Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

QUOTE(Tomienė @ 2013 05 30, 10:35)
Ačiū  4u.gif
planuose buvo suknelė ir man (kai pradėjau megzti mažiukei, labai patiko ir spalva, ir paprastas raštas), bet deja šių siūlų nebeturėjo  verysad.gif ieškosiu, gal užveš netyčia kada dar  rolleyes.gif
o kaip nesiojasi tie siuliukai smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Tomiene, labai grazu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 30, 11:24)
o kaip nesiojasi tie siuliukai smile.gif  blush2.gif

dar negaliu atsakyti schmoll.gif suknutę dėvi kūdikis, sutrinti jos dar negali, gal kiek patįso po skalbimo (mezgiau su Nr. 3 valinukais, antrą kartą megzčiau su Nr. 2,5). Bet tokiom mažom mergytėm tai suknutė ilgam, o kaip suaugusiam - negaliu atsakyt unsure.gif
Atsakyti
Tomiene, jau suknytes grožis wub.gif wub.gif

o aš rodau kaip sunaudojau siūlų likučius blush2.gif
tik šiek tiek didokas gavosi, bet namie sunesiosim blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tomiene super, tikrai spalvyte fantastiška, ir aš dabar tokios noriu bigsmile.gif

Zemaiciuke liuks, o jau modelis akikes kaip nutaises rolleyes.gif

na orai kokie, nebesimezga kazkaip ax.gif sau pradejau nert tunika, jei ir toliau tokiais tempais, tai per vasaras nebaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 05 30, 15:32)

na orai kokie, nebesimezga kazkaip  ax.gif sau pradejau nert tunika, jei ir toliau tokiais tempais, tai per  vasaras nebaigsiu biggrin.gif

Tomienė nerealu wub.gif nu kaip faina ypač modeliukas ir taip gražuuuuu thumbup.gif

Zemaičiuka vau vau vau 4u.gif

man dabar neresi lotuliukas.gif dabar baiginėju palaidinuke šokoladine, tada kelnias, iki 2-ojo gimtadienio dar reikia nunerti palaidinuke ir sijonuka lotuliukas.gif akis pasitikrinau sako liuks varau toliau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif tikrai nesitikėjau jų sulaukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 05 30, 15:32)

na orai kokie, nebesimezga kazkaip  ax.gif sau pradejau nert tunika, jei ir toliau tokiais tempais, tai per  vasaras nebaigsiu biggrin.gif

nerti dabar galiu tik is medvilnes, nes ir nors ir plonos vilneles rankom labai jau ne koks jausmas blush2.gif megzima palikau saltesniam laikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 05 29, 21:47)
Alize Bella Batik
Spalvos dienos (lauko) šviesoje (aišku modeliukui giliai giliai dzin iki pozavimo)  biggrin.gif

super wub.gif wub.gif
kažkaip nepatinka man tokie siūliukai, bet kai pamatai nuostabų darbelį, tai nuomonės keistis pradeda blush2.gif

o aš baigiau 3-4m. mergytei nertą lininį paplūdimio kostiumėlį.
user posted image
Bet neturiu ant ko pamatuot, tai daugiau nei pusės vaizdo nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 31 gegužės 2013 - 12:04
QUOTE(busima @ 2013 05 31, 12:56)
super  wub.gif  wub.gif
kažkaip nepatinka man tokie siūliukai, bet kai pamatai nuostabų darbelį, tai nuomonės keistis pradeda  blush2.gif

o aš baigiau 3-4m. mergytei nertą lininį paplūdimio kostiumėlį.

Bet neturiu ant ko pamatuot, tai daugiau nei pusės vaizdo nėra  doh.gif

bet kaip gražu kaip išradinga thumbup.gif

dabar man išduokite paslaptį kaip jūs taip gražiai tą skaryte ant galvos padarėte mergytei g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 31, 12:41)
bet kaip gražu kaip išradinga thumbup.gif

dabar man išduokite paslaptį kaip jūs taip gražiai tą skaryte ant galvos padarėte mergytei g.gif  blush2.gif

kad nelabai yra ką pasakot. Nėriau juostelę tik plačią, su raišteliais gale, kad būtų galima pasireguliuot dydį. Tuomet apnėriau, dariau virvutes ir užbaigiau kankorėžiais. Yra pavyzdėlis kepurių schemučių temoj, tik čia raštą dariau pagal palaidinę.
Va čia dar vieną nuotrauką radau, kur dukrytei dariau, pati pirmoji tokio tipo juostelė pernai buvo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 31 gegužės 2013 - 14:26
QUOTE(busima @ 2013 05 31, 15:18)
kad nelabai yra ką pasakot. Nėriau juostelę tik plačią, su raišteliais gale, kad būtų galima pasireguliuot dydį. Tuomet apnėriau, dariau virvutes ir užbaigiau kankorėžiais. Yra pavyzdėlis kepurių schemučių temoj, tik čia raštą dariau pagal palaidinę.
Va čia dar vieną nuotrauką radau, kur dukrytei dariau, pati pirmoji tokio tipo juostelė pernai buvo.

bandysiu kurti 4u.gif
Papildyta:
mano didelis darbas, gal kas patarimų turės g.gif ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti