Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

aciu uz ivertinima! rastas is sios musu temos paimtas smile.gif idedu dar karta

mergaitei 5m, o kiek siulu suejo nezinau. ardziau drauges pradeta megsti mezgini, tada dar 3vnt nupirkau, manau kokie 6-7 kamuoliukai tikrai suejo.

user posted image
Atsakyti
[quote=Roga,2013 06 08, 18:37]
Roga, labai originalus ir idomus komplektukas:)) Ir spalvos labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alicee: 09 birželio 2013 - 10:18
[quote=kairekoja,2013 06 07, 20:28]
sveikos auksarankes,
stai tik ka baigta, nuo ziemos nerta, suknele dukrelei. Ta dukrele jau visa dukra smile.gif o dar rastas isplatna sijono dali nerealiai, tai biski privargau smile.gif bet vien del plataus sijono ir sukimosi ji eina is proto biggrin.gif

Nerealiai graži suknutė!!!! SUPER 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visada grožis slypi paprastume thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kairekoja, suknelė nereali thumbup.gif maniškė irgi eitų iš proto, jei pamatytų smile.gif parodysiu žiemą, kad turėčiau laiko iki kitos vasaros panašią nunerti bigsmile.gif ir sau gerai tokią būtų g.gif
Atsakyti
Kairekoja, suknytė mergaitei labai graži.
Roga, nertas kostiumėlis nerealus.
Atsakyti
aciu labia wub.gif
Atsakyti
ačiū labai visom už pagyras blush2.gif

kepurytė
user posted image

va taip viskas atrodo, kai vėsiau liuks tinka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kairekoja, suknelė ir jos pateikimas thumbup.gif

Parodysiu pora savo megztukų - vienspalvis medvilninis mažam kūdikėliui ir baltasis katiniukas 3-4m mergytei.. ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
IngridaGal, gražūs megztukėliai thumbup.gif Katinėlis labai mielas, tik aš katinukui iš nugaros irgi formą priteikčiau ir virvelę prisiūčiau, nes dabar lyg koks šešėlis tas katinukas iš nugaros g.gif
Atsakyti
Viola, ačiū už pastabą, aš irgi žiūrėjau žiūrėjau ką padaryt, bet palikau pagal schemą.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 12, 19:13)
Viola, ačiū už pastabą, aš irgi žiūrėjau žiūrėjau ką padaryt, bet palikau pagal schemą.. blush2.gif

labai dailus megztinukas 4u.gif thumbup.gif , gal galetum schemute pasidalint? o kokio amziaus vaikiukui cia?
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2013 06 12, 22:18)
labai dailus megztinukas 4u.gif  thumbup.gif , gal galetum schemute pasidalint? o kokio amziaus vaikiukui cia?

Ačiū wink.gif

Orginali schema ši, bet aš šiek tiek pasikoregavau megzdama. Megztukas ~3m mergaitei
user posted image
user posted image
Papildyta:
Apskritiminiai megztukai
user posted image
user posted image
Atsakyti