Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

QUOTE(UgNeliuke @ 2013 03 21, 20:53)
Va cia pasirinkit skaityti istrauka smile.gif nuskanuotas butent tas megztukas wink.gif

labai aciu ir Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 22, 09:13)
mezgus tokio pati nesu, bet vien į foto pažiūrėjus pamasčiau, kad galbūt čia apskritai atskira dalis numegzta ir prisiūta..

gal uztektu grazios sagutes ar dvieju virsuje megztukelio ax.gif

QUOTE(Spektra @ 2013 03 22, 09:56)
labai labai labai Jums aciu 4u.gif  aciuks.gif

i sveikata, pati mezgiau toki paltuka, labai paprasta pagal ta aprasyma ir labai mielas megztukelis ax.gif

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 22, 09:56)

"patupdžiau" gėlytę ir ant suknelės. gal dabar geriau žiūrisi ax.gif

man labai grazu 4u.gif Gal turit gelytes schema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 03 22, 11:10)
Labas rytas,
Paprastutis plonos vilneles megztukas dukrytei, bet nesumąstau ką su užsegimu daryt, nes planavau ale su tokiais juodais kaspineliais bantukais uzsegima daryt kabuku pagalba, bet padariau ir nesižiuri, kaip juodi kleckai atrodo  doh.gif nu dabar mastau kaip cia padarius  biggrin.gif
user posted image

laukiu minciu pasiulymu  flirt.gif

gražu. dėčiau tik vieną sagutę viršuje arba tik sage gražia susegčiau
Atsakyti
Aš kelis megztukus esu su knopkytėmis dariusi, visai patiko: megztukas susegtas, nieko nesimato, derinti atspalvio nereikia mirksiukas.gif
O jeigu atlasiniai kaspinėliai irgi kaip blynai atrodo? g.gif Aš vieną varijantą irgi galvoju su jais daryti, tik dėl patogumo abejoju vis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 22, 11:33)
man labai grazu 4u.gif Gal turit gelytes schema? g.gif

dėkui, gėlytės schemos kaip ir nėra - nusinėriau blynuką apvalų, o tada nėriau pynutę, įnėriau karoliuką, vėl pynutę ir tada kabinau į blynuką, tada vėl pynutę, karoliuką, pynutę ir vėl kabinu į blynuką. prie krašto ilgesnės pynutės, į centrą trumpesnės smile.gif
Atsakyti
kūdikio kepurėlė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuchikasD @ 2013 03 21, 22:52)
esu mezgusi sunui toki megztuka

tai tiesiog surinkau akis aplink kakla, isskyrus ta vieta kur susikeicia apykakle ir mezgiau, o toje vietoje kur susikeicia apykakle prisiuvau

Ir tikrai labai graziai ziurisi,maniau kad butina atskirai megzti ir prisiut smile.gif
Atsakyti
populiarioji kepurėlė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
kepurėlė smile.gif
user posted image
Atsakyti
parodau kuklų darbelį dukrai, su kuriuo vargau visą žiemą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 03 28, 14:27)
parodau kuklų darbelį dukrai, su kuriuo vargau visą žiemą  blush2.gif