Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

gaila pavasario dar nėra, paltuka jau pabaigiau blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

nu ką ir vasarai ruošiamės lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 14:03)
Oi kaip man patinka maži rūbeliai  wub.gif o jau modeliukai, spalvų derinukai nerealūs  thumbup.gif

Mano trijų vakarų prie TV rezultatas 8 mėnesių mergytei  wub.gif
user posted image

Siūlai Alize bahar, 102 gr  rolleyes.gif

ieškojau ieškojau ir neradau niekur schemos. ar galit pagelbėti?
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 10:13)
Schemutė bigsmile.gif
user posted image

O aš va ieškau kokio megztuko šešiamečiui bernužėliui g.gif idėjų nulis  blush2.gif mažiukui buvo gerai: ką numegsi - tą aprengsi, o dbr jau ne viskas tinka  doh.gif sako numegzk ir man, tik tokį, kad vaikai nesijuoktų  unsure.gif net susimąsčiau, kad negi ir darželyje patyčios tokios yra?  g.gif reikės su auklėtojom kalbėt unsure.gif

QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 04 01, 20:41)
ieškojau ieškojau ir neradau niekur schemos. ar galit pagelbėti?

blogai ieskojot, nes tam paciam puslapyje ir buvo schemute biggrin.gif paziurekit auksciau 4u.gif
Atsakyti
Parodau anksciau rodyra liemene sunui tik sikart jau ant savininko smile.gif
Mano darbeliai liemene suneliui,boleriukas dukrai ir sege plaukuose taip pat dukrai

user posted image

Noriu pagirti visas visas vusu darbeliai labai grazus silti ir svarbiausia kad su meile wub.gif
Atsakyti
Roga, Tomienė, labai dailūs ir mieli rūbeliai vaikučiams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 04 02, 00:34)
blogai ieskojot, nes tam paciam puslapyje ir buvo schemute biggrin.gif paziurekit auksciau 4u.gif

pseprašom blush2.gif galvojau, kad ten kito darbo schema doh.gif atsiprašau 4u.gif ir ačiū smile.gif
Atsakyti
mano mazosios ryskusis serafanas.Realiai atrodo dar graziau:)

user posted image
Atsakyti
Laba diena. Ilgai stebejau jusu sukurtus grozius vaikams, taigi rodausi ir pati, ka sugebejau nunarplioti savo damai. Atsiprasau is karto uz foto kokybe 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 04, 13:48)
Laba diena. Ilgai stebejau jusu sukurtus grozius vaikams, taigi rodausi ir pati, ka sugebejau nunarplioti savo damai. Atsiprasau is karto uz foto kokybe  4u.gif

labai grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zhaki @ 2013 04 03, 09:11)
mano mazosios ryskusis serafanas.Realiai atrodo dar graziau:)

super wub.gif
Atsakyti
sveiki norejau paklausti kaip megzti si rasta nes bandziau pagal simbolius megzti bet nesigavo esu tik pradedanti mezgeja. noriu ismokti megzti si rasteli http://s002.radikal....f7d05729a85.jpg
Atsakyti
gera, užmetimas, dvi sumegzti kartu, dvi geros, užmetimas, dvi sumegzti kartu ir t.t.
antroj eilėj visos blogos
trečia: dvi geros, užmetimas, dvi sumegzti kartu ir t.t.
Atsakyti
o kaip ta uzmetima padaryti. terminu nezinau tai nelabai suprantu sad.gif
Atsakyti