Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 15:47)
o aš pasportuoti galiu tik kokią 8-9 val. va todėl ir nesigauna kasdien doh.gif o tas sėdimas darbas vien minusų turi: per dieną sėdi ir grįžus namo man norisi kuo greičiau atsisėsti lotuliukas.gif
Sveika prisijungus mirksiukas.gif smagu,kad gretos didėja bigsmile.gif
Čia visos tuo tikslu, kad nebūtų gėda kailinius nusimetus lotuliukas.gif

man tai gaunasi lotuliukas.gif per dienas nieko neveikiu doh.gif bedarbyste anglijoje unsure.gif tik tiek, kad draugas iseina i darba vakare, o prie jo tikrai nesiruosiu maltis ant zemes su savo atsilenkimais blush2.gif o dar svarelius kilnoju lotuliukas.gif tai jau juoko buvo kai isigyjau, tik galiu pagalvot kas butu jei pamatytu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar daug kas iš jūsų naudojat ratuką presui? Kokie atsiliepimai?

user posted image

Atsakyti
Vakar nieko nepadariau, ir "plaku" save už tai, bet jaučiausi serganti, todėl nenorėjau rizikuoti 4u.gif
Atsakyti
Atsižymiu už šiandien mirksiukas.gif
QUOTE(Cleo258 @ 2013 01 30, 17:48)
tik tiek, kad draugas iseina i darba vakare, o prie jo tikrai nesiruosiu maltis ant zemes su savo atsilenkimais blush2.gif  o dar svarelius kilnoju lotuliukas.gif  tai jau juoko buvo kai isigyjau, tik galiu pagalvot kas butu jei pamatytu g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš prie saviškio mankštelę darau rolleyes.gif Pakikena kartais iš jis iš manęs, bet stengiuosi neimti į galvą irnesakyk.gif

QUOTE(Emixsit @ 2013 01 30, 18:09)
Vakar nieko nepadariau, ir "plaku" save už tai, bet jaučiausi serganti, todėl nenorėjau rizikuoti  4u.gif

Neplak, nes po sporto dar blogiau gali būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 01 30, 16:54)
Sveikos,

ar daug kas iš jūsų naudojat ratuką presui? Kokie atsiliepimai?

user posted image

Pries 5 gal metus gulejau ligonineje, dare sinusito operacija. Palatoje gulejau su moteriske, kuri kazkokio panasaus ratuko pagal susilauze nosi . Va taip va ...
Atsakyti
Kaip smagu, jei gali daryt nesivarzydama smile.gif pas mane toks ir sportas butu biggrin.gif Prisiduodu. sendien iveikiau treniruote ;D
as kazkaip tu pratimu is pirmo puslapio nadarau.. bijau tokius raumenis paskui turet, ir seip ant viso pilvo, mano nuomone, gan vyriska... nors turbut iki tokiu raumenu dirbt ir dirbt;DD turbut patingejau, labai jau jie sudetingi atrodo lotuliukas.gif sie http://www.youtube.c...h?v=6PXO5Y7M8v8 atrodo paprastesni;) ir dar kojytem jei norit http://www.youtube.c...h?v=IZs2EEnv2d4 wink.gif)) nors cia dauguma pazengusios, tai jumturbut per lengva blush2.gif
Atsakyti
Prisiduodu uz kelias dienas. Gerai jauciuosi po tu 8 min.
Atsakyti
Prisiduodu ir as smile.gif Siandien trumpai 25 min presui, 10 rankoms ir 20 visam kunui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu ir as prisijungti prie jusu, nes mano didziausia problema - pilvas ir sonai, siaip figura esu patenkinta.
Rytoj bandysiu pradeti pratimus.
Turiu kelis klausimelius:
1. ar reikia daryti koki nors apsilima? jei taip, tai ka galit patarti?
2. ar nuo pratimu pilvui ir sonams nepadides liemuo del raumenu?
3. ar jus darot visus pratimus is pirmo psl., ar priklausomai nuo poreikiu? neapsisprendziu, gal reiktu sustiprinti i kitas kuno vietas...
4. ir ar is kompo ziurit siuos pratimus? ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2013 01 30, 23:13)
Sveikutes, noriu ir as prisijungti prie jusu, nes mano didziausia problema - pilvas ir sonai, siaip figura esu patenkinta.
Rytoj bandysiu pradeti pratimus.
Turiu kelis klausimelius:
1. ar reikia daryti koki nors apsilima? jei taip, tai ka galit patarti?
2. ar nuo pratimu pilvui ir sonams nepadides liemuo del raumenu?
3. ar jus darot visus pratimus is pirmo psl., ar priklausomai nuo poreikiu? neapsisprendziu, gal reiktu sustiprinti i kitas kuno vietas...
4. ir ar is kompo ziurit siuos pratimus? ar patogu?

Sveika prisijungus 4u.gif
1. sako, kad reikia, bet as nedarau
2. na man nepadidejo, o sumazejo 9 cm. Nebent esi liekna ties liemeniu, tada jei labai daug dirbsi gali siek tiek ir padidet manau
3. priklausomai nuo poreikiu
4. kai kuriuos is kompo, kitus jau pamenu, bet su kompu smagiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš noriu prisijungt prie jūsų - nuo rytojaus pasižadėjau pradėt visus tuos pratimus, kurie yra pirmoje temos žinutėje. 4u.gif Labai noriu pasitikt vasarą puikios figūros. biggrin.gif O sakykit, po kiek laiko jums pradėjo matytis teigiami pokyčiai? blush2.gif
Atsakyti
as tai su kompu darau, pasidedu kompa ant grindu salia ir darau, jauciuosi ne viena lotuliukas.gif nes siaip man greitai atsibostu, o cia darai ir nesustoji, kartu su visais
Atsakyti