ganteliukais neprasidet kol riebaliuku yra ant ranku... bet man nesekme galiu numest nuo pilvo nuo koju, bet nuo ranku niekaip nekrenta
Ir man šis klausimas aktualus svarbiausia man rankas suploninti, tačiau kolkas jokių rezultatų
Na va, atsižymiu už keletą praėjusių dienų. Uf, pradžia tikrai nelengva - raumenis skauda kaip turi būt.
Atsizymiu uz siandien
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 03, 19:13)
kuri is jusu, esate bandziusios ploninti rankas? klausiau vienos paneles, sake su ganteliukais neprasidet kol riebaliuku yra ant ranku... bet man nesekme galiu numest nuo pilvo nuo koju, bet nuo ranku niekaip nekrenta
kiek skaiciau sm temu, tai labiausiai isgirtas sitas pratimas, cia raumenys neauga, o daileja rankos, paziurejus atrodo ot, kas cia yra, bet as viso nepadariau dar nei karto, pakerta rankas
CIA
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 04, 09:31)
kiek skaiciau sm temu, tai labiausiai isgirtas sitas pratimas, cia raumenys neauga, o daileja rankos, paziurejus atrodo ot, kas cia yra, bet as viso nepadariau dar nei karto, pakerta rankas
CIA
CIA
Atrodo įdomiai Reikės vakare pabandyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 02 04, 09:59)
Atrodo įdomiai Reikės vakare pabandyti
tikrai reikes isbandyt, man rankos irgi nepatinka