Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

prisiduodu doh.gif
Atsakyti
Vakar likau be mankštos doh.gif grįžus po dantistės dar tikėjausi bent truputį pasportuoti, tačiau... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 09:46)
Vakar likau be mankštos doh.gif grįžus po dantistės dar tikėjausi bent truputį pasportuoti, tačiau... blush2.gif  doh.gif

nieko, dantistės baisumas atleidžiamas irnesakyk.gif biggrin.gif

aš vakar žadėjau daryti dvigubą presą, bet irgi vakare susivėlinau, padariau tik vieną, tad šiandien atsiimsiu. cool.gif beje, arba man vaidenasi, arba tikrai matosi jau minimalūs rezultatai iš priekio, bet va tie šonai.. ech, nekenčiu jų cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man sveikata sustreikavo, tai matysiu gal siendien pasportuosiu bentkiek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 30 sausio 2013 - 10:05
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 10:58)
nieko, dantistės baisumas atleidžiamas irnesakyk.gif biggrin.gif
beje, arba man vaidenasi, arba tikrai matosi jau minimalūs rezultatai iš priekio, bet va tie šonai.. ech, nekenčiu jų cool.gif biggrin.gif

Tikrai lotuliukas.gif O kiek jau laiko sportuoji? ax.gif

QUOTE(*Terra* @ 2013 01 30, 11:05)
o man sveikata sustreikavo, tai matysiu gal siendien pasportuosiu bentkiek doh.gif

Sveik console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 30, 10:05)

serganti geriau nesportuok, daugiau kenksi nei naudos bus. sveik 4u.gif

QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 10:14)
Tikrai  lotuliukas.gif O kiek jau laiko sportuoji? ax.gif

3 savaitė ši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 12:46)
3 savaitė ši smile.gif

ir jau matosi rezultatai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 12:39)
ir jau matosi rezultatai? bigsmile.gif

na kaip sakiau, gali ir vaidentis iš to didelio noro biggrin.gif o jei ir matosi-tai tikrai lb minimalūs pokyčiai, tiesiog vos sumažėjęs pilvas iš priekio mirksiukas.gif juk ir maistą truputį pakeičiau, tai natūralu turbūt. bet dar iki vasaros daug laiko-spėsiu cool.gif
kiek laiko tu pati sportuoji?
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 14:09)
na kaip sakiau, gali ir vaidentis iš to didelio noro biggrin.gif o jei ir matosi-tai tikrai lb minimalūs pokyčiai, tiesiog vos sumažėjęs pilvas iš priekio mirksiukas.gif juk ir maistą truputį pakeičiau, tai natūralu turbūt. bet dar iki vasaros daug laiko-spėsiu cool.gif
kiek laiko tu pati sportuoji?

Aš dar visai neseniai pradėjau rolleyes.gif Dar tik antra savaitė eina ax.gif Kad man po to darbo sunku: grįžtu 6 val tik, tai kol namus apeinu - laikas miegoti doh.gif
Bet galiu pasidžiaugti, kad ši temutė yra, nes vis motyvacija atsiranda pasportuoti good.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 13:17)
Aš dar visai neseniai pradėjau rolleyes.gif Dar tik antra savaitė eina ax.gif Kad man po to darbo sunku: grįžtu 6 val tik, tai kol namus apeinu - laikas miegoti doh.gif
Bet galiu pasidžiaugti, kad ši temutė yra, nes vis motyvacija atsiranda pasportuoti good.gif

aš irgi po darbo tik apie 18h grįžtu, tai stengiuos iškart grįžusi pasportuot. nes kartais kai jau susivėlinu, tai jau ir sportas pasimiršta.. doh.gif mano kadangi sėdimas darbas, tai man net ir norisi pajudėti grįžus, aišku būna išimčių blush2.gif
o dėl temos tai tikrai taip drinks_cheers.gif jei ne šita tema, turbūt nebūčiau rimtai pradėjusi sportuot arba sportuočiau kur kas rečiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos;) as ir noriu prisijungt;) priimsit? sportuoju jau 8 dienas, kazkurias dvi nesportavau;D laukiu vasaros ir stengsiuos kad papludimi geda nebutu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ziauriai pavargstu darydama pratimus ir sportuoju trumpai. todel dabar isigijau carnitech ir bandysiu jusu pratimus rolleyes.gif labai reikalingi ranku pratima, tricepsas ziauriai didelis ir istizes, o esu jauna.. gal turit kokiu pratimu butent tricepso mazinimui... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 14:27)
aš irgi po darbo tik apie 18h grįžtu, tai stengiuos iškart grįžusi pasportuot. nes kartais kai jau susivėlinu, tai jau ir sportas pasimiršta.. doh.gif mano kadangi sėdimas darbas, tai man net ir norisi pajudėti grįžus, aišku būna išimčių blush2.gif

o aš pasportuoti galiu tik kokią 8-9 val. va todėl ir nesigauna kasdien doh.gif o tas sėdimas darbas vien minusų turi: per dieną sėdi ir grįžus namo man norisi kuo greičiau atsisėsti lotuliukas.gif

QUOTE(Cleo258 @ 2013 01 30, 14:47)
Sveikos;) as ir noriu prisijungt;) priimsit? sportuoju jau 8 dienas, kazkurias dvi nesportavau;D laukiu vasaros ir stengsiuos kad papludimi geda nebutu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif smagu,kad gretos didėja bigsmile.gif
Čia visos tuo tikslu, kad nebūtų gėda kailinius nusimetus lotuliukas.gif
Atsakyti