Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Cleo258 @ 2013 01 30, 23:16)
Kaip smagu, jei gali daryt nesivarzydama smile.gif  pas mane toks ir sportas butu biggrin.gif 

Juk dėl savęs sportuojam, todėl tegu kas ką nori, tą ir sako - man vienodai biggrin.gif

Jokių apšilimų ir aš nedarau.
Aš iš youtube parsisiunčiau ir pasileidžiu per kompą (youtube stringa, tai negaliu sportuoti ) rolleyes.gif
Labas naujoms sportinininkėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 30, 22:02)
Pries 5 gal metus gulejau ligonineje, dare sinusito operacija. Palatoje gulejau su moteriske, kuri kazkokio panasaus ratuko pagal susilauze nosi . Va taip va ...

Oho... Na jei presas labai silpnas, tikrai gali "issiteksti" ant pilvuko ar nosies...
O man idomu, tas ratukas ka butent duoda? Isryskina raumenis, pastiprina ar tinka ir mini riebaliukui sudeginti?
Man norisi padeginti mini riebaliuka ties bamba, virsuj pilvas puikus, presas pakankamai striprus, bet norisi panaikinti mini riebaliuka, galvoju gal padetu sis...
Atsakyti
sveikos, siandien jau geriau jauciuosi tai kai mazgis uzmigs eisiu pasportuot butinai, po tokiu pratimu kazkaip energingesne jauciuosi ax.gif beje gal man irgai vaidenasi bet ant savo soniniu kumpiu jauciu kad jie siek tiek sumazejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 31, 11:02)
beje gal man irgai vaidenasi bet ant savo soniniu kumpiu jauciu kad jie siek tiek sumazejo biggrin.gif

ajajai kaip aš šito norėčiau!! rolleyes.gif šaunuolė mirksiukas.gif 4u.gif kokius būtent pratimukus darai presui/šonams? ax.gif

prisiduodu už vakar drinks_cheers.gif
aš apšilimo to normalaus irgi nedarau, pratimus žiūriu per kompą (nes tikrai taip sportuoti smagiau) ir prie mb sportuoju, nežinau, kada reiktų sportuot jei bijočiau jo biggrin.gif jau nebekreipia dėmesio į mano sportus jis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happyme: 31 sausio 2013 - 11:31
QUOTE(happyme @ 2013 01 31, 12:31)
ajajai kaip aš šito norėčiau!! rolleyes.gif šaunuolė mirksiukas.gif 4u.gif kokius būtent pratimukus darai presui/šonams? ax.gif

prisiduodu už vakar drinks_cheers.gif
aš apšilimo to normalaus irgi nedarau, pratimus žiūriu per kompą (nes tikrai taip sportuoti smagiau) ir prie mb sportuoju, nežinau, kada reiktų sportuot jei bijočiau jo biggrin.gif jau nebekreipia dėmesio į mano sportus jis rolleyes.gif

darau tas 8 minure ir tas 10 minuciu kur 2 psl ikele. labiausiai veikia bent man tas sedejimas tam tikru kampu ir sukinejimasis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sportuotojos, jungiuosi prie jusu, jau labai uzsikepiau rimtai sustiprinti pilvo presa smile.gif ir limita nusistaciau du men rimtai ? kaip manot pavyks ar ne ? biggrin.gif
Atsakyti
As jau po pirmos treniruotes ...o pilvo raumenys kaip spazmavo doh.gif biggrin.gif pasijauciau kaip bobute biggrin.gif
Atsakyti
As atsizymiu uz vakar smile.gif
Jau beveik metus darau siuos pratimus,bet apie puse metu su svoriais rankose ir ilgesnius 4u.gif
Atsakyti
Atsižymiu už vakar 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu ir as lankas +presiukui smile.gif kartais manksta su trenere is kompo smile.gif
Atsakyti
nu ka po keliu dienu pertraukos pasportavau thumbup.gif
Atsakyti
Atsižymiu ir aš už vakar smile.gif Kadangi nepadariau rytinės mankštos tai šiandien dvigubai sportuosiu fitness4.gif
Atsakyti