aciu uz ivertinima! rastas is sios musu temos paimtas idedu dar karta
mergaitei 5m, o kiek siulu suejo nezinau. ardziau drauges pradeta megsti mezgini, tada dar 3vnt nupirkau, manau kokie 6-7 kamuoliukai tikrai suejo.
[quote=Roga,2013 06 08, 18:37]
Roga, labai originalus ir idomus komplektukas:)) Ir spalvos labai...
Roga, labai originalus ir idomus komplektukas:)) Ir spalvos labai...
[quote=kairekoja,2013 06 07, 20:28]
sveikos auksarankes,
stai tik ka baigta, nuo ziemos nerta, suknele dukrelei. Ta dukrele jau visa dukra o dar rastas isplatna sijono dali nerealiai, tai biski privargau bet vien del plataus sijono ir sukimosi ji eina is proto
Nerealiai graži suknutė!!!! SUPER
Visada grožis slypi paprastume
sveikos auksarankes,
stai tik ka baigta, nuo ziemos nerta, suknele dukrelei. Ta dukrele jau visa dukra o dar rastas isplatna sijono dali nerealiai, tai biski privargau bet vien del plataus sijono ir sukimosi ji eina is proto
Nerealiai graži suknutė!!!! SUPER
Visada grožis slypi paprastume
kairekoja, suknelė nereali maniškė irgi eitų iš proto, jei pamatytų parodysiu žiemą, kad turėčiau laiko iki kitos vasaros panašią nunerti ir sau gerai tokią būtų
Kairekoja, suknytė mergaitei labai graži.
Roga, nertas kostiumėlis nerealus.
Roga, nertas kostiumėlis nerealus.
aciu labia
Kairekoja, suknelė ir jos pateikimas
Parodysiu pora savo megztukų - vienspalvis medvilninis mažam kūdikėliui ir baltasis katiniukas 3-4m mergytei..
Parodysiu pora savo megztukų - vienspalvis medvilninis mažam kūdikėliui ir baltasis katiniukas 3-4m mergytei..
IngridaGal, gražūs megztukėliai Katinėlis labai mielas, tik aš katinukui iš nugaros irgi formą priteikčiau ir virvelę prisiūčiau, nes dabar lyg koks šešėlis tas katinukas iš nugaros
Viola, ačiū už pastabą, aš irgi žiūrėjau žiūrėjau ką padaryt, bet palikau pagal schemą..
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 12, 19:13)
Viola, ačiū už pastabą, aš irgi žiūrėjau žiūrėjau ką padaryt, bet palikau pagal schemą..
labai dailus megztinukas , gal galetum schemute pasidalint? o kokio amziaus vaikiukui cia?
QUOTE(white_angel @ 2013 06 12, 22:18)
labai dailus megztinukas , gal galetum schemute pasidalint? o kokio amziaus vaikiukui cia?
Ačiū
Orginali schema ši, bet aš šiek tiek pasikoregavau megzdama. Megztukas ~3m mergaitei
Papildyta:
Apskritiminiai megztukai