Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

Visų mamyciu darbeliai labai gražus, šilti ir jaukūs, matosi, kad savo auksiukams su meile padaryti smile.gif . Rodausi ir as šios savaites darbuka, iš ardytu siuliuku bandziau reglana "is virsaus", labai patiko, dabar jauciu tik taip ir megziu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 02 13, 19:21)
Visų mamyciu darbeliai labai gražus, šilti ir jaukūs, matosi, kad savo auksiukams su meile padaryti  smile.gif . Rodausi ir as šios savaites darbuka, iš ardytu siuliuku bandziau reglana "is virsaus", labai patiko, dabar jauciu tik taip ir megziu  tongue.gif

grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 02 13, 18:21)
Visų mamyciu darbeliai labai gražus, šilti ir jaukūs, matosi, kad savo auksiukams su meile padaryti  smile.gif . Rodausi ir as šios savaites darbuka, iš ardytu siuliuku bandziau reglana "is virsaus", labai patiko, dabar jauciu tik taip ir megziu  tongue.gif

Labai mielas megztukas, ypac graziai su marskinukais ziurisi 4u.gif Is kokiu siulu cia megzta?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 02 13, 19:53)
Labai mielas megztukas, ypac graziai su marskinukais ziurisi  4u.gif  Is kokiu siulu cia megzta?

Aciu, cia kazkokia turkiska pusvilne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 02 13, 18:21)

labai dailus thumbup.gif as kazko reglano vis bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2013 02 14, 10:36)
labai dailus  thumbup.gif  as kazko reglano vis bijau  blush2.gif

Aciu,
va cia taip aiskiai paaiskinta, kad tikrai net man tokiai diletantei viskas suprantama paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2013 02 14, 11:36)
labai dailus  thumbup.gif  as kazko reglano vis bijau  blush2.gif

man ir Reglanas labai gražu, Bertute šaunuolė thumbup.gif nu bijau ir viskas jo, visaip apeinu, kad nereiktų megzt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 02 05, 17:42)
Noriu pasigirti nuostabia foto gauta is klientes  wub.gif

jatus koks grožis, spalvytė išvis nereali, šaunu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas padesit rasti tokios sukneles schemute, arba daugiau info ir rastu tokio tipo nerimui?
Dekui ir atsiprasau us skolinta nuotraukyte
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 02 14, 11:01)
Aciu,
va cia taip aiskiai paaiskinta, kad tikrai net man tokiai diletantei viskas suprantama paliko  biggrin.gif

oi kaip dekoju blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas taip vaizdziai ir aiskiai parodyta thumbup.gif aciuuu 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2013 02 14, 11:02)
man ir Reglanas labai gražu, Bertute šaunuolė thumbup.gif nu bijau ir viskas jo, visaip apeinu, kad nereiktų megzt lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir man taip doh.gif
Atsakyti
Pavėluotai, bet rodomės su megztu zuikučiu, Kalėdiniam karnavalui smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jatau koks kiskutis meilutis wub.gif ir net dvi morkytes turi meilumo neispasakyto wub.gif thumbup.gif
Atsakyti