prisiduodu
Vakar likau be mankštos grįžus po dantistės dar tikėjausi bent truputį pasportuoti, tačiau...
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 09:46)
Vakar likau be mankštos grįžus po dantistės dar tikėjausi bent truputį pasportuoti, tačiau...
nieko, dantistės baisumas atleidžiamas
aš vakar žadėjau daryti dvigubą presą, bet irgi vakare susivėlinau, padariau tik vieną, tad šiandien atsiimsiu. beje, arba man vaidenasi, arba tikrai matosi jau minimalūs rezultatai iš priekio, bet va tie šonai.. ech, nekenčiu jų
o man sveikata sustreikavo, tai matysiu gal siendien pasportuosiu bentkiek
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 10:58)
nieko, dantistės baisumas atleidžiamas
beje, arba man vaidenasi, arba tikrai matosi jau minimalūs rezultatai iš priekio, bet va tie šonai.. ech, nekenčiu jų
beje, arba man vaidenasi, arba tikrai matosi jau minimalūs rezultatai iš priekio, bet va tie šonai.. ech, nekenčiu jų
Tikrai O kiek jau laiko sportuoji?
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 30, 11:05)
Sveik
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 30, 10:05)
serganti geriau nesportuok, daugiau kenksi nei naudos bus. sveik
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 10:14)
Tikrai O kiek jau laiko sportuoji?
3 savaitė ši
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 12:39)
ir jau matosi rezultatai?
na kaip sakiau, gali ir vaidentis iš to didelio noro o jei ir matosi-tai tikrai lb minimalūs pokyčiai, tiesiog vos sumažėjęs pilvas iš priekio juk ir maistą truputį pakeičiau, tai natūralu turbūt. bet dar iki vasaros daug laiko-spėsiu
kiek laiko tu pati sportuoji?
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 14:09)
na kaip sakiau, gali ir vaidentis iš to didelio noro o jei ir matosi-tai tikrai lb minimalūs pokyčiai, tiesiog vos sumažėjęs pilvas iš priekio juk ir maistą truputį pakeičiau, tai natūralu turbūt. bet dar iki vasaros daug laiko-spėsiu
Aš dar visai neseniai pradėjau Dar tik antra savaitė eina Kad man po to darbo sunku: grįžtu 6 val tik, tai kol namus apeinu - laikas miegoti
Bet galiu pasidžiaugti, kad ši temutė yra, nes vis motyvacija atsiranda pasportuoti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 30, 13:17)
Aš dar visai neseniai pradėjau Dar tik antra savaitė eina Kad man po to darbo sunku: grįžtu 6 val tik, tai kol namus apeinu - laikas miegoti
Bet galiu pasidžiaugti, kad ši temutė yra, nes vis motyvacija atsiranda pasportuoti
aš irgi po darbo tik apie 18h grįžtu, tai stengiuos iškart grįžusi pasportuot. nes kartais kai jau susivėlinu, tai jau ir sportas pasimiršta.. mano kadangi sėdimas darbas, tai man net ir norisi pajudėti grįžus, aišku būna išimčių
o dėl temos tai tikrai taip jei ne šita tema, turbūt nebūčiau rimtai pradėjusi sportuot arba sportuočiau kur kas rečiau
Sveikos;) as ir noriu prisijungt;) priimsit? sportuoju jau 8 dienas, kazkurias dvi nesportavau;D laukiu vasaros ir stengsiuos kad papludimi geda nebutu ziauriai pavargstu darydama pratimus ir sportuoju trumpai. todel dabar isigijau carnitech ir bandysiu jusu pratimus labai reikalingi ranku pratima, tricepsas ziauriai didelis ir istizes, o esu jauna.. gal turit kokiu pratimu butent tricepso mazinimui...
QUOTE(happyme @ 2013 01 30, 14:27)
aš irgi po darbo tik apie 18h grįžtu, tai stengiuos iškart grįžusi pasportuot. nes kartais kai jau susivėlinu, tai jau ir sportas pasimiršta.. mano kadangi sėdimas darbas, tai man net ir norisi pajudėti grįžus, aišku būna išimčių
o aš pasportuoti galiu tik kokią 8-9 val. va todėl ir nesigauna kasdien o tas sėdimas darbas vien minusų turi: per dieną sėdi ir grįžus namo man norisi kuo greičiau atsisėsti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 01 30, 14:47)
Sveikos;) as ir noriu prisijungt;) priimsit? sportuoju jau 8 dienas, kazkurias dvi nesportavau;D laukiu vasaros ir stengsiuos kad papludimi geda nebutu
Sveika prisijungus smagu,kad gretos didėja
Čia visos tuo tikslu, kad nebūtų gėda kailinius nusimetus