Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, 27 tema

QUOTE(žemuogienė @ 2013 03 21, 16:46)
bet kiek laiko užima doh.gif suknelę nunėriau per kelis vakarus, o tą galvos juostelę kiek niurkiau doh.gif taip jau lėtai einasi ta gumytė.

o man tuom ir patiko, kad greitai kažkaip gaudavosi smile.gif aš atvirkščiai -suknytę nerčiau ilgiau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Spektra @ 2013 03 21, 17:00)
Gal mamytes galetu pasidalinti sio megztuko schema arba pasakyti kur galima butu ja rasti 4u.gif buciau be galo dekinga, nes jau taip norim  wub.gif

numezgiau tokį melsvą sūneliui, bet jau siūlų "suvalgo " šis raštas doh.gif
tiesa, schemos neturiu, aš praktiškai viską neriu/mezgu be "natų" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 21 kovo 2013 - 16:08
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 21, 17:07)

numezgiau tokį melsvą sūneliui, bet jau siūlų "suvalgo " šis raštas  doh.gif
tiesa, schemos neturiu, aš praktiškai viską neriu/mezgu be "natų"  biggrin.gif

ka padarysi paaukosiu jau tuos siuliukus , nes jis man tooooks grazus wub.gif as pati nemezgu, nemoku, drauges uzsiprasiau, bet ji tik is nuotraukos nelabai zino kaip kapisonas jungiasi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Spektra @ 2013 03 21, 15:00)
Gal mamytes galetu pasidalinti sio megztuko schema arba pasakyti kur galima butu ja rasti 4u.gif buciau be galo dekinga, nes jau taip norim  wub.gif

user posted image

http://www.supermama...;#entry60917945 4u.gif 171 zinute ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bertute @ 2013 03 21, 14:27)
gal cia pades  reglanas vaseliu

aciu nors rusiskai nemoku skaityt, bet kazka bandysiu, gugle vertejas nelabai aiskiai vercia, bet kazka supratau biggrin.gif

QUOTE(Zemgulė @ 2013 03 21, 14:37)

Fainute wub.gif

QUOTE(bangelee @ 2013 03 21, 14:54)
Bandžiau ir aš kažką sukurpti anūkei ax.gif

kokia darbstuole mociute, 4u.gif o musu mociute tik kojines mezga, tai tenka mamai paciai fantazuot blush2.gif
Atsakyti
pavasario spalvos... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites mezgejos, gal galit pasidalint schemute ar patarimais kaip tokia apykakle megzti, labai grazus megztukas, bet va ties kaklu man klaustukai kyla bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2013 03 21, 20:30)
Mergaites mezgejos, gal galit pasidalint schemute ar patarimais kaip tokia apykakle megzti, labai grazus megztukas, bet va ties kaklu man klaustukai kyla bigsmile.gif

user posted image

Jolitos rankdarbiuose yra aprašyta apykaklių mezgimas. ši apykaklė taip pat, bet reikia prisiregistruoti, norint pamatyti info
nuoroda į apykaklių mezgimą http://rankdarbiai.u...com/index/0-177
Atsakyti
QUOTE(Spektra @ 2013 03 21, 17:00)

user posted image

Va cia pasirinkit skaityti istrauka smile.gif nuskanuotas butent tas megztukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2013 03 21, 20:30)

esu mezgusi sunui toki megztuka
user posted image
tai tiesiog surinkau akis aplink kakla, isskyrus ta vieta kur susikeicia apykakle ir mezgiau, o toje vietoje kur susikeicia apykakle prisiuvau
Atsakyti
Labas rytas,
Paprastutis plonos vilneles megztukas dukrytei, bet nesumąstau ką su užsegimu daryt, nes planavau ale su tokiais juodais kaspineliais bantukais uzsegima daryt kabuku pagalba, bet padariau ir nesižiuri, kaip juodi kleckai atrodo doh.gif nu dabar mastau kaip cia padarius biggrin.gif
user posted image

laukiu minciu pasiulymu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(JuchikasD @ 2013 03 22, 01:52)
esu mezgusi sunui toki megztuka

tai tiesiog surinkau akis aplink kakla, isskyrus ta vieta kur susikeicia apykakle ir mezgiau, o toje vietoje kur susikeicia apykakle prisiuvau

mezgus tokio pati nesu, bet vien į foto pažiūrėjus pamasčiau, kad galbūt čia apskritai atskira dalis numegzta ir prisiūta..
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 03 21, 17:20)

labai labai labai Jums aciu 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

"patupdžiau" gėlytę ir ant suknelės. gal dabar geriau žiūrisi ax.gif
Atsakyti