8 min ABS
8 min Buns
8 min Legs
8 min Arms
Sena tema
Nauja tema - nauja pradžia! 30min pamyniau ant treniruoklio ir padariau 8 abs. 1-oji diena... Pasidariau kasdienį pliusų minusų tvarkaraštį, žymėsiuosi Sėkmės visoms! Iki vasaros turim laiko!
Prisiduodu , bet nepasiduodu
QUOTE(meyle @ 2013 01 14, 22:05)
Nauja tema - nauja pradžia! 30min pamyniau ant treniruoklio ir padariau 8 abs. 1-oji diena... Pasidariau kasdienį pliusų minusų tvarkaraštį, žymėsiuosi Sėkmės visoms! Iki vasaros turim laiko!
As noriu iki pavasario
Prisiduodu .Padariau pirma kart viska saziningai, tik dar tempo truksta
O as vakar nusimuliavau, tai siandien reiks atsigriebt
Atsizymiu uz dvi dienas
sveikos, jungiuos prie jusu. jau savaite darau pratimus siuos nors rezultato dar isoriskai nesimato bet pati jauciuosi geriau
Labas visoms
Jungiuosi į jūsų būrį, tikiuosi, kad priimsit
Planuojam vestuves, tad norisi pilvuką pasimažinti neturiu namie svarstyklių, nežinau dabar koks tikslus svoris. tačiau jo ir nereikia man per daug numesti Tai jau nuo šiandien imsiuosi pratimų po darbo grįžus ir tikėsiuos kuo geresnių rezultatų mažinant pilvo apimtis
Jungiuosi į jūsų būrį, tikiuosi, kad priimsit
Planuojam vestuves, tad norisi pilvuką pasimažinti neturiu namie svarstyklių, nežinau dabar koks tikslus svoris. tačiau jo ir nereikia man per daug numesti Tai jau nuo šiandien imsiuosi pratimų po darbo grįžus ir tikėsiuos kuo geresnių rezultatų mažinant pilvo apimtis
Sveikos
norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti,jai priimsite ir kartu dailinti kūno linijas
norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti,jai priimsite ir kartu dailinti kūno linijas
Kiek daug nauju veidu Aisku priimsim, kuo daugiau tuo geriau