Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikutes! Dvi dienas saziningai darau pratimus presui ir darau 8 min buns smile.gif)) Sunku, bet stengiuosi is visu jegu. Taip pat nevalgau po 18. Noriu numesti 5 kg ir panaikinti baisu pilva ir sonus devil.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 02 01, 22:20)
Sveikutes! Dvi dienas saziningai darau pratimus presui ir darau 8 min buns smile.gif)) Sunku, bet stengiuosi is visu jegu. Taip pat nevalgau po 18. Noriu numesti 5 kg ir panaikinti baisu pilva ir sonus  devil.gif

o nu labs biggrin.gif mano tikslas 8 kg : lotuliukas.gif tai stengiuos vajei vajei kai tik galiu. kolkas minus 1-2 kg
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 02 01, 21:36)
o nu labs  biggrin.gif  mano tikslas 8 kg : lotuliukas.gif  tai stengiuos vajei vajei kai tik galiu. kolkas minus 1-2 kg

Man 8 kg per 3 men nukrito smile.gif

Atsizymiu thumbup.gif Ryt laukia kelione i miska, tai jauciu busiu per daug pavargus sportuot ax.gif
Atsakyti
atsižymiu wink.gif
apie tikslus smile.gif tai man tereikia -2 smile.gif ale jie bais stovi vietoj smile.gif ir pilvą sustiprinti noriu, kad "pliuržės" nebūtų..
Atsakyti
labu, atsižymiu už vakar-pasportavau iš širdies biggrin.gif bandžiau naujus pratimukus, tai lb sunkiai sekės, matyt prie ankstesnių jau pripratus buvau g.gif

QUOTE(jurack'a @ 2013 02 02, 21:47)
apie tikslus smile.gif tai man tereikia -2  smile.gif ale jie bais stovi vietoj smile.gif ir pilvą sustiprinti noriu, kad "pliuržės" nebūtų..

pas mane panašus tikslas drinks_cheers.gif apie 1,5kg, bet pagrinde sustiprinti kūną norisi ax.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz visa praeita savaite thumbup.gif tik vakar ir sendien nemanau kad sportuosiu, nors tikslas tai turet tik viena laisva per savaite;)) tai turbut reiks kipt i kova bigsmile.gif kuri is jusu, esate bandziusios ploninti rankas? klausiau vienos paneles, sake su ganteliukais neprasidet kol riebaliuku yra ant ranku... bet man nesekme doh.gif galiu numest nuo pilvo nuo koju, bet nuo ranku niekaip nekrenta blink.gif
Atsakyti
Atsižymiu ir aš showoff.gif

QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 03, 20:13)
.... kuri is jusu, esate bandziusios ploninti rankas? klausiau vienos paneles, sake su ganteliukais neprasidet kol riebaliuku yra ant ranku... bet man nesekme  doh.gif  galiu numest nuo pilvo nuo koju, bet nuo ranku niekaip nekrenta blink.gif

Ir man šis klausimas aktualus g.gif svarbiausia man rankas suploninti, tačiau kolkas jokių rezultatų doh.gif
Atsakyti
Na va, atsižymiu už keletą praėjusių dienų. Uf, pradžia tikrai nelengva - raumenis skauda kaip turi būt. biggrin.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz siandien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 03, 19:13)
kuri is jusu, esate bandziusios ploninti rankas? klausiau vienos paneles, sake su ganteliukais neprasidet kol riebaliuku yra ant ranku... bet man nesekme  doh.gif  galiu numest nuo pilvo nuo koju, bet nuo ranku niekaip nekrenta blink.gif

kiek skaiciau sm temu, tai labiausiai isgirtas sitas pratimas, cia raumenys neauga, o daileja rankos, paziurejus atrodo ot, kas cia yra, bet as viso nepadariau dar nei karto, pakerta rankas
CIA
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 04, 09:31)
kiek skaiciau sm temu, tai labiausiai isgirtas sitas pratimas, cia raumenys neauga, o daileja rankos, paziurejus atrodo ot, kas cia yra, bet as viso nepadariau dar nei karto, pakerta rankas 
CIA

Atrodo įdomiai g.gif Reikės vakare pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 02 04, 09:59)
Atrodo įdomiai g.gif  Reikės vakare pabandyti rolleyes.gif

tikrai reikes isbandyt, man rankos irgi nepatinka biggrin.gif
Atsakyti