Visų mamyciu darbeliai labai gražus, šilti ir jaukūs, matosi, kad savo auksiukams su meile padaryti . Rodausi ir as šios savaites darbuka, iš ardytu siuliuku bandziau reglana "is virsaus", labai patiko, dabar jauciu tik taip ir megziu
QUOTE(Bertute @ 2013 02 13, 19:21)
Visų mamyciu darbeliai labai gražus, šilti ir jaukūs, matosi, kad savo auksiukams su meile padaryti . Rodausi ir as šios savaites darbuka, iš ardytu siuliuku bandziau reglana "is virsaus", labai patiko, dabar jauciu tik taip ir megziu
grazus
QUOTE(Bertute @ 2013 02 13, 18:21)
Labai mielas megztukas, ypac graziai su marskinukais ziurisi Is kokiu siulu cia megzta?
QUOTE(Mylia @ 2013 02 13, 19:53)
Labai mielas megztukas, ypac graziai su marskinukais ziurisi Is kokiu siulu cia megzta?
Aciu, cia kazkokia turkiska pusvilne
QUOTE(Bertute @ 2013 02 13, 18:21)
labai dailus as kazko reglano vis bijau
QUOTE(3grazke @ 2013 02 14, 10:36)
Aciu,
va cia taip aiskiai paaiskinta, kad tikrai net man tokiai diletantei viskas suprantama paliko
QUOTE(3grazke @ 2013 02 14, 11:36)
man ir Reglanas labai gražu, Bertute šaunuolė nu bijau ir viskas jo, visaip apeinu, kad nereiktų megzt
QUOTE(Zemgulė @ 2013 02 05, 17:42)
Noriu pasigirti nuostabia foto gauta is klientes
jatus koks grožis, spalvytė išvis nereali, šaunu
Gal kas padesit rasti tokios sukneles schemute, arba daugiau info ir rastu tokio tipo nerimui?
Dekui ir atsiprasau us skolinta nuotraukyte
Dekui ir atsiprasau us skolinta nuotraukyte
QUOTE(Bertute @ 2013 02 14, 11:01)
oi kaip dekoju viskas taip vaizdziai ir aiskiai parodyta aciuuu
QUOTE(Roga @ 2013 02 14, 11:02)
man ir Reglanas labai gražu, Bertute šaunuolė nu bijau ir viskas jo, visaip apeinu, kad nereiktų megzt
ir man taip
Pavėluotai, bet rodomės su megztu zuikučiu, Kalėdiniam karnavalui
Jatau koks kiskutis meilutis ir net dvi morkytes turi meilumo neispasakyto